FORD MUSTANG MACH-E GT: TEHOKAS TÄYSSÄHKÖINEN AUTO

Close
Magneride damping system graphic

Magneride-jousitusjärjestelmä

MagneRide®-aktiivijousitus säätää jousitusta 1 000 kertaa sekunnissa ja pitää Mustang Mach-E GT:n tiukasti kiinni asfaltissa tasaista ja luottamusta herättävää ajoa varten.

Ford Mustang Mach-E front dash board

Untamed Plus -ajotila

Radalle suunniteltu ja yksinomaan Mustang Mach-E GT:lle tarkoitettu Untamed Plus -tila tehostaa auton Untamed-ajotilaa ja tarjoaa voimakkaan ajokokemuksen.

^ Perustuu Mustang Mach-E GT-malliin, jossa Extended Range –akku. WLTP-menetelmällä (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) arvioitu toimintamatka. Luvut esitetään vertailutarkoituksessa, ja niitä tulee verrata vain muihin samoilla teknisillä menetelmillä testattuihin ajoneuvoihin. Todellinen toimintamatka riippuu olosuhteista, kuten sääolosuhteista ja lämpötilasta, ajotavasta, reitin profiilista, auton kunnosta sekä litiumioniakun iästä, kunnosta ja lämpötilasta. Jopa 600 kilometrin WLTP Overall Range -toimintamatka kuvastaa yhdistelmäajosykliä – testi on suoritettu valvotuissa olosuhteissa, joissa ympäristön lämpötila oli 23 celsiusastetta, ilman ilmastointi- tai sähkökuormaa.