Home > Henkilöautot > FOCUS > Tarjoukset > Yksityishenkilöt

Ford Focus Tarjoukset Yksityishenkilöille

focus

FORD FOCUS

Valitse tarjous alhaalta

Vaihda auto

 • 5 VUODEN TAKUU

  Kaikkien uusien Ford henkilöautojen* takuu on 5 vuotta / 100 000 km. Takuun piiriin kuuluvat viat tai puutteet korjataan takuutyönä veloituksetta – korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Mikäli myyt autosi takuun ollessa voimassa, takuu siirtyy luonnollisesti seuraavalle omistajalle.
  Fiesta Active

  Puhkiruostumattomuustakuu

  Normaalin takuun lisäksi Ford-autoille myönnetään maksimissaan 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu. Se korvaa korirakenteiden sisäpuolelta aiheutuvan läpiruostumisen kun koritarkastukset suoritetaan ohjelman mukaisesti.

  Varaosien takuu

  Ford alkuperäisosille annetaan 12/24/36 kk takuu (osasta riippuen). Voit olla varma, että osat täyttävät kaikki Fordin laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Fordisi arvo ja suorituskyky säilyvät optimaalisina.

  *Takuu 3 vuotta / 100 000 km: Mustang

 • FORD FOCUS

  • Ford Focus – Viisioviset perheautot -vertailun voittaja (TM20/2020)*

  • Hybrid-etu 1.000 €** – Hyödynnä haluamallasi tavalla, etu koskee kaikkia FOCUS-malleja!

  Ford Vakuutus – Maksuton startti*3 - Ford-kasko ja liikennevakuutus veloituksetta kuukaudeksi

  5 vuoden takuu

  • Focus-mallistossa uudet EcoBoost Hybrid -kevythybridit, bensiini- ja dieselvaihtoehdot. Korimalleina erittäin tilavat 5-ovinen ja Wagon. Saatavissa myös Active Crossover.

  Tervetuloa Ford-liikkeeseen valitsemaan oma Focus-mallisi!

   

  Focus-mallisto alk. 22.723 €

  Focus Wagon alk. 24.195 €

  Focus EcoBoost Hybrid -kevythybridi alk. 24.582 €

   

  *5-ovinen Focus EcoBoost-kevythybridi voitti Tekniikan Maailman (20/2020) Viisioviset perheautot -vertailun:

  Fiesta Active

  • ”Ajettavuus: Focus on kiitettävän hyvä auto maantielle. Loistava ohjaus ja asiallinen suuntavakaus tekevät siitä miellyttävän kumppanin myös pidemmälle matkalle.”

  • ”Tilat: Fordin sisätilat ovat kaikilta osin joukon suurimmat.”

  • ”Käyttö: Ylläpitokuluiltaan Ford on laskennallisesti koko joukon edullisin, kun ajetaan 60 000 kilometriä kahdessa tai kolmessa vuodessa.”

  Vertailun malli: 5-ovinen Ford Focus Active 1.0 EcoBoost Hybrid 155 hv

  Parempi ajokokemus, entistä tilavampi

  Focuksessa on runsaasti älykkäitä kuljettajaa avustavia teknologioita ja turvallisuutta parantavia teknologioita, kuten

  • LED-ajovalot (suuntamerkki ja kaukovalot halogeeni)
  • SYNC 3 – multimediajärjestelmä, suomenkielinen puheohjaus sekä 8” värikosketusnäyttö, integroitu navigointijärjestelmä
  • FordPass Connect -integroitu modeemi, joka yhdistettynä älypuhelimen FordPass-sovellukseen antaa reaaliaikaista tietoa autosta.
  • Kaistanpitoavustin, törmäyksenestoavustin, älykäs nopeudenrajoitin, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, törmäyksen jälkeinen jarrutusjärjestelmä

  Täydet 5 tähteä Euro NCAP – testissä.

   
  Crossover nautinnollisiin ajokokemuksiin

  Focus Active -malli sopii aktiiviseen elämäntyyliin. Korkeampi maavara ja ajoasento sekä viisi ajotilavalintaa – Normal, ECO, Sport, Liukas ja Kevyt maastoajo – takaavat nautinnollisen ajettavuuden kaikenlaisilla alustoilla. Ajoitpa kaupungin katuja, moottoritietä tai mökkitietä, nautit jokaisesta kilometristä. Saatavana 5-ovisena ja Wagonina.

  Ford Focus -mallisto alk. 22.722,53 € CO2-päästöillä 120 g/km, sis. toim.kulut 600 €. Vapaa autoetu alk. 530 €; käyttöetu 365 €.

  Ford Focus Wagon alk. 24.194,59 € CO2-päästöillä 122 g/km, sis. toim.kulut 600 €. Vapaa autoetu alk. 550 €; käyttöetu 385 €.

  Ford Focus EcoBoost -kevythybridi alk. 24.581,92 € CO2-päästöillä 116 g/km, sis. toim.kulut 600 €. Vapaa autoetu alk. 550 €; käyttöetu 385 €.

  Focus-malliston CO2-päästöt 111–145 g/km ja EU-keskikulutus 4,2–6,4 l/100 km. Hinnat, CO2- ja kulutustiedot 08.09.2020 hinnaston mukaan. Kuvan auto erikoisvarustein.

  **Hybrid-edun ehdot: Hyödynnä haluamallasi tavalla uuden Fordin oston yhteydessä. Etu koskee kaikkia Puma, Focus (ei ST), Kuga, Mondeo, S-MAX ja Explorer-malleja, hybridi-mallien lisäksi myös bensiini- ja dieselmalleja. Etu ei ole yhdistettävissä muihin etuihin/tarjouksiin. Etu koskee yksityisasiakkaiden uusia tilaus- ja kauppasopimuksia ajalla 1.-30.11.2020. Lisätietoja saat Ford-liikkeestä.

  *3Ford-kasko ja liikennevakuutus veloituksetta kuukaudeksi.

Top