Home > Henkilöautot > KUGA > Ominaisuudet > Turvallisuus

Turvallisuus ja murtosuojaus

Huolehdimme turvallisuudestasi, olipa kyseessä varoittaminen törmäysvaarasta tai älykkäät järjestelmät, jotka auttavat säilyttämään pidon ja vakauden. Siksi TÄYSIN uudessa Ford Kugassa on vakiona lukuisia älykkäitä avustavia teknologioita, jotka suojaavat sinua, perhettäsi ja muita tienkäyttäjiä.

Euro NCAP logo

Viiden tähden turvallisuutta

Ford Kuga on saanut viisi tähteä Euro NCAP –törmäysturvallisuustestissä. Kuga sai hyvät arvosanat Assisted Driving –testissä ja osoitti erinomaista suoritustasoa kaikilla testin osa-alueilla.

Parempaa turvaa jalankulkijoille 

Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä kamerateknologian avulla. Järjestelmä varoittaa, jos olet vaarassa törmätä toiseen ajoneuvoon, jalankulkijaan tai pyöräilijään. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä voi automaattisesti jarruttaa jopa täydellä voimalla. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään auton etuosaan kohdistuvia törmäyksiä. 

New red Ford Kuga viewed from back to show LED tail lights

Maksimaalinen jarrutusteho hätätilanteessa 

Hätäjarruassistentti tunnistaa hätäjarrutustilanteen ja optimoi jarrujärjestelmän paineen, jotta jarrutusteho on mahdollisimman hyvä.

Jotta ohjat pysyvät käsissäsi

Ajovakauden hallintajärjestelmä valvoo jatkuvasti auton kulkua. Se käyttää ABS-jarrujen ja luistonestojärjestelmän edistyksellisiä antureita ja havaitsee, kun auto on menettämässä pitoa. Tällöin järjestelmä välittää automaattisesti jarruvoimaa yksittäisiin pyöriin auttaen vakauttamaan auton.

New Red Ford Kuga driving on wet road
ISOFIX child seat attachment points

Lasten turvallisuutta ajatellen

Pienten lasten on turvallista matkustaa Kugassa. Siinä on takana lastenistuimen ISOFIX-kiinnikkeet, joten voit helposti kiinnittää kaksi lastenistuinta.

Varoitus hyvissä ajoin ennen renkaan tyhjenemistä

Jos rengaspaineen valvontajärjestelmä havaitsee renkaan paineen laskevan matkan aikana, se varoittaa näyttämällä merkkivalon mittaristossa.

New red Ford Kuga viewed from back to show LED tail lights
Ford Kuga showing Thatcham alarms rings

Suojaa autoasi varkailta murtohälyttimellä

Kugan murtohälytin (Thatcham-luokka 1):n hälytin on kehittynyt järjestelmä, joka kytkeytyy automaattisesti päälle, kun Kuga kaksoislukitaan. Hälyttimestä kuuluu voimakas ääni, jos autoon tunkeudutaan, autoa nostetaan tai anturit havaitsevat liikettä autossa. Lisäksi järjestelmä on suunniteltu estämään Kugan luvatonta hinaamista. Järjestelmän voi aktivoida eri tavoilla, joten voit halutessasi valvoa ovia, konepeltiä ja takaluukkua.

Top