Home > Henkilöautot > KUGA > Ominaisuudet > Turvallisuus

Turvallisuus

Uudessa Kugassa kuljettajan ja matkustajien turvallisuus on etusijalla. Kattavat turvaominaisuudet tarjoavat vakuuttavan suojan ja mielenrauhan.

Auttaa välttämään törmäyksiä matalalla nopeudella

Innovatiivinen Active City Stop auttaa välttämään törmäyksen hitaasti etenevässä liikenteessä ja alle 50 km:n tuntinopeudella. Järjestelmä tekee tämän mittaamalla jatkuvasti etäisyyttä edessä ajavaan ajoneuvoon. Jos se havaitsee, että edessä kulkeva auto on yllättäen hidastanut, järjestelmä jarruttaa automaattisesti.

White Ford Kuga driving behind blue Ford Focus using Active City Stop
Ford airbag system activated interior view

Edistyksellinen turvatyynyjärjestelmä

Turvatyynyjärjestelmään kuuluvat etuistuinten turvatyynyt, kuljettajan polviturvatyyny, turvaverhot ja eturivin sivuturvatyynyt.

Lasten turvallisuutta ajatellen

Ford Kugassa pienten lasten on turvallista matkustaa. Takaistuimista löytyy ISOFIX-kiinnikkeet, joten voit helposti kiinnittää lastenistuimen Kugaan.

Child seat
Grey Ford Kuga cornering in the countryside

Hallintaa kaikissa olosuhteissa

Ajovakauden hallintajärjestelmä valvoo jatkuvasti auton kulkua. Se tunnistaa poikkeamat ajolinjasta, esimerkiksi jos auto alkaa luisua, ja korjaa automaattisesti auton asemaa tiellä, jotta se pysyy hallinnassa.

Edistyksellisiä järjestelmiä hallitumpaan jarruttamiseen

ABS-jarrut ja elektroninen jarrutusvoiman tasain varmistavat, että jarruttaminen on hallitumpaa. 

White Ford Kuga side rear view on the taillights
Grey Ford Kuga towing a water scooter on a road outside of a city

Perävaunu turvallisesti samassa linjassa

Perävaunun hallintajärjestelmä havaitsee perävaunun heittelehtimisen ja hidastaa auton nopeutta palauttaakseen perävaunun hallinnan. Järjestelmä hidastaa auton vauhtia pienentämällä moottorin vääntöä ja lisäämällä vähitellen jarruvoimaa kaikkiin pyöriin.

Varoitus hyvissä ajoin ennen renkaan tyhjenemistä

Jos renkaan paine laskee matkan aikana, rengaspaineen valvontajärjestelmä varoittaa välittömästi renkaan puhkeamisesta näyttämällä merkkivalon mittaristossa.

Front wheel in detail on grey Ford Kuga
Top