Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Henkilöautot > KUGA

TÄYSIN UUSI FORD KUGA

NYT ENSIESITTELYSSÄ

Upeasti muotoiltu, huomattavan taloudellinen ja enemmän kuin suorituskykyinen. 

Upeasti muotoiltu, huomattavan taloudellinen ja vaivattoman suorituskykyinen. Ford on sitoutunut tarjoamaan 14 sähköajoneuvoa vuoden 2020 aikana, ja Kuga on saatavana kolmena eri hybridimallina: ladattavana hybridinä, EcoBlue-hybridinä ja vuoden 2020 lopulla myös itsestäänlataavana hybridinä. Fordin edistyksellinen hybriditeknologia tarjoaa puhtaamman, hiljaisemman ja edistyksellisemmän SUV-ajokokemuksen. Huom. EcoBlue Hybrid ei saatavana Suomessa.

Katso Kugan huippuedut tästä

Valinnan vapaus…

Valitse väri ja korimalli. 

Kuinka paljon voisit säästää käyttökustannuksissasi vaihtaessasi Kugan ladattavaan hybridiin?

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

Arvioidut vuosittaiset säästötEstimated 1 year savings

Rakenna oma Kuga

New Ford Kuga

Mikä voimansiirto sopii sinulle parhaiten?

Saumaton yhdistelmä bensiini- ja sähkövoimaa

Kugan edistyksellinen ladattava hybriditeknologia yhdistää akkukäyttöisen sähkömoottorin 2,5-litraiseen bensiinimoottoriin. Hybridiakun voi halutessaan ladata kotona tai julkisilla latausasemilla. Jarrutuksen aikana talteen otettu energia lataa akkua ajaessasi. Täyteen ladattuna Kuga ladattavan hybridin toimintamatka täysin sähköisessä ajossa on jopa 56 km, ja toimintamatka hybridiajossa jopa 748 km.

Ford Kuga vignale front view parked in garage

Automaattisesti latautuvaa taloudellisuutta

Vuoden 2020 lopulla markkinoille saapuvassa itselatautuvassa Kuga-hybridissä on erittäin taloudellinen 2,5-litrainen bensiinimoottori ja akkukäyttöinen sähkömoottori. Järjestelmä ottaa talteen energian, joka menetetään yleensä hidastamisen aikana. Suurempi akku voi kuitenkin säilöä enemmän virtaa pienentääkseen polttoaineenkulutusta entisestään ja ajaa jopa lyhyitä matkoja pelkällä sähkövirralla.

Fiksumpi dieselvaihtoehto

Ford Kugaan on saatavilla 1,5 tai 2,0 litran EcoBlue-dieselmoottori, jossa käytetään uusinta teknologiaa tehon, väännön ja taloudellisuuden parantamiseksi sekä päästöjen pienentämiseksi. Moottorien tehot ovat vaikuttavat 120 tai 190 hv ja vaihteistona toimivat edistykselliset automaattivaihteistot.

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

Tinkimätöntä suorituskykyä 

1,5 litran Ford EcoBoost -bensiinimoottori käyttää polttoaineen suoraruiskutusta, turboahdinta ja sylinterin lepuutusteknologiaa. Tuloksena on erinomainen tehokkuus ja taloudellisuus. 150 ja 182 hv:n versioina saatava moottori tarjoaa yhtä tinkimättömän suorituskyvyn kuin tavallinen 1,5-litrainen moottori. Siinä on kuitenkin pienempi polttoaineenkulutus ja matalammat CO2-päästöt.

Parhaat puolet samassa paketissa

Uusi Kuga ladattava hybridi käyttää kahta voimanlähdettä, jotta pääset määränpäähäsi taloudellisemmin kuin koskaan. Edistyksellinen sähkömoottori mahdollistaa lyhyet matkat nollapäästöillä, ja sen voi ladata missä tahansa, kunhan verkkovirtaa on saatavilla. Pidemmillä matkoilla 2,5 litran bensiinimoottori mahdollistaa ajamisen niin pitkälle kuin on tarpeen ja lataa samalla akkua. Tässä ladattavassa hybridissä ei ole tingitty mistään, ja se tarjoaa eri voimanlähteiden parhaat puolet samassa paketissa.

Henkilökohtainen avustajasi ajomatkoilla

Fordin kuljettajaa avustavissa teknologioissa yhdistyvät useat toiminnallisuudet, jotka tekevät ajamisesta miellyttävämpää ja nautinnollisempaa. Aktiivinen vakionopeudensäädin mukauttaa nopeuttasi automaattisesti edessä olevan auton nopeuden perusteella. Järjestelmä jopa tunnistaa nopeusrajoitusmerkit ja voi säätää vakionopeudensäätimeen asetettua nopeutta niiden perusteella. Ajolinja-avustin helpottaa ohjausta ja auttaa pysymään kaistan keskellä tiemerkintöjä seuraamalla.

Erinomaiset yhteysominaisuudet

Integroitu FordPass ConnectFordPass Connect New Kuga -modeemi vie uuden Ford Kugan käyttökokemuksen uudelle tasolle. Mukana on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten Wi-Fi-yhteys autossaWi-Fi 3GB, parannettu navigointi autossa ja reaaliaikaiset liikennetiedotLive Traffic 2019. Voit paikantaa autosi, lukita tai avata ovet tai automaattivaihteisissa malleissa jopa käynnistää moottorin etänä. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-hätäpuhelun ja kertoa hätäkeskukselle, missä autosi on.

Jos omistat Kugan ladattavan hybridin, FordPass-sovellus tarjoaa vieläkin enemmän vain PHEV-malleille tarkoitettuja ominaisuuksia. Tarkastele akun lataustasoa ja toimintasädettä, seuraa ajo- ja virrankäyttötapojasi, paikanna julkiset latausasemat ja aseta haluamasi kotilatausajat. Voit jopa asettaa matkustamon lämpötilan valmiiksi lähtöä varten.

A hand with mobile phone with FordPass App

Parempaa turvaa jalankulkijoille

Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä kamerateknologian avulla. Järjestelmä varoittaa, jos olet vaarassa törmätä toiseen ajoneuvoon, jalankulkijaan tai pyöräilijään. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä voi automaattisesti jarruttaa jopa täydellä voimalla. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään auton etuosaan kohdistuvia törmäyksiä.

Tarpeisiisi mukautuvat istuinjärjestelyt

Täysin uusi Kuga on valmis kaikkeen: uudistetut sisätilat mahdollistavat täydellisen vapauden ja mukautuvat jokaiseen matkaan. Tarvitsetko enemmän tavaratilaa pidemmälle matkalle vai haluatko enemmän jalkatilaa taakse? Takaistuimet liukuvat eteen- tai taaksepäin tarpeen mukaan, joten kaikki tarvittava mahtuu kyytiin.

All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them

Kaikki KUGA Mallit

Vertaa malleja (PDF 2.6Mt)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top