FORD PUMA ST

Esittelyssä uuden sukupolven Ford Performance. Ford Puma ST on suorituskykyinen SUV varustettuna Ford ST -malliston tunnetulla ajonautinnolla.

1,5 litran turboahdettu Ford EcoBoost -moottori tuottaa vaikuttavan 200 hv:n tehon ja 320 Nm:n väännön. Nyt tilattavissa myös Ford Puma ST EcoBoost Hybrid Powershift-automaattivaihteistolla.

Puma ST kiihtyy nollasta sataan vain 6,7 sekunnissa. Katumaasturin käytännöllisyys yhdistyy Ford Performance -ajoneuvon äärimmäiseen riemuun. 

Neljä valittavissa olevaa ajotilaa, urheilullinen jousitus, aggressiivisen veistoksellinen aerodynaaminen muotoilu, vaikuttavat 19" kevytmetallivanteet ja tunnusomainen ST-tyyli – tämä Ford Puma on suunniteltu ajamisen hurmaan.

Ford Puma ST Powershift

HYBRID-SÄHKÖISTETTYÄ SUORITYSKYKYÄ

Uusi Puma ST Powershift. Kaikkien aikojen ensimmäinen sähköistetty Ford ST yhdistää 1.0-litraisen EcoBoost kevythybridimoottorin ja 7-vaihteisen Powershift-automaattivaihteiston. Se tarjoaa 170 hevosvoimaa ja 248 Nm vääntöäTooltip - kiihtyvyys 0-100 km/h vain 7,4 sekuntia. Lopputuloksena on performance-SUV joka on yhtä suorituskykyinen kuin mukavakin.

Ford Puma ST dashboard showing drive modes

HIENOSÄÄDETTY AJONAUTINTO

Uudessa Puma ST:ssä on neljä ajotilavalintaa: Normal, Eco, Sport ja Track. Ajotilat vaikuttavat auton suorituskykyyn muuttamalla moottorin kartoitusta, kaasu- ja ohjausvastetta sekä luistoneston ja ajovakauden asetuksia. 12,3" digitaalimittaristossa voit räätälöidä ajo-ominaisuudet mihin tahansa ajotilaan.

Ford EcoBoost engine graphic

UPEA SUORITUSKYKY

Suunniteltu ajamisen iloon. Uudessa Puma ST:ssä on ihanteellinen tasapaino innostavan suorituskyvyn ja erinomaisen taloudellisuuden välillä. Voimakas 1,5 litran turboahdettu Ford EcoBoost -moottori tuottaa 200 hv:n tehon, 320 Nm:n väännön ja kiihtyy nollasta sataan kilometriin tunnissa vain 6,7 sekunnissa.

Ford Puma ST megabox close up

NOKKELAA TILANKÄYTTÖÄ

Puma ST:n tavaratilassa on innovatiivinen matalalle sijoitettu MegaBox-säilytystila. MegaBoxissa on 80 litraa lisää säilytystilaa, ja siihen mahtuu enintään 115 cm korkeita esineitä. Lisäksi siinä on vedenpitävä vuoraus ja tyhjennystulppa, joten se on helppo puhdistaa vedellä ja sopii siten märkien saappaiden tai kuraisten urheiluvaatteiden säilyttämiseen.

KATSO, MIKÄ TEKEE SIITÄ ERILAISEN

Ford Puma ST rear view

Alla hyödyllisiä linkkejä