Home > Henkilöautot > KUGA > Tarjoukset > Yksityishenkilöt

Täysin Uusi Ford Kuga Tarjoukset Yksityishenkilöille

new kuga

TÄYSIN UUSI FORD KUGA

Valitse tarjous alhaalta

Vaihda auto

 • TÄYSIN UUSI FORD KUGA

  Kuga ladattava hybridi alk. 39.920 €

  • Metalliväri 0 €* – Valitse vapaasti mikä tahansa väreistä!

  • Winter Pack 0 €** – Lämmitettävä ohjauspyörä ja lämmitettävä tuulilasi (sisältö voi vaihdella malleittain)

  • Ford Vakuutus – Maksuton startti (Ford-kasko ja liikennevakuutus veloituksetta kuukaudeksi)

  5 vuoden takuu

  • Huippuvarusteltu

  Kuga on saatavilla myös bensiini- ja dieselvaihtoehdoilla, sekä AWD-neliveto 190 hv dieselmallina

  new kuga

  Ford Kuga on nyt täysin uudistettu. Monipuoliset sisätilat ovat entistä tilavammat ja tarjoavat matkustusmukavuutta tyylikkäillä yksityiskohdilla. Liukuvien takaistuimien ansiosta saadaan joko lisää jalkatilaa taakse tai enemmän tavaratilaa käyttöön.

  Automaattivaihteinen ladattava hybridi hyödyntää kahta voimanlähdettä ja tarjoaa yhteensä 225 hv:n tehon.  Edistyksellinen sähkömoottori tarjoaa parhaimmillaan  56 km:n toimintamatkan pelkällä sähköllä ja nolla-päästöillä. Pidemmillä matkoilla 2,5-litrainen bensiinimoottori mahdollistaa ajon niin pitkälle kuin on tarpeen. Auto voidaan ladata latauspistokkeen avulla.

  Täysin uuden Kugan vakiovarusteita ovat mm.
  • Suomenkielinen SYNC 3 navigointi- ja tietoviihdejärjestelmä 8"" kosketusvärinäytöllä, DAB,  6 kaiutinta, Bluetooth, 2 USB-porttia
  • FordPass Connect -integroitu modeemi ja E-Call-hätäaputoiminto
  • Ford KeyFree - Avaimeton keskuslukitus ja avaimeton käynnistys
  • Langaton latausalusta                   
  • 4,2" analoginen mittaristo, 6,5" mittaristo (PHEV)                                            
  • Parkkitutka-anturit eteen ja taakse                                         
  • Ajotilavalinnat
  • Lämmitettävä tuulilasi                                                   
  • Turvavarustelu: Törmäyksenestoavustin (sis. jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksen), kaistanpitoavustin, älykäs nopeudenrajoitin, törmäyksen jälkeinen jarrutusjärjestelmä, nopeusrajoitusten tunnistus
  • Vakionnopeudensäädin
  • Kevytmetallivanteet
  • Kaksoisautomaattinen ilmastointi (DEATC)

   

  Ford Credit -osamaksusopimuksella alk. 399 €/kk***

  Täysin uusi Ford Kuga PHEV -mallisto alk. 39.920,14 € CO2-päästöillä 32 g/km, sis. toimituskulut 600 €. PHEV vapaa autoetu alk. 770 €; käyttöetu 605 €.

  Täysin uusi Ford Kuga -malliston CO2-päästöt 32–160 g/km ja EU-keskikulutus 1,4–6,6 l/100 km. Hinnat, CO2- ja kulutustiedot 18.9.2020 hinnaston mukaan. Kuvan auto erikoisvarustein.

  *Metalliväri 0 € -tarjous koskee metalli-, erikoismetalli- ja lisämaksullista Frozen White -normaaliväriä.

  Tarjous on voimassa Ford hybridi-, bensiini- ja diesel-henkilöautomalleille (pl. Fiesta Trend Edition, Explorer ja Mustang). Tarjous koskee vain yksityisasiakkaiden uusia tilaus- ja kauppasopimuksia ajalla 1.-31.10.2020. Lisätietoja saat Ford-liikkeestä.

  **Winter Pack 0 € - tarjous. Winter Pack -sisältö voi vaihdella malleittain, joten tarkista tarkemmat tiedot mallikohtaisesta hinnastosta tai Ford-liikkeestä.Tarjous on voimassa Ford hybridi-, bensiini- ja diesel-henkilöautomalleille (pl. Fiesta Trend Edition, Explorer ja Mustang). Tarjous koskee vain yksityisasiakkaiden uusia tilaus- ja kauppasopimuksia ajalla 1.-31.10.2020. Lisätietoja saat Ford-liikkeestä.

  ***Kertaluoton rahoitusesimerkki: Täysin uusi Ford Kuga PHEV -mallisto alk. 39 920,14 € (sis. toim. kulut), käsiraha 3 992,00 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 399,00 €, luoton määrä yht. 36 118,14 € (sis. perustamismaksun 190,00 €), viimeinen suurempi erä 15 832,00 €. Kuukausierä sisältää koron 1,95 %, perustamismaksun 190,00 € ja käsittelykulun 12,00 €/kk. Luottokustannukset yht. 3 456,86 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 39 385,00 €, todellinen luottohinta 43 377,00 € ja todellinen vuosikorko 2,68 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Ford Credit palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

 • 5 VUODEN TAKUU

   

  Kuga

  Puhkiruostumattomuustakuu
  Normaalin takuun lisäksi Ford-autoille myönnetään maksimissaan 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu. Se korvaa korirakenteiden sisäpuolelta aiheutuvan läpiruostumisen kun koritarkastukset suoritetaan ohjelman mukaisesti.

  Varaosien takuu
  Ford alkuperäisosille annetaan 12/24/36 kk takuu (osasta riippuen). Voit olla varma, että osat täyttävät kaikki Fordin laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Fordisi arvo ja suorituskyky säilyvät optimaalisina.

   

  *Takuu 3 vuotta / 100 000 km: Mustang

Top