KUINKA VOIMME AUTTAA?

Home > Henkilöautot > MONDEO > Ominaisuudet > Hybriditeknologia

Hybriditeknologia

Uudessa Mondeo Hybridissä on sekä perinteinen polttomoottori että sähkömoottori. Järjestelmä vaihtaa automaattisesti voimanlähteestä toiseen tai käyttää molempia, jotta tehon ja taloudellisuuden paras yhdistelmä saavutetaan. Jarrutusenergian talteenottojärjestelmä hyödyntää jopa 90 % energiasta, joka normaalisti menee jarrutuksessa hukkaan, ja käyttää sitä korkeajänniteakun lataamiseen.

Ford Mondeo model showing Regenerative braking functions

Nauti hybriditeknologian eduista

Uusi Mondeo on nyt saatavana itselataavana hybridinä (HEV). Yhdistämällä sekä sähkö- että bensiinimoottorien hyödyt Mondeo Hybrid tarjoaa erinomaisen yhdistelmän tehokkuutta ja hienostuneisuutta sekä palkitsevan suorituskyvyn. Älykäs jarrutusenergian talteenotto sekä edistynyt SmartGauge -järjestelmä auttavat maksimoimaan auton suorituskyvyn ja tehokkuuden.

Aja fiksummin

Ford SmartGauge EcoGuidella on älykkäästi suunniteltu ja siinä on intuitiivinen käyttöliittymä, jotta voit ajaa taloudellisemmin. Kojelaudan LCD-näyttö näyttää reaaliaikaiset ajotiedot, kuten polttoaineen määrän ja akun varauksen. Animaatio kertoo, milloin ajat taloudellisimmin, jotta voit maksimoida säästöt.  

Ford Mondeo close up of SmartGauge with EcoGuide
Dark and White Ford Mondeo parking in front of modern concrete building

Erotu joukosta

Uusi Ford Mondeo Hybrid on suunniteltu erottumaan joukosta, minne tahansa menetkin. Korin selkeät linjat tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Kromisäleikkö ja tyylikkäät kevytmetallivanteet täydentävät muotoilua ja luovat modernin ilmeen, joka on edistyksellisen hybridimoottorin arvoinen.

Top