KUINKA VOIMME AUTTAA?

Home > Henkilöautot > Ford Perheautot

Ford-mallistosta valittu perheauto tarkoittaa sitä, ettet joudu valitsemaan ajomukavuuden ja tyylikkään, erottuvan ulkoasun väliltä.   

Perheautoissamme käytännöllisyys yhdistyy erottuvaan muotoiluun, älykkääseen teknologiaan, edistyksellisiin turvallisuusominaisuuksiin ja ilahduttavan hyvään ajokokemukseen. 

Niin, ja huolimatta siitä kuinka paljon tarvitset tilaa, innovatiiviset moottorivaihtoehdot tarjoavat erinomaisen polttoainetehokkuuden ja minimoivat päästöt jokaisella matkalla.

Perheauton tärkeät ominaisuudet

Ford Sync

Ford SYNC

Edistyksellisen suomenkielisen Ford SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää intuitiivisilla puhekomennoilla. Se myös lukee tekstiviestit ääneen. Kosketusnäytössä voi käyttää nipistys- ja pyyhkäisyeleitä, jotka mahdollistavat navigoinnin. 

Ford EcoMode

Ford Eco Mode

Innovatiivinen Ford Eco Mode -järjestelmä arvioi jatkuvasti ajotapasi vaikutusta polttoaineenkulutukseen. Järjestelmä analysoi nopeutta, vaihteiden vaihtoa, jarruvoimaa ja ennakointia sekä lyhyiden ja pitkien matkojen määrää. Tämän jälkeen älykäs ohjelmisto kertoo, miten voit pienentää polttoaineenkulutusta.

Ford Adaptive Cruise Control

Aktiivinen vakionopeudensäädin

Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta voit valita ajonopeuden, ja järjestelmä ylläpitää sen. Jos sisäänrakennettu anturi havaitsee edessä ajoneuvon, se hidastaa, jotta asetettu ajoetäisyys säilyy. Kun tie on selvä, järjestelmä kiihdyttää valitsemaasi nopeuteen.Tooltip

Black Ford Focus Estate on Road

Ford Focus

Uusi Focus on suunniteltu parantamaan ajokokemusta entisestään.
Tässä uuden sukupolven autossa on runsaasti älykkäitä kuljettajaa avustavia teknologioita ja muita edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten FordPass Connect -modeemi. Sekä edessä että takana on runsaasti pää-, jalka- ja kyynärpäätilaa, joten pitkätkin matkustajat viihtyvät kyydissä. Uusi Focus on älykkäämpi ja monipuolisempi kuin koskaan ennen.

Ford Mondeo

Kestosuosikki Mondeo tarjoaa kaksi autoa yhdessä: hienostunut edustusauto ja kätevä perheauto. Muotoilusta mukavuustekijöihin ja suorituskykyyn, Mondeo on sekoitus hienostuneisuutta ja käytännöllisyyttä. Sisätilat ovat ylelliset, samoin tavaratila, ja ne sisältävät runsaasti kehittyneitä turvaominaisuuksia, kuten täyttyvät takaturvavyöt. Lisäturvaa sinulle ja perheenjäsenillesi. 

Red Ford Mondeo Estate on Road
Grey Ford S-MAX on road near sea

Ford S-MAX

Urheilullinen ja monipuolinen. Voimakas ja tehokas. 7-paikkainen S-MAX yhdistää käytännöllisyyden tehokkuuteen, kummastakaan tinkimättä. Sen silmiinpistävän tyylikäs siluetti on nyt urheilullisempi. Sisätilojen älykäs istuinjärjestelmä on muokattavissa matkustajien ja matkatavaroiden mukaan. S-MAXissa on myös runsaasti turvallisuutta parantavia ja polttoaineen kulutusta pienentäviä teknologioita.

Ford Perheautot

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top