AJO-OMINAISUUDET

Kaupungissa tai maaseudulla. Ford Kuga on suunniteltu yhdistämään elegantti tyyli katumaasturin kyvykkyyteen. Ford Kugan aktiivinen vakionopeudensäädin ja viisi eri ajotilaa mukautuvat ajotyyliisi kaikissa olosuhteissa.

HENKILÖKOHTAINEN AJOAVUSTAJASI

Fordin kuljettajaa avustavat teknologiat tekevät ajokokemuksestasi mahdollisimman mukavan ja nautinnollisen. Aktiivinen vakionopeudensäädin mukauttaa nopeutesi automaattisesti edellä olevan ajoneuvon nopeuden perusteella. Teknologia jopa tunnistaa nopeusrajoituksia ja mukauttaa vakionopeudensäätimeen asetettua nopeutta niiden mukaan. Ajolinja-avustin puolestaan helpottaa ohjausta ja auttaa pysymään kaistan keskellä tiemerkintöjä seuraamalla.

AUTTAA SINUA PYSYMÄÄN KAISTALLASI

Kaistanpitoavustin havaitsee eteenpäin suunnatun kameran avulla, jos autosi on vahingossa ajautumassa väärälle kaistalle. Ja samalla se lisää ohjauksen vääntöä auttaakseen sinua ohjaamaan autosi takaisin kaistallesi. Lähestyessäsi kaistan tai tien reunaa kaistanpitoavustin varoittaa tästä sekä tärisyttämällä ohjauspyörää että näyttämällä merkkivalon mittaristossa. Tämä toiminto poistuu käytöstä alle 64 km/h nopeuksissa, tai se voidaan poistaa käytöstä manuaalisesti.

Ford Kuga interior close up of dashboard

ANNA KUGAN PYSÄKÖIDÄ PUOLESTASI

Pysäköinti vilkkaalla kadulla tai ahtaassa paikassa voi olla haastavaa. Uuden Ford Kugan aktiivinen pysäköintiavustin tekee siitä kuitenkin helpompaa kuin koskaan. Automaattivaihteisissa malleissa aktiivinen pysäköintiavustin tunnistaa automaattisesti riittävän kokoisen pysäköintitilan ja suorittaa pysäköinnin kokonaisuudessaan puolestasi. Ja hoitaa myös pysäköintitilasta poistumisen puolestasi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin aktivoida aktiivinen pysäköintiavustin.

HAVAITSEE SIVUILTA TULEVAN LIIKENTEEN 

Kugan etuosassa on pieni panoraamakamera. Sen jaettu kuva näkyy auton SYNC 3 -näytöllä, jotta näet kummaltakin sivulta lähestyvät ajoneuvot, pyöräilijät ja jalankulkijat. Laajakuvaetukamera on korvaamaton, kun peruutat pois kapeasta pysäköintiruudusta tai vilkkaalle kadulle ja näkyvyys on rajallinen.

Ford Kuga front split camera
Ford Kuga rear split camera

HELPOMPAA PERUUTTAMISTA

Betoniporsaita, polkupyöriä, matalia muureja... Peruutuskamera aktivoituu automaattisesti, kun valitset peruutusvaihteen ja näyttää näkymän auton takaa SYNC 3 -näytöllä. Järjestelmä näyttää kohteet, jotka voisivat muuten jäädä huomaamatta, ja lisäksi se näyttää virtuaaliset apuviivat, joiden avulla peruuttaminen pienimpiinkin tiloihin onnistuu huolettomammin. Voit myös vaihtaa jaettuun näkymään, joka näyttää auton molemmilta puolelta lähestyvän liikenteen ja helpottaa ahtaista paikoista peruuttamista.

HAVAITSEE LIIKENNEMERKIT, JOTKA VOIVAT JÄÄDÄ HUOMAAMATTA

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä tunnistaa niin pysyvät kuin tilapäisetkin liikennemerkit, olivatpa ne sitten tien sivussa tai yläpuolella. Liikennemerkkien nopeusrajoitukset ja ohituskiellot näkyvät mittaristossa kuvakkeina, jotta huomaat rajoitusten muuttumisen.

