Home > Henkilöautot > Ford Perheautot

Ford-mallistosta valittu perheauto tarkoittaa sitä, ettet joudu valitsemaan ajomukavuuden ja tyylikkään, erottuvan ulkoasun väliltä.   

Perheautoissamme käytännöllisyys yhdistyy erottuvaan muotoiluun, älykkääseen teknologiaan, edistyksellisiin turvallisuusominaisuuksiin ja ilahduttavan hyvään ajokokemukseen. 

Niin, ja huolimatta siitä kuinka paljon tarvitset tilaa, innovatiiviset moottorivaihtoehdot tarjoavat erinomaisen polttoainetehokkuuden ja minimoivat päästöt jokaisella matkalla.

Perheauton tärkeät ominaisuudet

Ford Sync

Ford SYNC

Ford SYNC -järjestelmän avulla voit hallita musiikkia sekä soittaa ja vastaanottaa matkapuheluita yksinkertaisilla ja suorilla puhekomennoilla. Voit toistaa kappaleita USB-muistitikulta, MP3-soittimesta tai iPodista® puhekomentojen avulla sekä suoratoistaa musiikkia Bluetooth®-puhelimestasi. Järjestelmä jopa lukee saapuvat tekstiviestisi ääneen (liitetystä matkapuhelimesta riippuen).

Ford EcoMode

Ford Eco Mode

Innovatiivinen Ford Eco Mode -järjestelmä arvioi jatkuvasti ajotapasi vaikutusta polttoaineenkulutukseen. Järjestelmä analysoi nopeutta, vaihteiden vaihtoa, jarruvoimaa ja ennakointia sekä lyhyiden ja pitkien matkojen määrää. Tämän jälkeen älykäs ohjelmisto kertoo, miten voit pienentää polttoaineenkulutusta.

Ford Adaptive Cruise Control

Aktiivinen vakionopeudensäädin

Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta voit valita ajonopeuden, ja järjestelmä ylläpitää sen. Jos sisäänrakennettu anturi havaitsee edessä ajoneuvon, se hidastaa, jotta asetettu ajoetäisyys säilyy. Kun tie on selvä, järjestelmä kiihdyttää valitsemaasi nopeuteen.

Ford Focus

Suorituskyky yhdistyy käytännöllisyyteen perheautossa, jossa on isot sisätilat ja ajonautintoa parantavia ominaisuuksia.

Ulkoasu on suunniteltu erottuvaksi ja sisätiloissa on mukavat istuimet viidelle. Teknologialtaan kehittyneet moottorit tuottavat täydellisen tasapainon tehon ja polttoainetalouden välille. Ja älykäs teknologia, kuten Ford SYNC 3 englanninkielisellä ääniohjauksella ja aktiivinen pysäköintiavustin varmistavat, että jokainen matka on nautinto. 

Focus on täynnä erinomaisia turvaominaisuuksia. Se voitti ensimmäisenä autona neljä Euro NCAP:n Advanced Safety Awards -palkintoa ja sai korkeimman, 5 tähden turvaluokituksen.

Red Ford Focus Estate on Road
Red Ford C-MAX side angle

Ford C-MAX

5-paikkainen C-MAX ja 7-paikkainen Grand C-MAX ovat käytännöllisiä, taloudellisia ja tehokkaita. Joustavan istuinratkaisun ansiosta matkustamotilaa on kätevää muunnella matkustajille ja matkatavaroille sopivaksi. 

Grand C-MAXin ainutlaatuiset liukuovet helpottavat sisään- ja uloskäyntiä, ja molempien mallien handsfree-takaluukku on todella tervetullut ominaisuus, kun kädet ovat täynnä viikonloppuostoksia ja/tai lasten harrastusvälineitä.  

Sekä C-MAX että Grand C-MAX on varustettu turvallisuutta lisäävillä teknologioilla, joille on myönnetty Euro NCAP:n Advanced Awards -innovaatiopalkintoja.

Ford Tourneo Connect

Tourneo-malliston keskikokoinen jäsen, Tourneo Connect, sopii isommille perheille, jotka vaativat enemmän kuljetuskyvyltä. Kahdella eri pituisella korilla ja taittuvilla takaistuimilla 5-paikkainen Ford Tourneo Connect ja 7-paikkainen Grand Tourneo Connect ovat täydellisiä valintoja niille, jotka etsivät monipuolista yhdistelmää reilusta kantokyvystä, matkustajatilasta ja mukavuudesta, sekä edistyksellistä teknologiaa. Sisätilat on kokonaan verhoiltu ja huolellisesti viimeistelty.

Yellow Ford Tourneo Connect with family on beach
Grey Ford Kuga on road

Ford Kuga

Esittelyssä katumaasturi (SUV), jossa yhdistyvät erinomainen suorituskyky ja tyylikäs muotoilu. Kugan vankka ulkomuoto huokuu itsevarmuutta. Sisällä tilan tuntua lisää upea panoraamalasikatto, jonka voi avata. Edistyksellinen IPS-turvajärjestelmä koordinoi useita turvaominaisuuksia varmistaen maksimaalisen suojan. Valinnaisvarusteena saatava älykäs AWD-neliveto pitää menon tasaisen varmana kaikissa ajo-olosuhteissa.

Ford Mondeo

Kestosuosikki Mondeo tarjoaa kaksi autoa yhdessä: hienostunut edustusauto ja kätevä perheauto. Muotoilusta mukavuustekijöihin ja suorituskykyyn, Mondeo on sekoitus hienostuneisuutta ja käytännöllisyyttä. Sisätilat ovat ylelliset, samoin tavaratila, ja ne sisältävät runsaasti kehittyneitä turvaominaisuuksia, kuten täyttyvät takaturvavyöt. Lisäturvaa sinulle ja perheenjäsenillesi. 

Red Ford Mondeo Estate on Road
Grey Ford S-MAX on road near sea

Ford S-MAX

Urheilullinen ja monipuolinen. Voimakas ja tehokas. 7-paikkainen S-MAX yhdistää käytännöllisyyden tehokkuuteen, kummastakaan tinkimättä. Sen silmiinpistävän tyylikäs siluetti on nyt urheilullisempi. Sisätilojen älykäs istuinjärjestelmä on muokattavissa matkustajien ja matkatavaroiden mukaan. S-MAXissa on myös runsaasti turvallisuutta parantavia ja polttoaineen kulutusta pienentäviä teknologioita.

Ford Perheautot

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top