Home > Henkilöautot > FOCUS ST > Ominaisuudet > Ajo ominaisuudet

Räätälöitävä ajonautinto

Focus ST vie Focus-ajonautinnon huippuunsa. Focuksessa on ajotilavalinnat, kuten Liukas (märkä tai jäinen pinta), Normal, Sport ja Rata-ajo (Track), joiden avulla auto muuttuu hetkessä viimeistellystä henkilöautosta jännittäväksi performance-autoksi. Tarkasti viritettyyn alustaan on yhdistetty aktiivinen iskunvaimennus (CCD). Tämä teknologia säätää jousitusasetuksia jatkuvasti, jotta tuloksena on erinomainen ajonautinto ja -dynamiikka kaikissa olosuhteissa. Tämä Focus on luotu tielle ja syntynyt radalle.

Ford Focus ST interior drive selector close up

Hienosäädetty ajonautinto

Focus ST:ssä on neljä ajotilaa: Liukas, Normal, Sport ja Rata-ajo (Track)Tooltip. Ajotilat vaikuttavat suorituskykyyn muuttamalla moottorin kartoitusta, kaasupolkimen asentoa, jarrupoljinta ja ohjausvastetta. Kun tähän yhdistetään parannettu dynaaminen kaarreajon hallinta, ajovakauden hallintajärjestelmä ja performance-viritetty alusta, tuloksena on optimaalinen ohjattavuus niin moottoritiellä kuin kilparadallakin.

Erinomainen ajokokemus

Focus ST:ssä on Fordin edistyksellinen aktiivinen iskunvaimennus ja CCD-teknologiaTooltip. Tämä älykäs järjestelmä tarkkailee jousitusta jatkuvasti. Se säätää yksittäisiä vaimennusreaktioita parantaen mukavuutta ja mahdollistaen erinomaisen ajodynamiikan. 

Valinnaisella Ford Performance Packilla varustetuissa bensiinimalleissa on parannettu mukautuva CCDTooltip, joka säätää jousitusasetuksia vieläkin tarkemmin. Järjestelmä hienosäätää yksittäisiä vaimenninasetuksia valitsemasi ajotilan mukaan ja optimoi kyseisen ajotilan.

Blue Ford Focus ST front view in motion
Ford Focus ST launch control dashboard close up

Nopeampi liikkeellelähtö

Focus ST –mallissa on liikkeellelähdön hallintatoiminto (Launch Control), joka takaa aina nopean liikkeellelähdön radalla. Kun toiminto on kytketty päälle ja painat kaasupolkimen pohjaan, voit vapauttaa kytkimen nopeasti ja järjestelmä optimoi kiihdytyksen ja kierrosluvun.

Top