All new Ford Kuga driving on road with road sign
All New Ford Kuga showing front LED headlights

PAREMPI NÄKYVYYS KAARTEISSA

Kugan mukautuvat ajovalot tarjoavat erinomaisen näkyvyyden eri ajo-olosuhteissa. Nämä huomiota herättävät LED-ajovalot käyttävät kameroita tien tarkkailuun ja mukauttavat valokeiloja erilaisiin tilanteisiin, kuten mutkiin tiellä tai lähestyttäessä liikenneympyröitä. Häikäisemättömät kaukovalot säätävät ajovalojen kulmaa maksimoidakseen valaistuksen ja minimoidakseen häikäisyn, kun järjestelmä havaitsee vastaantulevaa liikennettä.

All new Ford Kuga interior with head up display close up

TÄRKEÄT TIEDOT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

Heijastusnäyttö (HUD) näyttää sinulle kaikki oleellisimmat tiedot suoraan näkökenttääsi, jotta voit pitää katseesi tiessä. Selkeä ja kirkas näyttö on myös yhteensopiva polarisoitujen aurinkolasien kanssa. Voit itse valita mitkä tiedot lisänäytöllä näytetään - esimerkiksi ajonopeus, navigointi, vakionopeudensäätimen ilmoitukset sekä liikennemerkkitiedot.

YLIMÄÄRÄINEN SILMÄPARI

Kuolleen kulman valvontajärjestelmä (BLIS) tunnistaa kuolleeseen kulmaan jääneet autot, jotta kaistanvaihto olisi turvallisempaaCX727 BLIS. Jos se havaitsee ajoneuvon, järjestelmä varoittaa hillityillä varoitusvaloilla, jotka on sijoitettu sivupeileihin. Jos et huomaa varoitusta, kuolleen kulman avustin aktivoituu ja vastustaa ohjausliikettä kevyesti kiinnittääkseen huomiosi. Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä toimii yhdessä kuolleen kulman valvontajärjestelmän kanssa ja parantaa havaintokykyä peruutettaessa pois paikoista, joissa on rajallinen näkyvyys. Järjestelmä havaitsee sivuilta lähestyvät ajoneuvot ja varoittaa niistä äänimerkillä.

JATKA MATKAA TURVALLISIN MIELIN

Risteysavustin tarjoaa apua risteyksissä Kugan etukameroiden ja tutkan avulla. Kun valmistaudut kääntymään risteysalueella, järjestelmä arvioi vastaantulevien ajoneuvojen aiheuttaman riskinCX727 BLIS. Jos järjestelmä havaitsee törmäysvaaran, se jarruttaa automaattisesti.

All New Ford Kuga side view

PAREMPI HALLINTA MÄKILÄHDÖISSÄ

Mäkilähtöapu estää tilapäisesti autoa vierimästä taakse- tai eteenpäin mäkilähdöissä. Järjestelmä säilyttää jarruvoiman 2–3 sekuntia pidempään, mikä antaa lisää aikaa ja hallintaa, kun siirrät jalan jarrupolkimelta kaasupolkimelle. Se on hyödyllinen myös liukkailla pinnoilla pysähtyessä ja liikkeelle lähtiessä.

All new Ford Kuga interior with head up display close up

AUTTAA AJAMAAN OIKEAAN SUUNTAAN

Väärän suunnan varoitus tunnistaa eteenpäin suunnatun kameran ja navigointijärjestelmän tietojen avulla, ajatko väärään suuntaan muuhun liikenteeseen nähden. Jos ajat väärään suuntaan, järjestelmä varoittaa tästä merkkivalon ja merkkiäänen avulla, jotta voit pysähtyä ja korjata tilanteen.

SUORITUSKYKY JA TALOUDELLISUUS

Tehokas, taloudellinen ja monipuolinen. Saatavana on valikoima hybridi-, bensiini- ja dieselvaihtoehtoja, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivan Kugan. Edistyksellinen Kuga ladattava hybridi tarjoaa saumattoman yhdistelmän bensiini- ja sähkövoimaa, Kuga Hybrid tarjoaa puolestaan itselatautuvan hybridivaihtoehdon.

