Home > Henkilöautot > Henkilökuljettimet

Fordin henkilökuljetin-mallistosta löydät tarpeisiisi sopivan auton.

Laajasta valikoistamasta löytyy ajoneuvo halusitpa kuljettaa perheesi, joukkueen, viiden-, kuuden-, yhdeksän-, 11- tai 18 hengen ryhmän. Jokainen malli on kattavasti varusteltu ja täynnä uusinta teknologiaa.

Mikä henkilökuljetin sopii parhaiten.

Ominaisuuksia, joihin henkilökuljettimessa kannattaa kiinnittää huomiota

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC

Ford SYNC -järjestelmän avulla voit hallita musiikkia sekä soittaa ja vastaanottaa matkapuheluita yksinkertaisilla ja suorilla puhekomennoilla. Voit toistaa kappaleita USB-muistitikulta, MP3-soittimesta tai iPodista® puhekomentojen avulla sekä suoratoistaa musiikkia Bluetooth®-puhelimestasi. Järjestelmä jopa lukee saapuvat tekstiviestisi ääneen (liitetystä matkapuhelimesta riippuen).

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

Ford EcoBoost -bensiinimoottorien erinomainen suorituskyky ja taloudellisuus on saavutettu yhdistämällä polttoaineen suoraruiskutus ja turboahdin.

Ford Active City Stop

Active City Stop

Innovatiivinen Active City Stop auttaa välttämään törmäyksen hitaasti etenevässä liikenteessä ja alle 50 km:n tuntinopeudella. Järjestelmä tekee tämän mittaamalla jatkuvasti etäisyyttä edessä ajavaan ajoneuvoon. Jos se havaitsee, että edessä kulkeva auto on yllättäen hidastanut, järjestelmä jarruttaa automaattisesti.

Ford Tourneo Connect

Kuljettajan lisäksi kulkee neljä matkustajaa ja Grand Tourneo Connectissa kuusi matkustajaa. Istuimet voidaan järjestellä 16 eri tavalla. Saatavissa on bensiini- ja dieselmoottori-mallit.

Ford Ka Plus in Blue parked on a city street
Ford B-Max in Gold parked outside a cafe

Ford S-MAX

Luotu monipuoliseksi, urheilulliseksi ja taloudelliseksi, ja lukuisten kiinnostavien tekniikoiden ansioista S-MAX on yksi markkinoiden fiksuimmista 7-paikkaisista tila-autoista. Takana on lastenistuimien ISOFIX-kiinnikkeet, joihin voit helposti kiinnittää kolme lastenistuinta vierekkäin.

Ford Galaxy

Ford Galaxy tarjoaa mullistavan matkustuselämyksen, sillä siinä on erittäin monipuoliset tilat jopa seitsemälle hengelle.

Jos arvostat ensiluokkaista laatua, hienostuneen nykyaikaista muotoilua ja huipputeknologiaa, vaihda Ford Galaxyyn ja valmistaudu matkustamaa ylellisen tilavasti.

Orange Ford EcoSport 3/4 angle
Ford B-Max in Gold parked outside a cafe

Uusi Ford Tourneo Custom

Uusi Tourneo Custom on yhdeksänpaikkainen, tyylikäs ja edustava tila-auto.

Laadukkaat materiaalit ja viimeistely näkyvät jokaisessa yksityiskohdassa. Henkilöautomaista ajokokemusta täydentävät useat edistykselliset teknologiat, jotka ovat käytännöllisiä ja parantavat turvallisuutta. Tourneo Customin moottorina on 2.0 Ford EcoBlue TDCi -dieselmoottori eri tehovaihtoehdoilla.

Ford Henkilökuljettimet

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleemyyjän tiedot

Top