KUINKA VOIMME AUTTAA?

Home > Henkilöautot > MONDEO > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Nauti joka matkasta

Uudessa Ford Mondeossa on älykkäitä teknologioita, jotka tekevät ajomatkoista miellyttäviä. Säädettävä tunnelmavalaistus, automaattinen ilmastointi ja jopa hierovat Multi-Contour-istuimet… Jokainen yksityiskohta on huolella harkittu, jotta matkasi olisi mahdollisimman rentouttava.

Älykkäät yhteysominaisuudet

Ford Mondeossa on nyt FordPass Connect -modeemi[Connect Modem], joka tarjoaa uusia ominaisuuksia ja hyödyllisiä palveluita. Voit yhdistää jopa 10 laitetta 4G wifi-yhteyspisteeseenWi-Fi 4G LTE ja nauttia samanlaisesta verkkoyhteydestä kuin kotonakin. Live TrafficLive Traffic 2019 puolestaan päivittää uusimmat liikennetiedot saumattomasti auton SYNC -navigointijärjestelmään.

Ford Mondeo with family inside car
Ford Mondeo interior detail showing stowage space

Käytännöllisyys kohtaa taloudellisuuden

Useimmissa hybridiautoissa joudutaan suurten akkujen vuoksi tinkimään säilytystilasta. Uusi Mondeo Wagon on kuitenkin poikkeus, sillä oivaltavan teknisen suunnittelun ja älykkään muotoilun ansiosta tilaa riittää. Tavaratilan tasaisen lattian ansiosta tavaroiden lastaaminen ja purkaminen on helppoa, joten hybridiauto on paitsi taloudellinen, myös monipuolinen.

SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmä

SYNC 3-tietoviihdejärjestelmän avulla voit hallita kaikkea puheluista tekstiviesteihin ja musiikista navigointiin – kaikki tämä 8” kosketusvärinäytön kautta tai yksinkertaisilla puhekomennoilla. SYNC 3:n voi yhdistää Applen CarPlayhin ja Android Autoon, ja AppLinkin avulla voit käyttää älypuhelimesi sovelluksia kosketusvärinäytöllä.

Ford Mondeo close crop of SYNC 3 screen
A hand with mobile phone with FordPass Connect app on screen

Saat uusia ominaisuuksia lataamalla FordPass-sovelluksen

Saat kaikki FordPass Connect –modeemin tarjoamat palvelut käyttöön, kun aktivoit sen FordPass-sovelluksessa. Voit esimerkiksi paikantaa ajoneuvosi puhelimen karttapalvelulla ja etälukita tai –avata auton ovet. Voit tarkistaa jäljellä olevan polttoainemäärän, ajetut kilometrit ja rengaspaineet, sekä vastaanottaa autoasi koskevia ilmoituksia suoraan puhelimeen. Määränpään lähettäminen navigointijärjestelmään onnistuu myös puhelimen avulla.

Lue lisää

 

Sähkötoiminen takaluukku

Mondeon takaluukku avautuu ja sulkeutuu napin painalluksella. Toiminnon avulla voit myös asettaa takaluukun avautumiskorkeuden.

Ford Mondeo detail of power tailgate

Lämmitettävän tuulilasin avulla tuulilasi pysyy puhtaana

Tämän kätevän ominaisuuden ansiosta pääset nopeasti liikenteeseen pakkasaamuina. Vain napin painallus, niin erittäin ohuet hehkulangat kuumenevat. Niiden avulla tuulilasista voidaan poistaa jää, huurre ja sumu ja tuulilasinpyyhkimistä voidaan poistaa jää. Järjestelmä toimii hetkessä, vaikka ulkona olisi hyytävän kylmä.

Panoraamakatto tuo valoa ja ilmavuutta

Sähkötoiminen kattokaihdin avautuu napinpainalluksella, jolloin luonnonvalo pääsee sisään panoraamakatosta.

View of Ford Mondeo interior through open rooftop
Ford Mondeo interior with close crop of Sony system panel

Erinomaista äänentoistoa

Vakiovarusteena laadukas Sonyn äänentoistojärjestelmä 12 kaiuttimella. (Mondeo HEV -mallissa 10 kaiutinta.)

MyKey® tekee auton lainaamisesta huoletonta

MyKeyn® avulla voit asettaa nopeusrajoituksen ja turvavyömuistutuksen ja jopa hallita audiojärjestelmän äänenvoimakkuutta. Tämä teknologia antaa mielenrauhan, jos lainaat autoa ystävälle tai perheenjäsenelle, sillä voit ohjelmoida haluamasi rajoitukset tietylle avaimelle. Voit pitää rajoittamattoman omistaja-avaimen itselläsi ja halutessasi hankkia lisää avaimia.

Ford MyKey detail of dashboard
Multi-Contour Seat

Istu mukavasti

Säädettävät ja lämmitettävät istuimet ovat saatavana sekä kuljettajalle että etumatkustajalle. Etuistuimiin on saatavana myös hierontatoiminto, joka lisää matkustusmukavuutta.

Kaikki toiminnot käden ulottuvilla

SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmän avulla voit hallita eri toimintoja, kuten musiikkia, navigointia ja ilmastointia samasta paikasta. Kaikki toiminnot ovat näkyvissä kosketusvärinäytöllä. Osaa toiminnoista voi hallinnoida kätevästi myös ohjauspyörässä olevilla säätimillä.

Ford Mondeo close crop of centre console
Ford Mondeo close crop of central console with ambient lighting

Säädä tunnelmavalaistusta mielesi mukaan

Ambient-tunnelmavalaistus luo hämärässä hienostuneen värisävyn auton sisätiloihin.

Virtapistokkeet

Kahden 12 V virtapistokkeen lisäksi valinnaisvarusteena on saatavilla myös 230 V virtapistoke, jolla voit ladata laitteita ajon aikana ilman erillisiä adaptereita.

Ford Mondeo interior detail of 230V power socket
Top