Wall Charging point detail

VAIVATONTA LATAAMISTA

Jos valintasi on Kuga ladattava hybridi, niin sen mukana tulee yleislatauskaapeli normaalia kotilatausta varten. Maksullisena lisävarusteena on saatavana erillinen latauskaapeli julkisia latausasemia varten.

Haluatko ladata ladattavan hybridisi mahdollisimman nopeasti kotona? Voit asennuttaa lisävarusteena myytävän kiinteän Ford Wallbox -latausaseman kotiisi asiantuntevien asennuskumppaniemme avulla. Ford Wallbox -latausasema on huomattavasti tehokkaampi virtalähde kuin tavallinen pistorasia ja kykenee lataamaan Kugan akun tyhjästä täyteen alle 3,5 tunnissa. Yhteistyökumppanimme Eltel Networks Oy voi tarjota sinulle asiantuntevaa asennusapua.

Jarrutusenergian talteenoton ja moottoritehon yhdistelmä auttaa akun lataamisessa ajon aikana.

Hallitse latausta puhelimesi FordPass-sovelluksella. Voit tarkastella hybridiakun lataustilaa ja asettaa haluamasi latausajat hyödyntääksesi esimerkiksi edullisemmat yösähköhinnat. 

EDISTYKSELLISTÄ ITSELATAAVAA TEKNOLOGIAA

Kuga ladattavan hybridin akku voidaan ladata ulkoisesta latauspisteestä, ja lisäksi akku myös latautuu ajon aikana. Jarrutuksessa ja hidastaessa otetaan talteen energiaa, joka menee tavallisesti hukkaan, ja tämä energia varastoidaan akkuun. Myös bensiinimoottori palauttaa energiaa hybridiakkuun. Kaikki nämä eri tavat auttavat pitämään akun jatkuvasti ladattuna ja maksimoimaan taloudellisuuden.

Ford Kuga displaying regenerative braking
All new Red Kuga with woman crossing road

AUTO-START-STOP-JÄRJESTELMÄ PIENENTÄÄ POLTTOAINEENKULUTUSTA

Kun pysähdyt esimerkiksi liikennevaloihin tai ruuhkaan, tämä teknologia voi sammuttaa moottorin automaattisesti. Se antaa kuitenkin edelleen virtaa tärkeille toiminnoille. Kun haluat lähteä liikkeelle, paina kytkintä ja valitse ensimmäinen vaihde tavalliseen tapaan (tai jos käytössä on automaattivaihteisto, paina kaasua), niin moottori käynnistyy uudelleen. Auto-Start-Stop on erityisen tehokas kaupunkiajossa, jossa se voi vähentää polttoaineenkulutusta jopa 10 % (kaupunkiajo).

VALLOITA JOKAINEN REITTISI

Missä tahansa ajatkin, Kuga tarjoaa parhaan hallinnan. Voit valita viidestä ajotilasta, jotka mukauttavat auton suorituskyvyn olosuhteisiin sopivaksi. Ajotilat säätävät kiihdytystä, ohjausta ja jousituksen herkkyyttä sekä optimoivat pidon ja vakauden kaikissa olosuhteissa. Käytettävissä on seuraavat ajotilat: Normaali, Sport, Liukas, Pehmeä maasto  ja taloudellisuuden maksimoiva Eco-tila. 

All New Ford Kuga selectable drive modes close up

JOTTA VOISIT AJAA TALOUDELLISEMMIN

Lukuisat ominaisuudet auttavat säästämään polttoainetta ja maksimoimaan hybridiakun latauksen. Jos valitset itselataavan Kuga Hybridin, Brake Coach -jarrutusvalmentaja voi tarjota neuvoja taloudellisempaan jarruttamiseen polttoaineenkulutuksen vähentämiseksi. EV Coach -sähköautovalmentaja taas auttaa nopeuttamaan hybridiakun latautumista jarrutusenergian talteenoton avulla.

