Home > Henkilöautot > FOCUS ST > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Jokainen Focus ST:n ominaisuus on suunniteltu sinun mukavuuttasi sekä käytön kätevyyttä silmällä pitäen. Koska jokaisen teknisen ratkaisun ja toiminnon tarkoituksena on helpottaa elämää, voit sinä keskittyä nauttimaan autosi suorituskyvystä.

Hyvä näkyvyys muita häikäisemättä

Automaattiset kaukovalot helpottavat pimeällä ajamista. Ominaisuus vaihtaa tilapäisesti lähivaloille, kun se havaitsee vastaantulevaa liikennettä tai edessä ajavan auton. Näin valot eivät häikäise muita kuljettajia. Sen jälkeen kaukovaloihin palataan automaattisesti, jotta näkyvyys olisi paras mahdollinen. 

Ohjauspyörä, jossa kaikki on käden ulottuvilla

Kolmipuolainen ohjauspyörä on suunniteltu ergonomisesti kuljettajaa ajatellen. Kaikki painikkeet ja säätimet ovat käden ulottuvilla, ja ohjauspyörän sijainti parantaa auton mittariston käytettävyyttä ja näkyvyyttä. Valinnaisvarusteena saatava uusi lämmitettävä ohjauspyörä tekee ajosta vieläkin miellyttävämpää.

Ford Focus ST showing steering wheel, pedals with red lighting and centre console
Ford Focus ST storage with USBs

Fiksua säilytystilaa teknisille laitteille

Keskikonsolissa on tilaa älypuhelimille ja muille mobiililaitteille. Siinä on USB-portti laitteiden liittämistä ja lataamista varten sekä kumimatto, jonka ansiosta tavarat pysyvät paikoillaan.

Top