Home > Henkilöautot > MONDEO > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Auto reagoi älykkään tekniikan avulla jatkuvasti ympäristöönsä, kuten tienpintaan, muuhun liikenteeseen ja kuljettajan ajotapaan. Lisäksi useat edistykselliset ominaisuudet helpottavat elämää. 

Autossa on esimerkiksi LED-ajovalot, jotka mukauttavat valokeilan olosuhteiden mukaan, sekä puheella ohjattava viestintäjärjestelmä. Hyödylliset ominaisuudet ulottuvat aina pysäköintiä helpottavasta tekniikasta oikean kaistan pitämisessä avustavaan tekniikkaan.

Lämmitettävän tuulilasin avulla tuulilasi pysyy puhtaana

Tämän kätevän ominaisuuden ansiosta pääset nopeasti liikenteeseen pakkasaamuina. Vain napin painallus, niin erittäin ohuet hehkulangat kuumenevat. Niiden avulla tuulilasista voidaan poistaa jää, huurre ja sumu ja tuulilasinpyyhkimistä voidaan poistaa jää. Järjestelmä toimii hetkessä, vaikka ulkona olisi hyytävän kylmä.

Panoraamakatto tuo valoa ja tilan tuntua.

Sähkötoiminen kattokaihdin liukuu sivuun napinpainalluksella, jolloin luonnonvalo pääsee sisään panoraamakatosta. Aurinkoa heijastava lasi pitää sisätilat viileinä ja suojaa haitallisilta UV-säteiltä.

Red Ford Mondeo with a panoramic roof parking between two cars on the street
Ford Mondeo interior detail with automatic transmission and ambient lighting

Säädä tunnelmavalaistusta mielesi mukaan

Ambient-tunnelmavalaistus luo hämärässä hienostuneen värisävyn auton sisätiloihin.

Häikäisyn estävä taustapeili

Ajo pimeässä on helpompaa, kun takana olevien autojen valot eivät jatkuvasti häikäise. Innovatiivinen taustapeili havaitsee takaa tulevan auton valot ja himmentyy automaattisesti estäen häikäisyn.

A detail of a woman looking into auto dimming rear view mirror
Ford MyKey

MyKey® tekee auton lainaamisesta huoletonta

MyKeyn® avulla voit asettaa nopeusrajoituksen ja turvavyömuistutuksen ja jopa hallita audiojärjestelmän äänenvoimakkuutta. Tämä teknologia antaa mielenrauhan, jos lainaat autoa ystävälle tai perheenjäsenelle, sillä voit ohjelmoida haluamasi rajoitukset tietylle avaimelle. Voit pitää rajoittamattoman omistaja-avaimen itselläsi ja halutessasi hankkia lisää avaimia.

Istuimet, jotka antavat lisätukea… Ja tarvittaessa myös hierovat

Kuljettajalle ja etumatkustajalle on saatavilla ilmastoidut istuimet hierontatoiminnolla, joiden muotoilu tekee niistä täysin säädettävät. Sen ansiosta ne antavat lisätukea sinne, missä sitä tarvitaan. Niissä on jopa hierontatoiminto, joka virkistää pitkillä matkoilla. 

Multi-Contour Seat
Ford Sync

Handsfree SYNC 3:n avulla

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää luonnollisilla puhekomennoilla, ja järjestelmä jopa lukee tekstiviestisi ääneen. Voit myös käyttää kosketusvärinäyttöä, jonka nipistys- ja pyyhkäisyeleet mahdollistavat intuitiivisemman navigoinnin. Järjestelmän voi yhdistää Applen CarPlayhin ja Android Autoon, ja AppLinkin avulla voit myös käyttää suosittuja älypuhelinsovelluksia.

Top