Ford 6-speed manual gearbox detail

NOPEAT MANUAALISET VAIHTEIDEN VAIHDOT

Jos valitset manuaalin, Kugan 6-vaihteisessa manuaalivaihteistossa on suuri vääntökapasiteetti sekä sujuvat, nopeat ja täsmälliset vaihteiden vaihdot. Vaihteen merkkivalo mittaristossa kertoo, milloin on polttoaineenkulutuksen kannalta paras hetki vaihtaa vaihdetta.

New Ford Kuga showing close up on centre console

SAUMATON VAIHTEEN VALINTA

Automaattivaihteistolla varustetuissa Kuga-malleissa on pyöreä vaihteenvalitsin, joka mahdollistaa edistyksellisen 8-vaihteisen vaihteiston täydellisen hallinnan. Sen ansiosta voit valita vaihteen yksinkertaisesti kääntämällä valitsinta. Kun perinteistä vaihdekeppiä ei ole, tilaa säästyy ja sisätilat ovat siistimmät sekä viimeistellymmät.

reduced emissions blue bubble

PIENEMMÄT PÄÄSTÖT

Kuga ladattavan hybridin CO2-päästöt ovat vaikuttavan pienet, vain 22 g/km (WLTP-mittaustapa). Ladattava hybridi täyttää tiukat Euro 6.2 päästöstandardit, joiden tavoitteena on parantaa ilmanlaatua ja vähentää pakokaasupäästöjä.

MUKAVUUS JA KÄTEVYYS

Seikkailu alkaa tästä. Virtaviivaiset linjat, korkealaatuiset sisäpinnat, panoraama-lasikaton tarjoamat avarat maisemat – uuden Kugan jokainen yksityiskohta viestii liike-energiasta. FordPass-sovelluksen avulla voit muodostaa yhteyden Kugaan missä tahansa oletkin. Edistykselliset teknologiat avustavat kuljettajaa ja tekevät jokaisesta ajomatkasta entistäkin miellyttävämmän.

All New Ford Kuga interior showing SYNC3 and steering wheel

HANDS-FREE SYNC 3:N AVULLA

Ford SYNC 3:n avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointia suomenkielisillä puhekomennoilla. Järjestelmässä on 8 tuuman kosketusvärinäyttö, jonka nipistys- ja pyyhkäisytoiminnot mahdollistavat intuitiivisen ohjauksen. SYNC 3:n voi myös yhdistää Applen CarPlayhin ja Android Autoon, ja AppLinkin avulla voit käyttää suosittuja älypuhelinsovelluksia.

OTA HALTUUSI UUDET YHTEYSOMINAISUUDET

FordPass-sovellus muodostaa saumattoman yhteyden Kugasi FordPass Connect -modeemiin, jolloin saat käyttöösi täysin uudenlaisia yhteysominaisuuksia. Voit avata etäyhteyden katumaasturiisi mistä vain ja seurata Kugasi sijaintia tai jopa lukita sen mielenrauhan varmistamiseksi. Suoraan auton navigointijärjestelmään toimitettujen reaaliaikaisten liikennetietojen ansiosta vältät viivästykset, ja suoraan puhelimeesi lähetettyjen auton kuntovaroitusten ansiosta pysyt ajan tasalla huoltotilanteesta. Jos omistat Kuga ladattavan hybridin, voit käyttää puhelinta akun lataustason tarkastamiseen, julkisten latausasemien paikantamiseen ja haluamiesi kotilatausaikojen asettamiseen. Voit jopa asettaa matkustamon lämpötilan valmiiksi lähtöä varten.

Lue lisää FordPass.

LATAAMINEN ÄLYPUHELIMEN AVULLA

Olemme tehneet Kuga ladattavan hybridin lataamisesta mahdollisimman helppoa. Ford tekee yhteistyötä Euroopan suurimman julkisen latausverkoston NewMotionin kanssa. Kumppanuuden myötä voit löytää julkiset latauspisteet helposti älypuhelimellasi. Voit etsiä lähimmän julkisen latauspisteen, saada reittiohjeet sinne ja jopa maksaa latauksen käyttämällä sovellusta.

