KUINKA VOIMME AUTTAA?

Home > Henkilöautot > Ford Pienet autot

Kaupunkiauto, pikkuauto, pieni perheauto tai jopa pieni katumaasturi... Etsitpä minkälaista pikkuautoa tahansa, Fordilta löydät vaivattomasti käsiteltävän, helposti pysäköitävän ja hauskan ajokokemuksen tarjoavan vaihtoehdon. 

Kaikissa pikkuautoissamme on huipputeknologiaa, esimerkiksi monesti palkittu EcoBoost-bensiinimoottori tai Ford SYNC -hands-free-järjestelmä.

Jokaisessa niistä on kuitenkin omaleimaiset design-yksityiskohdat, ja jokaisella on oma persoonallisuus.

Minkä sinä valitset?

Tärkeitä teknologioita pikkuautossa

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC

Ford SYNC -järjestelmän avulla voit hallita musiikkia sekä soittaa ja vastaanottaa matkapuheluita yksinkertaisilla ja suorilla puhekomennoilla. Voit toistaa kappaleita USB-muistitikulta, MP3-soittimesta tai iPodista® puhekomentojen avulla sekä suoratoistaa musiikkia Bluetooth®-puhelimestasi. Järjestelmä jopa lukee saapuvat tekstiviestisi ääneen (liitetystä matkapuhelimesta riippuen).

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

Innovatiivinen Ford Eco Mode -järjestelmä arvioi jatkuvasti ajotapasi vaikutusta polttoaineenkulutukseen. Järjestelmä analysoi nopeutta, vaihteiden vaihtoa, jarruvoimaa ja ennakointia sekä lyhyiden ja pitkien matkojen määrää. Tämän jälkeen älykäs ohjelmisto kertoo, miten voit pienentää polttoaineenkulutusta.

Ford Active City Stop

Active City Stop

Innovatiivinen Active City Stop auttaa välttämään törmäyksen hitaasti etenevässä liikenteessä ja alle 50 km:n tuntinopeudella. Järjestelmä tekee tämän mittaamalla jatkuvasti etäisyyttä edessä ajavaan ajoneuvoon. Jos se havaitsee, että edessä kulkeva auto on yllättäen hidastanut, järjestelmä jarruttaa automaattisesti.

Blue Ford Puma driving in city

Täysin uusi Ford Puma

Täysin uuden Ford Puman EcoBoost-hybridibensiinimoottorit ovat tehokkaita ja polttoainetaloudellisia. Ford Pumassa on älykkäitä teknologioita ja järjestelmiä, kuten pysäköintiä helpottava aktiivinen pysäköintiavustin, laadukas B&O –audiojärjestelmä sekä SYNC 3 –tietoviihdejärjestelmä. Auton suunnittelussa on kiinnitetty huomiota tavaratilaan ja säilytysratkaisuihin. Innovatiivinen MegaBox mahdollistaa suurempienkin tavaroiden kuljettamisen.

Ford Pienet Autot

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top