KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Henkilöautot > PUMA > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Moderni elämäntyyli vaatii usein kekseliästä näkökulmaa tilankäyttöön. Ford Pumassa tämä on otettu huomioon, sillä tavaratila on luokkansa suurin. Kiitos innovatiiviselle Ford MegaBox:lle joka tarjoaa 80 litraa säilytystilaa lisänä.

Pumassa tyylikäs veistoksellinen ulkoasu ja vaikuttava olemus yhdistyvät harkittuun käytännöllisyyteen. Huolella suunnitellut yksityiskohdat tekevät autosta aidosti monipuolisen. 

Ford Puma close crop of load compartment

Siistiä!

Puman tavaratilassa on innovatiivinen uusi matalalle sijoitettu MegaBox-tavaratila. MegaBoxissa on 80 litraa lisää säilytystilaa, ja siihen mahtuu enintään 115 cm korkeita esineitä. Lisäksi siinä on vedenpitävä vuoraus ja tyhjennystulppa, joten se on helppo puhdistaa vedellä ja sopii siten märkien saappaiden tai kuraisten urheiluvaatteiden säilyttämiseen. 

Riittävästi tilaa

Valitsitpa minkä mallin tahansa, Ford Pumassa riittää säilytystilaa kaikkiin tarpeisiisi. Takaistuimet jakautuvat 60/40-suhteessa, jotta tilat ovat mahdollisimman monipuolisesti käytettävissä. Ne voidaan myös taittaa tasaisiksi, jolloin käytettävissä on enemmän matkatavaratilaa.

Ford Puma interior showing rear seats
Ford Puma close up on adaptive parcel shelf

Mukautuva pakettihylly

Ford Pumassa on mukautuva pakettihylly, jota ei ole kiinnitetty toiseen istuinriviin. Se nousee takaluukun mukana siirtyen eri kohtaan, jotta autoon mahtuu suurempia tavaroita.

 

Ei enää avainten etsiskelyä

Puman HandsFree-takaluukku on helppo avata, vaikka kädet olisivat täynnä tavaraa. Kun KeyFree-kauko-ohjain on laukussa tai taskussa, voit avata ja sulkea takaluukun heilauttamalla jalkaa kevyesti takapuskurin keskikohdan alla. Takaluukun voi avata ja sulkea myös auton sisältä käsin.

Ford Puma with a couple opening booth hands free
Ford Puma close up on adaptive parcel shelf

Kuljetatko suuria kuormia?

Suurempien esineiden kuljettamiseen on saatavilla valinnaisvarusteena kattokaiteet ja/tai kätevä irrotettava vetokoukku.

Top