MUSIIKKI ON TEHTY KUUNNELTAVAKSI

Minkälainen musiikkimakusi onkaan, se ansaitsee tulla kuulluksi kuten artisti sen tarkoitti. Räätälöity B&O-äänentoistojärjestelmä tarjoaa sinulle juuri tätä. B&O:n ääni-insinöörit ovat sunnittelleet tämän edistyksellisen 10 kaiuttimen, 575-wattisen järjestelmän juuri Kugaa varten. Voit valita tunnetilasi mukaan neljästä audiotilasta: rento, energinen, lämmin tai kirkas. Joten, käännä volyymit kaakkoon ja nauti lempimusiikistasi omassa konserttisalissasi.

All New Ford Kuga B&O Sound System
Wall Charging point detail

HELPPOA LATAAMISTA KOTONA

Uuden Kuga ladattavan hybridin mukana tulee yleislatauskaapeli, jonka voit kytkeä tavalliseen kotitalouspistorasiaan. 

Haluatko ladata Kugasi mahdollisimman nopeasti kotona? Erinomainen vaihtoehto on silloin lisävarusteena saatava kiinteä Ford Connected Wallbox -latausasema, jonka voit asennuttaa kotiisi asiantuntevien asennuskumppaniemme avulla.  Kiinteä Ford Connected Wallbox -latausasema mahdollistaa tavallista pistorasiaa nopeamman latauksen.

Nainen käyttää hands-free takaluukkua

HANDSFREE-TAKALUUKKU

Handsfree-takaluukku tekee Kugan takaluukun avaamisesta vaivatonta silloinkin, kun kätesi ovat täynnä. Kugasi tunnistaa langattomasti kauko-ohjainavaimen taskustasi tai laukustasi, joten sinun tarvitsee takaluukun avaamiseksi vain kevyesti liikauttaa jalkaasi takapuskurin alla. Voit avata ja sulkea takaluukun myös sisältä käsin, tai avaimen painikkeella.

All new Ford Kuga driving over bridge

PANORAAMAKATTO AVAA MAAILMASI

Ford Kugasta käsin voit nauttia paremmin myös maisemista. Sähkökäyttöisen kaksipaneelisen panoraamakaton ansiosta luonto on käsinkosketeltavan lähellä. Ensimmäisen ja toisen istuinrivin yläpuolella olevasta panoraamakatosta tulvii sisätiloihin luonnonvaloa ja avattuna myös raitista ilmaa. Liukulasissa on aurinkoa heijastava pinnoite, joka pitää sisätilat viileinä lasin ollessa kiinni. Integroitu aurinkosuoja puolestaan tarjoaa lisää varjoa tarvittaessa.

All new Ford Kuga interior wireless charging

LATAA TIEN PÄÄLLÄ

Kugan sisätiloissa on maksimoitu tilankäyttö ja käytännöllisyys. Esimerkiksi keskikonsolin medialokeroon mahtuu isoinkin älypuhelin. Lisäksi langattomalla latausalustalla voit ladata yhteensopivia älypuhelimia. Laitteidesi käyttövalmiuden varmistaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa.

Heating controls close up

LISÄKERROS MUKAVUUTTA

Kuljettajan ja etumatkustajan istuimet ovat lämmitettävät. Lämmitettävä ohjauspyörä puolestaan pitää kätesi lämpiminä talvisina pakkasaamuina. Jos Kugassasi on automaattivaihteisto, voit FordPass-sovelluksen avulla etäkäynnistää moottorin, jotta jää ja huuru on poistettu tuulilasista ja auto on lähtövalmiina silloin kun sinäkin.

TURVALLISUUS JA SUOJAUS

Suojaamassa sinua. Huolehdimme turvallisuudestasi, olipa kyseessä varoittaminen törmäysvaarasta tai älykkäät järjestelmät, jotka auttavat säilyttämään pidon ja vakauden. Siksi uudessa Ford Kugassa on vakiona lukuisia älykkäitä avustavia teknologioita, jotka suojaavat sinua, perhettäsi ja muita tienkäyttäjiä. 

