Home > Henkilöautot > TÄYSIN UUSI PUMA > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Moderni elämäntyyli vaatii usein kekseliäitä ratkaisuja tilankäytössä. Ford Pumassa tämä on otettu huomioon, sillä tavaratila on luokkansa suurin. Pumassa tyylikäs veistoksellinen ulkoasu ja vaikuttava olemus yhdistyvät harkittuun käytännöllisyyteen. Huolella suunnitellut yksityiskohdat tekevät autosta aidosti monipuolisen.

Ford MegaBox-tavaratila

Puman tavaratilassa on innovatiivinen uusi matalalle sijoitettu MegaBox-tavaratila. MegaBoxissa on 80 litraa lisää säilytystilaa, ja siihen mahtuu enintään 115 cm korkeita esineitä. Lisäksi siinä on vedenpitävä vuoraus ja tyhjennystulppa, joten se on helppo puhdistaa vedellä ja sopii siten märkien saappaiden tai kuraisten urheiluvaatteiden säilyttämiseen.

 

Riittävästi tilaa

Valitsitpa minkä mallin tahansa, Ford Pumassa riittää säilytystilaa kaikkiin tarpeisiisi. Takaistuimet jakautuvat 60/40-suhteessa, jotta tilat ovat mahdollisimman monipuolisesti käytettävissä. Ne voidaan myös taittaa tasaisiksi, jolloin käytettävissä on enemmän matkatavaratilaa.

Ford Puma interior showing rear seats
Ford Puma close up on adaptive parcel shelf

Mukautuva pakettihylly

Ford Pumassa on mukautuva pakettihylly, jota ei ole kiinnitetty toiseen istuinriviin. Se nousee takaluukun mukana siirtyen eri kohtaan, jotta autoon mahtuu suurempia tavaroita.

 

Ei enää avainten etsiskelyä

Puman handsfree-takaluukku on helppo avata, vaikka kädet olisivat täynnä tavaraa. Kun avain on laukussa tai taskussa, voit avata ja sulkea takaluukun heilauttamalla jalkaa kevyesti takapuskurin keskikohdan alla. Takaluukun voi avata ja sulkea myös auton sisältä käsin.

Ford Puma with a couple opening booth hands free
Top