Home > Henkilöautot > Ford Performance GLP

Ford GT, Mustang, Focus RS, Focus ST ja täysin uusi Fiesta ST. Esittelyssä uskomaton Ford Performance -mallisto. Käyttäen autoalan tietoja ja Ford Racing -kokemusta, Ford Performance lupaa innovaatioita ja lisää tehoa.

Blue Ford Fiesta ST front view in warehouse

Täysin uusi Fiesta ST

Täysin uusi Fiesta ST tarjoaa kokonaisvaltaisesti voimakkaamman elämyksen, joka pohjautuu Fordin huippuosaamiseen ja tuttuihin hyviin ominaisuuksiin. Se on entistäkin tehokkaampi ja reagoivampi. Ohjaus on vieläkin vakaampi ja tarkempi. Lisäksi voit mukauttaa ja personoida autoa ennennäkemättömällä tavalla. Lopputuloksena on suorituskykyinen auto, joka saa hymyn huulillesi aina kun tartut rattiin. Valmistaudu siis todelliseen ajonautintoon.

  

Focus RS

350 hv, 266 km/h:ssa huippunopeus ja 1 g:n sivuttaiskiihtyvyys. 2,3-litraisella EcoBoost-moottorilla varustetun täysin uuden Focus RS:n teholukemat ovat vaikuttavat. Niitä täydentävät edistykselliset, suorituskykyä parantavat teknologiat, kuten AWD-neliveto, Launch Control ja ajotavan valinnat… Kuten auton muoto ja tyyli, ne puhuvat puolestaan.

Blue Ford Focus RS
Yellow Ford Focus ST three quarter angle

Focus ST

Radalla testattua suorituskykyä, erinomaista taloudellisuutta, edistyksellistä tekniikkaa ja huippumuotoilua: Focus ST tarjoaa kaiken tämän samassa innostavassa paketissa. Kaikkien aikojen viimeistellyimmässä Focus ST:ssä on huomiota herättävästi uudistettu veistoksellisempi ulkoasu sekä entistäkin virtaviivaisemmat ja hienostuneemmat sisätilat.

Mustang

Ikoninen, voimakas ja dynaaminen: tämä on Ford Mustang. Uudessa Mustangissa viimeisin muotoilu ja huipputeknologiat yhdistyvät uudistuneeksi legendaksi, joka on kauttaaltaan suorituskykyinen, viimeistelty ja taloudellinen. Valitse siluetiltaan tunnistettava Fastback tai profiililtaan virtaviivainen Convertible. Valitse sitten teho: 2,3-litrainen EcoBoost- tai 5,0-litrainen V8-moottori. Joko tiedät, miltä sinun unelmiesi Mustang näyttää?

Yellow Ford Mustang on city street
All New Ford GT

Uusi Ford GT

Ford GT on Fordin taidonnäyte: huippuosaaminen näkyy kaikessa aina 3,5-litraisen EcoBoost®-moottorin teknologiasta huipputehokkaaseen aerodynamiikkaan. Sama omistautuminen innovaatioille näkyy koko ajoneuvomallistossa. Ford GT on malliesimerkki tarkoituksenmukaisesta muotoilusta. Korin pisaramainen muoto on tuulitunnelissa suoritetun perusteellisen työn tulos. Sen hiilikuiturunko ja teholtaan yli 650 hevosvoiman 3,5-litrainen EcoBoost® V6-moottori ovat malliesimerkkejä innovaatioista.

Ford Performance

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleemyyjän tiedot

Top