Euro NCAP logo

VIIDEN TÄHDEN TURVALLISUUTTA

Erinomaisista turvaominaisuuksista kertoo Kugan saamat viisi tähteä Euro NCAP -törmäysturvallisuustesteissä, jotka suorittaa Euroopan johtava riippumaton turvallisuusorganisaatio. Ford Kuga menestyi myös uusissa, kahden viikon mittaisissa Assisted Driving (avustetun ajon) -testeissä ja sai yleisarvosanan 'Good' (Hyvä). Tämä kertoo Kugan erinomaisista turvaominaisuuksista kautta linjan.

TÄYDELLISTÄ MIELENRAUHAA

Ostaessasi Kuga ladattavan hybridin (PHEV), Ford huolehtii autostasi. Kuga ladattavassa hybridissä on vakiona 5 vuoden tai 100 000 km:n takuu (tai 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta). Ladattavan hybridin hybridikomponentit, mukaan lukien korkeajänniteakku, ovat myös takuun alaisia ensimmäiset 8 vuotta tai 160 000 km:n ajan. Tarkempia tietoja takuista saat Ford-jälleenmyyjältäsi.

PAREMPAA TURVAA JALANKULKIJOILLE

Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä kamerateknologian avulla. Järjestelmä varoittaa, jos olet vaarassa törmätä toiseen ajoneuvoon, jalankulkijaan tai pyöräilijään. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä voi automaattisesti jarruttaa jopa täydellä voimalla. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään auton etuosaan kohdistuvia törmäyksiä.

VARAUDU PAIKALLISIIN VAARATILANTEISIIN AJOISSA

Paikalliset varoitukset ilmoittaa sinulle mahdollisista matkaasi vaikuttavista eri tekijöistä, kuten vaikkapa tietöistä tai onnettomuudesta. Järjestelmä varoittaa näistä eri lähteistä kerättyjen tietojen perusteella. Näitä ovat esimerkiksi muiden yhdistettyjen autojen jakamat tiedot, julkiset onnettomuustiedot ja muut saatavilla olevat julkiset tiedot. Näet autosi digitaalisella näytöllä varoituksen, joka kertoo vaaratilanteen luonteen ja jopa sen, miten kaukana vaara on. Voit aktivoida vuoden mittaisen ilmaisen Paikalliset varoitukset -kokeilujakson lataamalla FordPass-sovelluksen.

Ford Kuga avoiding hazards on road
New red Ford Kuga viewed from back to show LED tail lights

MAKSIMAALINEN JARRUTUSTEHO HÄTÄTILANTEESSA

Hätäjarruassistentti tunnistaa hätäjarrutustilanteen ja optimoi jarrujärjestelmän paineen, jotta jarrutusteho on mahdollisimman hyvä.

New Red Ford Kuga driving on wet road

TARJOAA SINULLE TÄYDELLISEN HALLINNAN

Ajovakauden hallintajärjestelmä valvoo jatkuvasti auton kulkua. Se käyttää ABS-jarrujen ja luistonestojärjestelmän edistyksellisiä antureita ja havaitsee, kun auto on menettämässä pitoa. Tällöin järjestelmä välittää automaattisesti jarruvoimaa yksittäisiin pyöriin auttaen vakauttamaan auton.

ISOFIX child seat

LASTEN TURVALLISUUTTA AJATELLEN

Kugassa on huomioitu myös pienten lasten turvallisuus jokaisella matkallanne. Kugassa on takana ISOFIX-kiinnityspisteet, joihin on helppo kiinnittää kaksi lastenistuinta.

Woman looking at phone sitting down

AUTON VAROITUKSET

Saat liikenteeseen ja autoon liittyviä varoituksia ajon aikana sekä auton kuntovaroitukset Kugasta suoraan älypuhelimeesi FordPass-sovelluksen avulla. Sovellus ilmoittaa sinulle, jos rengaspaine on alhainen, milloin öljy on vaihdettava sekä lähettää sinulle muita varoituksia, jotka auttavat pitämään Fordisi kunnossa. Sovelluksesta käy ilmi tarkka ongelma ja jopa suositellut toimenpiteet. Voit myös varata huollon Ford-jälleenmyyjältäsi suoraan sovelluksen kautta.

