Home > Henkilöautot > FOCUS > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

Tilaa kaikelle

Focuksessa sisätilat on hyödynnetty tehokkaasti, tuloksena entistä monipuolisempi auto. Sekä edessä että takana on runsaasti pää-, jalka- ja kyynärpäätilaa, joten pitkätkin matkustajat viihtyvät kyydissä. Takaistuimet voidaan taittaa 60/40-suhteessa lähes täysin tasaisiksi, jotta saat mahdollisimman paljon tilaa matkatavaroille. Lisäksi tavaratilan lattia on säädettävissä. Sitä voi nostaa, jolloin alle syntyy säilytystilaa, tai madaltaa, jolloin saat käyttöösi enemmän kuormatilaa.

Runsaasti tilaa

Suuren kuormatilan ansiosta matkatavarasi mahtuvat aina kyytiin. Sekä etu- että takaistuimien matkustajille on enemmän polvi- ja jalkatilaa, joten pitkätkin matkustajat viihtyvät kyydissä. Säädettävän kuormatilan lattian ja handsfree-takaluukun (vain wagonissa) ansiosta auton lastaaminen on helppoa.

Tilava ja hienostunut

Huippumoderni uusi muotoilu paitsi lisää ajonautintoa, myös tarjoaa runsaasti lisätilaa. Sisätilat ovat entistä tilavammat, valoisammat ja avaramman tuntuiset. Voit siis nauttia hienostuneesta ja rentouttavasta mutta silti virkistävästä tunnelmasta.

Ford Focus spacious interior
Ford Focus load floor

Kätevä säädettävä tavaratilan lattia

Tavaratilan lattian korkeuden voi säätää kolmella eri tavalla, joten voit luoda lattian alle säilytystilan ja muuttaa sen korkeutta. Ominaisuus on vakiovarusteena vain Wagonissa. Kun tavaratilan lattia on asetettu korkeimpaan asentoon ja takaistuimet on taitettu alas, saat käyttöösi täysin tasaisen kuormatilan.

Riittävästi kuormatilaa

Valitsitpa minkä tahansa korimallin, Focuksessa riittää kuormatilaa kaikkiin tarpeisiin. Takaistuimet jakautuvat 60/40-suhteessa, jotta tilat ovat mahdollisimman monipuolisesti käytettävissä. Ne voidaan myös taittaa tasaisiksi, jolloin käytettävissä on mahdollisimman paljon matkatavaratilaa. Kuormatilassa on myös kätevä suksiluukku.

Ford Focus cargo space
Top