KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Henkilöautot > PUMA > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Kaunis mutta älykäs. Ford Puman sisätiloissa nautit tyylikkäästä muotoilusta ja hienostuneesta viimeistelystä. Etuistuimissa on ristiselän tuki ja hierontatoiminto, joten ne ovat vieläkin mukavammatTooltip. Sisätilojen kiiltäväpintaiset yksityiskohdat korostavat hienostunutta tyyliä. Älykkäät ominaisuudet ja innovatiiviset teknologiat puolestaan varmistavat, että ohjat pysyvät käsissäsi. Kaiken taustalla on pyrkimys tehdä matkanteosta mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää – olipa kyseessä 12,3" digitaalimittaristo, edistyksellinen 8" kosketusvärinäyttö tai ne monet lisäpalvelut ja - ominaisuudet, jotka ovat käytettävissä SYNC 3 - navigointi & tietoviihdejärjestelmän sekä integroidun FordPass Connect - modeemin avulla.

Ford Puma close up on screen showing info from FordPass Connect

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Ford Pumaan on saatavilla FordPass ConnectFordPass Connect -modeemi. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G LTE Wi-FiWi-Fi 4G LTE-yhteyden kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedotLive Traffic suoraan auton navigointijärjestelmään toimitettuina. Paikalliset vaaratiedot näytetään varoitusmerkkeinä mittaristossa, jotta olet tietoinen mahdollisista matkaa hidastavista tekijöistä. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-puhelun hätäkeskukseen ja välittää auton sijainnin.

Lataa FordPass-sovellus, niin saat käyttöösi lisää ominaisuuksia

FordPass-sovellus yhdistää sinut saumattomasti uuteen Pumaasi. Se pitää sinut liikkeessä entistäkin fiksummin ja innovatiivisemmin. Etäyhteydet tuovat mielenrauhaa; tarkistat autosi sijainnin sekä avaat ja lukitset ovet niin läheltä kuin kauempaakin. Navigointiisi reaaliajassa päivittyvät liikennetiedot auttavat sinua välttämään yllättävät viivästykset. Saat ilmoitukset mahdollisista vikatiloista suoraan puhelimeesi, jotta voit hoitaa huoltotoimenpiteet vaivattomasti.

A woman holding mobile phone with FordPass App
Ford Puma close up showing digital cluster

Määrittele näytön tiedot

Ainutlaatuinen uusi digitaalimittaristo on Puman sisätilojen keskipiste. Nokkelassa 12,3" LCD-värinäytössä on käytetty teknologiaa, jonka ansiosta näyttö kaareutuu auton kojelaudan mukaan. Näin sisätilat ovat virtaviivaisemmat. Tiedot esitetään intuitiivisina ja helppolukuisina HD-kuvakkeina. Lisäksi niiden väri ja asettelu muuttuvat ajotilan mukaan. 

Voit myös valita ensisijaisesti näytettävät tiedot, mukaan lukien navigointi-ilmoitukset. 

Langattomia yhteyksiä

Ford SYNC 3 –tietoviihdejärjestelmä auttaa sinua pysymään yhteydessä. Hallitset puhelintasi, musiikkiasi ja navigointia puhekomentojen avulla. Käytä FordPass-sovellusta kohteiden jakamiseen puhelimestasi. Over-the-air-karttapäivityksillä ja reaaliaikaisilla liikennetiedoilla reittisi päivittyvät, auttaen sinut kohteeseesi ajallaan ilman huolia. 8” värikosketusnäytön pinch-and-swipe-komentojen avulla hallinnoit autoasi intuitiivisesti. Yhdistä puhelimesi autoosi Apple CarPlayn, Android auton tai AppLinkin kautta ja saat käyttöösi lempisovelluksesi myös autossasi.

Ford Puma close up on SYNC 3 screen
Ford Puma close up on speakers

Musiikkia sellaisena kuin se on tarkoitettu

Kuuntelitpa millaista musiikkia tahansa, se ansaitsee tulla kuulluksi sellaisena kuin artisti sen tarkoitti. Ja juuri sitä voit odottaa uudelta Ford Pumalta. B&O:n audioasiantuntijat ovat suunnitelleet ja virittäneet premium-luokan 575 W audiojärjestelmän varta vasten Pumaan. Täyteläisen voimakkaan äänen tuottavassa 10 kaiuttimen kokoonpanossa on subwoofer, joka on nokkelasti integroitu takaväliseinään. Näin Puman tavaratilasta ei ole tarvinnut tinkiä. Voit valita tunnetilasi mukaan neljästä audiotilasta: rento, energinen, lämmin tai kirkas. Käännä siis nupit kaakkoon ja nauti lempiartisteistasi ja -kappaleistasi autossasi, kuin olisit konsertissa.

Ristiselkää hierovat istuimet

Ford Puman etuistuimissa on ristiselän hierontatoiminto, joka tarjoaa mukavuutta ja tukea. Kolmella tavalla säädettävät hieronta-asetukset aktivoituvat napin painalluksella ja elvyttävät väsyneitä lihaksia – kätevää pitkillä ajomatkoilla.Tooltip

Ford Puma close up on massage seats
Ford Puma close up on removable seat covers

Läikkyneitä juomia tai mutaisia tassuja? Ei hätää.

Urbaani elämä on usein kiireistä. Joskus juomaa läikkyy ja märissä tassuissa tai kengissä kulkeutuu kuraa ja likaa, eikä joka tahraa ehdi heti puhdistaa. Siksi Pumassa on uudenlaiset etu- ja takaistuimet, joissa on kokonaan irrotettavat suojukset. Suojukset ovat konepestäviä ja niissä on vetoketju, joten ne on helppo irrottaa.Tooltip Ja jos kaipaat vaihtelua, Ford-jälleenmyyjältä on saatavilla erilaisia vetoketjullisia istuinsuojuksia lisävarusteina. Jos kaipaat vaihtelua, valikoimastamme löytyy useita helposti vaihdettavia vetoketjullisia istuinsuojuksia. 

Anna auringon paistaa

Pumaan on saatavilla täyspitkä panoraama-lasikatto teräksisen kattopaneelin tilalle. Näin luonnonvalo pääsee autoon tehden sisätiloista valoisat ja avaran tuntuiset. Etummainen puolikas on sähkötoiminen ja voidaan kallistaa tai liu’uttaa taaksepäin. Täyspitkän ja sisään työnnettävän aurinkosuojan ansiosta voit avata lasikaton ja saada raikasta ilmaa, mutta olet silti suojassa auringolta.

 

Ford Puma view of panoramic roof
Ford Puma close up on massage seats

Aseta täydellinen lämpötila

Voit säätää etuistuimien lämmityksen yksilöllisesti kolmesta eri lämmitysasetuksesta. Lämmitettävä ohjauspyörä pitää kätesi lämpimänä kylminä päivinä. FordPass-sovelluksella voit lämmittää Pumasi valmiiksi. EtäkäynnistäTooltip vain moottori varmistaaksesi että tuulilasi on sula ja auto lämmin lähtöäsi varten.

Vältä sivupeilien kolhiintumista

Vahinkojen välttämiseksi sähkötoimiset sivupeilit taittuvat sisäänpäin, kun auto pysäköidään. Taitettuna ne myös suojaavat tyylikkäitä integroituja suuntavilkkuja. Ne ovat myös lämmitettävät, joten pääset nopeammin liikkeelle pakkasaamuina.

Ford Puma close up on removable seat covers
Top