Home > Henkilöautot > KUGA > Tarjoukset > Yksityishenkilöt

Täysin Uusi Ford Kuga Tarjoukset Yksityishenkilöille

new kuga

TÄYSIN UUSI FORD KUGA

Valitse tarjous alhaalta

Vaihda auto

 • UUSI FORD KUGA

  • Hybrid-etu 1.000 €* – Hyödynnä haluamallasi tavalla, etu koskee kaikkia KUGA-malleja!

  Ford Vakuutus – Maksuton startti** - Ford-kasko ja liikennevakuutus veloituksetta kuukaudeksi

  5 vuoden takuu*3

   Uusi Kuga Hybrid AWD 190 hv ja uusi Kuga Hybrid FWD 190 hv – nyt tilattavissa! Saatavilla myös bensiini- ja dieselvaihtoehdot, mm. AWD diesel-neliveto 190 hv.

  Tervetuloa Ford-liikkeeseen valitsemaan oma Kuga-mallisi!

   

  Kuga-mallisto alk. 31.557 €

  Uusi Kuga Hybrid FWD 190 hv alk. 36.980 €

  Uusi Kuga Hybrid AWD 190 hv alk. 39.184 €

  new kuga
  Huippuvarusteltu, erittäin tilava SUV-katumaasturi

  Uuden Ford Kugan monipuoliset sisätilat ovat erittäin tilavat ja tarjoavat matkustusmukavuutta tyylikkäillä yksityiskohdilla. Liukuvien takaistuimien ansiosta saadaan joko lisää jalkatilaa taakse tai enemmän tavaratilaa käyttöön.

  Kuga on tyylikäs niin ulkoa kuin sisältä, ja siinä on runsaasti älykästä teknologiaa vakiona. FordPass Connect -modeemi yhdistettynä älypuhelimen FordPass-sovellukseen antaa reaaliaikaista tietoa autosta, ja voit esim. avata tai lukita auton ovet etätoiminnolla.

  Uusi Kuga on saatavissa myös älykkäällä AWD-nelivetojärjestelmällä, joka takaa paremman pidon ja ajettavuuden myös liukkaissa talviolosuhteissa.

  Uuden Kugan vakiovarusteita ovat mm.

  • Suomenkielinen SYNC 3 navigointi- ja tietoviihdejärjestelmä 8"" kosketusvärinäytöllä, DAB,  6 kaiutinta, Bluetooth, 2 USB-porttia
  • FordPass Connect -integroitu modeemi ja E-Call-hätäaputoiminto
  • Ford KeyFree - Avaimeton keskuslukitus ja avaimeton käynnistys
  • Langaton latausalusta
  • 12,3" Digitaalinen mittaristo
  • Peruutuskamera sekä parkkitutka-anturit eteen ja taakse
  • Ajotilavalinnat
  • Lämmitettävä tuulilasi                                                   
  • Turvavarustelu: Törmäyksenestoavustin (sis. jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksen), kaistanpitoavustin, älykäs nopeudenrajoitin, törmäyksen jälkeinen jarrutusjärjestelmä, nopeusrajoitusten tunnistus
  • Vakionopeudensäädin ja älykäs nopeudenrajoitin, ajovaloautomatiikka ja automaattiset tuulilasinpyyhkijät sekä sadetunnistin
  • Kevytmetallivanteet
  • Kattokaiteet
  • Kaksoisautomaattinen ilmastointi (DEATC)

  Uusi Ford Kuga -mallisto alk. 31.556,64 € CO2-päästöillä 151 g/km, sis. toimituskulut 600 €. Vapaa autoetu alk. 650 €; käyttöetu 485 €.

  Uusi Ford Kuga Hybrid FWD alk. 36.979,77 € CO2-päästöillä 125 g/km, sis. toimituskulut 600 €. Vapaa autoetu alk. 730 €; käyttöetu 565 €.

  Uusi Ford Kuga Hybrid AWD alk. 39.184,27 € CO2-päästöillä 132 g/km, sis. toimituskulut 600 €. Vapaa autoetu alk. 760 €; käyttöetu 595 €.

  Uusi Ford Kuga -malliston CO2-päästöt 32–154 g/km ja EU-keskikulutus 1,4–5,9 l/100 km. Hinnat, CO2- ja kulutustiedot 02.01.2021 hinnaston mukaan. Kuvan auto erikoisvarustein.

  *Hybrid-edun ehdot: Hyödynnä haluamallasi tavalla uuden Fordin oston yhteydessä. Etu koskee kaikkia Kuga, Mondeo, S-MAX ja Explorer-malleja, hybridi-mallien lisäksi myös bensiini- ja dieselmalleja. Etu ei ole yhdistettävissä muihin etuihin/tarjouksiin. Etu koskee yksityisasiakkaiden uusia tilaus- ja kauppasopimuksia ajalla 1.1.–31.1.2021. Lisätietoja saat Ford-liikkeestä.

  *2Ford tarjoaa liikenne- ja kaskovakuutuksen veloituksetta yksityisasiakkaille ensimmäiseksi kuukaudeksi Ford-liikkeestä. Ford-liike toimii Ifin asiamiehenä. Ford Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.

  *3Ford-takuu 5 vuotta / 100 000 km (2 vuotta ilman kilometrirajoitusta).

 • 5 VUODEN TAKUU

   

  Kuga

  Puhkiruostumattomuustakuu
  Normaalin takuun lisäksi Ford-autoille myönnetään maksimissaan 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu. Se korvaa korirakenteiden sisäpuolelta aiheutuvan läpiruostumisen kun koritarkastukset suoritetaan ohjelman mukaisesti.

  Varaosien takuu
  Ford alkuperäisosille annetaan 12/24/36 kk takuu (osasta riippuen). Voit olla varma, että osat täyttävät kaikki Fordin laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Fordisi arvo ja suorituskyky säilyvät optimaalisina.

   

  *Takuu 3 vuotta / 100 000 km: Mustang

Top