Home > Henkilöautot > MONDEO > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Suorituskyky ja taloudellisuus

Mondeon moottorimallisto tuottaa palkitsevan suorituskyvyn. Parannetun jousituksen ja älykkäiden tekniikoiden ansiosta tämä viimeistelty teho on täysin hallittavissa. Tuloksena on äärimmäisen tarkka ohjattavuus kaikissa tilanteissa. 

Auton taloudellisuus ei kalpene sen suorituskyvylle. Älykkään muotoilun ja edistyksellisen teknisen suunnittelun yhdistelmä tuottaa erinomaisen taloudellisuuden ja pienet CO2-päästöt.

Ford EcoBoost: tehot irti moottorista

Ford EcoBoostissa erinomainen suorituskyky ja taloudellisuus on saavutettu yhdistämällä suoraruiskutus ja turboahdin:

  • 1,5-litrainen Ford EcoBoost-moottori tuottaa 165 hv:n tehon.
2.0 Litre EcoBoost engine in detail
TDCi diesel engine in detail

Erilaisia dieselvaihtoehtoja

Suositko dieseliä? Valitse siinä tapauksessa 2,0-litrainen TDCi-moottori joko 150 tai 180 hv:n tehoisena. Niissä käytetään viimeisintä moottoritekniikkaa, joka parantaa tehoa, vääntöä ja taloudellisuutta, mutta pienentää päästöjä. Tehokkuudestaan huolimatta moottorit ovat taloudellisia ja vähäpäästöisiä.

Nauti hybriditekniikan eduista

Kuten teknisesti uraauurtavalle autolle sopii, Mondeo on saatavilla edistyksellisenä hybridinä (HEV). Se on ensimmäinen hybridi, jonka Ford on valmistanut Euroopassa. Mondeo Hybrid yhdistää sähkö- ja bensiinikäyttöisyyden edut, jotta voit nauttia poikkeuksellisen hyvästä taloudellisuudesta ja hienostuneisuudesta sekä palkitsevasta suorituskyvystä ja toimintamatkasta. Hybridissä on jarrutusenergian talteenotto, Regenerative Braking –jarrutusjärjestelmä ja se opastaa sinua ajamaan taloudellisemmin.

Ford EV+ system

Järjestelmä, joka oppii avustamaan polttoaineen säästämisessä

Hybridissä Ford SYNCin sisäänrakennettu GPS yhdistyy edistykselliseen ohjelmistoon, joten se oppii ja muistaa yleiset määränpääsi. Kun olet tietyn matkan päässä paikasta, jossa pysähdyt usein, auto yrittää ylläpitää vain sähköä käyttävää ajotilaa, kunnes saavut kohteeseen.

Paddle shift controls on the steering wheel

Automaattiset vaihtopainikkeet: nopeat vaihteiden vaihdot automaattivaihteistolla

Automaattisia vaihtopainikkeita näkee tavallisesti vain huippuluokan urheiluautoissa, mutta nyt ne ovat saatavilla Mondeon 6-nopeuksisten automaatti- ja PowerShift-vaihteistojen kanssa. Kilpa-autoilusta innoituksensa saaneen tekniikan ansiosta vaihteiden vaihto on sujuvaa ja vaivatonta. Koska painikkeet ovat ohjauspyörässä, vaihteiden vaihto onnistuu nyt tehokkaammin kaarteissa.

Top