Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Henkilöautot > KUGA

TÄYSIN UUSI FORD KUGA

NYT TILATTAVISSA

Täysin uudessa Ford Kugassa yhdistyvät elegantti tyyli, erinomainen suorituskyky ja ladattavan hybridin taloudellisuus. Viimeistelty ja moderni ulkoasu. Mukautettavat monipuoliset sisätilat. Parhaat puolet samassa paketissa.

Valinnan vapaus…

Valitse väri ja korimalli. 

Parhaat puolet samassa paketissa

Täysin uusi Kuga ladattava hybridi hyödyntää kahta voimanlähdettä, jotta pääset määränpäähäsi taloudellisemmin kuin koskaan. Edistyksellinen sähkömoottori mahdollistaa lyhyet matkat nollapäästöillä, ja sen voi ladata missä tahansa, kunhan verkkovirtaa on saatavilla. Pidemmillä matkoilla 2,5 litran Duratec-bensiinimoottori mahdollistaa ajamisen niin pitkälle kuin on tarpeen ja lataa samalla akkua. Tässä ladattavassa hybridissä ei ole tingitty mistään, ja se tarjoaa eri voimanlähteiden parhaat puolet samassa paketissa.

Helpompaa ajamista ruuhkassa.

Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta voit valita ajonopeuden. Jos sisäänrakennettu tutka-anturi havaitsee edessä ajoneuvon, se hidastaa, jotta turvallinen ajoetäisyys säilyy. Kun tie on vapaa, järjestelmä kiihdyttää automaattisesti takaisin valittuun nopeuteen. Kaistavahti puolestaan estää ajautumisen väärälle kaistalle.

Red All New Ford Kuga driving over bridge
A hand with mobile phone with FordPass App

Erinomaiset yhteysominaisuudet

Täysin uuteen Kugaan on nyt saatavilla integroitu FordPass ConnectFordPass Connect New Kuga -modeemi, jonka tarjoamat uudet ominaisuudet vievät matkanteon uudelle tasolle. Voit käyttää 4G LTE Wi-Fi-yhteyttäLive Traffic 2019 jopa kymmenessä laitteessa, lähettää määränpäitä puhelimesta auton navigointijärjestelmään sekä saada reaaliaikaisia liikennetietojaWi-Fi 3GB. Edistyksellisten etäominaisuuksien ansiosta voit hallita ja valvoa täysin uutta Kugaa missä tahansa oletkin. Jos valitset ladattavan hybridin, voit tarkistaa auton latauksen tilan suoraan puhelimestasi, saada sähköautoon liittyviä ilmoituksia ja tarkistaa latausasetukset.

Parempaa turvaa jalankulkijoille

Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä kamerateknologian avulla. Järjestelmä varoittaa, jos olet vaarassa törmätä toiseen ajoneuvoon, jalankulkijaan tai pyöräilijään. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä voi automaattisesti jarruttaa jopa täydellä voimalla. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään auton etuosaan kohdistuvia törmäyksiä.

all New Ford Kuga driving past modern office building
All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them

Tarpeisiisi mukautuvat istuinjärjestelyt

Täysin uusi Kuga on valmis kaikkeen: uudistetut sisätilat mukautuvat jokaiseen matkaan. Tarvitsetko enemmän tavaratilaa pidemmälle matkalle vai haluatko enemmän jalkatilaa taakse? Takaistuimet liukuvat eteen- tai taaksepäin tarpeen mukaan, joten kaikki tarvittava mahtuu kyytiin.

 

Kaikki KUGA Mallit

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top