Ford Kuga showing Thatcham alarms rings

SUOJAA AUTOASI VARKAILTA MURTOHÄLYTTIMELLÄ

Kugan murtohälytin kytkeytyy päälle automaattisesti, kun auto kaksoislukitaan. Hälyttimestä kuuluu voimakas ääni, jos autoon tunkeudutaan, autoa nostetaan tai anturit havaitsevat liikettä autossa. Lisäksi järjestelmä on suunniteltu estämään Kugan luvatonta hinaamista. Järjestelmä voi lähettää myös ilmoituksen suoraan älypuhelimesi FordPass-sovellukseen.

HYÖDYLLISIÄ OMINAISUUKSIA

Valmiina mihin tahansa. Viimeistelty, moderni ulkonäkö. Monipuoliset, mukautettavat ja tilavat sisätilat. Uusi Ford Kuga on täydellinen auto vapauttamaan sisäisen seikkailijasi. Saatavilla on erilaisia kattotelineitä ja vetokoukkuja, joten voit suunnata Ford Kugallasi minkälaiseen reissuun tahansa.

All New Ford Kuga interior showing flexible seating

JOUSTAVAT JA MUKAUTETTAVAT TAKAISTUINJÄRJESTELYT

Uuden Ford Kugan dynaamiset sisätilat antavat täydellisen vapauden ja mukautuvat jokaiseen matkaasi. Tarvitsetko enemmän tavaratilaa pidemmälle matkalle vai haluatko enemmän jalkatilaa taakse? Takaistuimet liukuvat eteen- tai taaksepäin tarpeen mukaan. Istuinten ollessa eteenpäin liu’utettuna saat 67 litraa enemmän säilytystilaa taakse, joten kaikki tarvittava mahtuu kyytiin.

KATTOKAITEET

Tyylikkäät satiinipintaiset, alumiiniset tai mustat kattokaiteet korostavat uuden Kugan vaikuttavaa SUV-katumaasturille ominaista ilmettä. Kattokaiteet varmistavat, että voit halutessasi lisätä autoosi erilaisia lisävarusteena saatavia kattotelineitä.

All new Ford Kuga close up on roof rails
New Ford Kuga showing close up on centre console

KÄYTÄNNÖLLISTÄ SÄILYTYSTILAA

Kugan sisätilojen siisti ja selkeä toteutus tarjoaa runsaasti hyödyllistä säilytystilaa. Keskikonsolissa olevaan suureen medialokeroon mahtuu suurinkin älypuhelin. Kuljettajalle ja matkustajalle on suuret mukipidikkeet, ja jopa ovet on suunniteltu maksimoimaan tilankäyttö.

All New red Ford Kuga viewed from back with open booth to show  loadspace

TILAVA JA KÄYTÄNNÖLLINEN

Kugassa ostos- ja harrastusreissut sujuvat huolettomasti. Tai miksipä et ottaisi polkupyöriä mukaan ja lähtisi luonnon helmaan seikkailemaan? Kugassa on tavaratilaa jopa 645 litraa takaistuimien takana. Kun takaistuimet on taitettu alas tasaisiksi, tavaratilaa on jopa 1530 litraa, joten tilaa on aina riittävästi.

New Ford Kuga showing close up on tow bar

PIILOON TAITETTAVA VETOKOUKKU: KÄYTETTÄVISSÄ TARVITTAESSA

Vetokoukut ovat yleensä kiinteitä, jolloin ne ovat takapuskurin alla esillä jatkuvasti. Kugaan on saatavilla valinnaisvarusteena sähköisesti taitettava vetokoukku, joka tulee helposti esille tai menee piiloon vain napin painalluksella. Kätevä ominaisuus, joka on käytettävissäsi aina tarpeen tullen.