Home > Henkilöautot > KUGA > Ominaisuudet > Turvallisuus

Teknologiaa turvanasi

Täysin uusi Ford Kuga huolehtii turvallisuudestasi älykkäiden järjestelmien avulla. Ford Kugassa on vakiona lukuisia älykkäitä avustavia teknologioita, jotka suojaavat sinua, perhettäsi ja muita tienkäyttäjiä.

New Ford Kuga driving past modern office building

Parempaa turvaa jalankulkijoille 

Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä kamerateknologian avulla. Järjestelmä varoittaa, jos olet vaarassa törmätä toiseen ajoneuvoon, jalankulkijaan tai pyöräilijään. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä voi automaattisesti jarruttaa jopa täydellä voimalla. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään auton etuosaan kohdistuvia törmäyksiä.

Maksimaalinen jarrutusteho hätätilanteessa 

Hätäjarruassistentti tunnistaa hätäjarrutustilanteen ja optimoi jarrujärjestelmän paineen, jotta jarrutusteho on mahdollisimman hyvä.

New red Ford Kuga viewed from back to show LED tail lights
New Red Ford Kuga driving above the sea level with city behind

Jotta ohjat pysyvät käsissäsi

Ajovakauden hallintajärjestelmä valvoo jatkuvasti auton kulkua. Se käyttää ABS-jarrujen ja luistonestojärjestelmän edistyksellisiä antureita ja havaitsee, kun auto on menettämässä pitoa. Tällöin järjestelmä välittää automaattisesti jarruvoimaa yksittäisiin pyöriin auttaen vakauttamaan auton.

Top