Home > Henkilöautot > Ford Performance GLP

Fiesta ST, Focus ST, Mustang, Ranger Raptor ja Ford GT.

Esittelyssä uskomaton Ford Performance –mallisto, joka lupaa lisää innovaatioita ja tehoa.

Fiesta ST

Fiesta ST on tehokkaampi, reagoivampi ja hauskempi ajaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi 1.5 –litrainen EcoBoost-moottori tuottaa tehoa taloudellisuudesta tinkimättä. Urheilullinen jousitus takaa äärimmäisen Fiesta-kokemuksen, joka saa kuljettajan hymyilemään.

Yellow Ford Mustang on city street
Blue Ford Fiesta ST front view in warehouse

Fiesta ST

Täysin uusi Fiesta ST tarjoaa kokonaisvaltaisesti voimakkaamman elämyksen, joka pohjautuu Fordin huippuosaamiseen ja tuttuihin hyviin ominaisuuksiin. Se on entistäkin tehokkaampi ja reagoivampi. Ohjaus on vieläkin vakaampi ja tarkempi. Lisäksi voit mukauttaa ja personoida autoa ennennäkemättömällä tavalla. Lopputuloksena on suorituskykyinen auto, joka saa hymyn huulillesi aina kun tartut rattiin. Valmistaudu siis todelliseen ajonautintoon.

  

Mustang

Ikoninen, voimakas ja dynaaminen: tämä on Ford Mustang. Uudessa Mustangissa viimeisin muotoilu ja huipputeknologiat yhdistyvät uudistuneeksi legendaksi, joka on kauttaaltaan suorituskykyinen, viimeistelty ja taloudellinen. Valitse siluetiltaan tunnistettava Fastback tai profiililtaan virtaviivainen Convertible. Valitse sitten teho: 2,3-litrainen EcoBoost- tai 5,0-litrainen V8-moottori. Joko tiedät, miltä sinun unelmiesi Mustang näyttää?

Yellow Ford Mustang on city street
All New Ford GT

Uusi Ford GT

Ford GT on Fordin taidonnäyte: huippuosaaminen näkyy kaikessa aina 3,5-litraisen EcoBoost®-moottorin teknologiasta huipputehokkaaseen aerodynamiikkaan. Sama omistautuminen innovaatioille näkyy koko ajoneuvomallistossa. Ford GT on malliesimerkki tarkoituksenmukaisesta muotoilusta. Korin pisaramainen muoto on tuulitunnelissa suoritetun perusteellisen työn tulos. Sen hiilikuiturunko ja teholtaan yli 650 hevosvoiman 3,5-litrainen EcoBoost® V6-moottori ovat malliesimerkkejä innovaatioista.

Ranger Raptor

Täysin uudessa Ford Ranger Raptorissa erinomaiset maasto-ominaisuudet yhdistyvät Ford Performancen ajattelutapaan. Ranger Raptor on suunniteltu suorituskyvyn, kestävyyden ja maastoajo-ominaisuuksien ehdoilla ja selviytymään suurinopeuksisesta maastoajosta. Ainutlaatuinen alusta on valmistettu kestämään kaikkein ankarimmissakin olosuhteissa. Ennennäkemätön suorituskyky ja ajettavuus – tällaista et ole kokenut koskaan ennen.

Blue Ranger Raptor in Mountains

Ford Performance

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top