Home > Henkilöautot > FOCUS ST > Ominaisuudet > Mukavuus ja katevyys

Teho kohtaa viimeistelyn

Focus ST erottuu joukosta myös sisätilojensa osalta. Autossa on kokonahkaiset RECARO-istuimet ST-logolla ja tasapohjainen urheilumallinen ohjauspyörä. Ilmeen täydentävät alumiiniviimeistelty vaihdekeppi ja alumiinipäällysteiset polkimet. Suomenkielisen Ford SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmän avulla voit hallita kaikkea aina ilmastointi- ja audioasetuksista matkapuhelimeen ja navigointijärjestelmään. Ohjauksessa voi käyttää 8" kosketusvärinäyttöä tai yksinkertaisia puhekomentoja. B&O-audiojärjestelmän ansiosta voit puolestaan kuunnella lempimusiikkiasi juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu.

Ford Focus ST recaro seats close up

Performance-tyylinen kuljettajan istuin

Jotta Focus ST -elämyksesi olisi täydellinen, autoon on saatavilla kilpa-autoiluhenkiset RECARO-urheiluistuimet. Kehoa tukevat istuimet on optimoitu siten, että asentosi on täydellinen Focus ST:n hallintaan ja ajamisesta nauttimiseen. 

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Focus ST:hen on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass Connect -modeemi*. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G LTE Wi-Fi-yhteyden** kymmenelle laitteelle sekä Live Traffic -päivitykset** suoraan auton navigointijärjestelmään toimitettuina, jotta vältät ruuhkat. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect -modeemi voi automaattisesti soittaa eCall***-puhelun hätäkeskukseen ja välittää auton sijainnin.

Ford Focus ST FordPass connect mobile app
Ford Focus ST interior wireless charging pad

Lataa laitteet autossa

Focus ST:n sisätilat on suunniteltu fiksusti. Esimerkiksi vaihteenvalitsimen edessä olevaan suureen medialokeroon mahtuu suurempikin älypuhelin. Yhteensopivat älypuhelimet voidaan ladata langattomasti latausalustalla.

Top