Home > Henkilöautot > TÄYSIN UUSI PUMA > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Ei ainoastaan näyttävä, mutta myös älykäs. Ford Puman sisätiloissa nautit tyylikkäästä muotoilusta ja laadukkaan verhoilun viimeistelystä. Etuistuimissa on ristiselän tuki ja hierontatoiminto (saatavana vain Titanium-malleissa), jotka tarjoavat uudenlaista mukavuutta. Sisätilojen kiiltäväpintaiset yksityiskohdat korostavat hienostunutta tyyliä. Älykkäät ominaisuudet ja innovatiiviset teknologiat puolestaan varmistavat, että ohjat pysyvät käsissäsi. Kaiken taustalla on pyrkimys tehdä matkanteosta mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää – olipa kyseessä 12,3" digitaalimittaristo, edistyksellinen 8" kosketusvärinäyttö tai runsaat lisäpalvelut ja -ominaisuudet, jotka ovat käytettävissä SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmän ja integroidun FordPass Connect -modeemin avulla.

 

Ford Puma close up on screen showing info from FordPass Connect

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Ford Pumaan on saatavilla FordPass ConnectFordPass Connect -modeemi. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G LTE Wi-FiWi-Fi 4G LTE-yhteyden kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedotFordPass with Live Traffic suoraan auton navigointijärjestelmään toimitettuina. Paikalliset vaaratiedot näytetään varoitusmerkkeinä mittaristossa, jotta olet tietoinen mahdollisista matkaa hidastavista tekijöistä. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-puhelun hätäkeskukseen ja välittää auton sijainnin.

Lisätietoja

Lataa FordPass-sovellus, niin saat käyttöösi lisää ominaisuuksia

FordPass Connect -modeemi on vieläkin hyödyllisempi, kun yhdistät sen älypuhelimeesi FordPass-sovelluksen kautta. Näin saat käyttöösi lukuisia innovatiivisia uusia ominaisuuksia. Voit esimerkiksi käyttää puhelinta autosi paikantamiseen sekä ovien lukitsemiseen ja avaamiseen etänä. Voit seurata polttoaineen määrää, mittarilukemaa ja rengaspainetta sekä saada auton kuntovaroitukset suoraan puhelimeesi. Voit myös ohjelmoida navigointijärjestelmän kotoa käsin ja lähettää määränpään puhelimestasi autoon.

A woman holding mobile phone with FordPass App
Ford Puma close up showing digital cluster

Määrittele näytön tiedot

Ainutlaatuinen uusi digitaalimittaristo on Puman sisätilojen keskipiste. Nokkelassa 12,3"" LCD-värinäytössä on käytetty teknologiaa, jonka ansiosta näyttö kaareutuu auton kojelaudan mukaan. Näin sisätilat ovat virtaviivaisemmat. Tiedot esitetään intuitiivisina ja helppolukuisina HD-kuvakkeina. Lisäksi niiden väri ja asettelu muuttuvat ajotilan mukaan. Voit myös valita ensisijaisesti näytettävät tiedot, mukaan lukien navigointi-ilmoitukset, sekä ohjelmoida asetukset eri kuljettajille.

Hands-free SYNC 3:n avulla

Edistyksellisen suomenkielisen Ford SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää intuitiivisilla puhekomennoilla. Se myös lukee tekstiviestit ääneen. Kosketusnäytössä voi käyttää nipistys- ja pyyhkäisyeleitä, jotka mahdollistavat navigoinnin. SYNC 3 tarjoaa tuen Applen CarPlay:lle ja Android Autolle.

Ford Puma close up on SYNC 3 screen
Ford Puma close up on speakers

Musiikkia sellaisena kuin se on tarkoitettu

Kuuntelitpa millaista musiikkia tahansa, se ansaitsee tulla kuulluksi sellaisena kuin artisti sen tarkoitti. Ja juuri sitä voit odottaa täysin uudelta Ford Pumalta. Miksikö? Koska B&O tekee siitä mahdollista. B&O:n audioasiantuntijat ovat suunnitelleet ja virittäneet premium-luokan 575 W audiojärjestelmän varta vasten Pumaan. Täyteläisen voimakkaan äänen tuottavassa 10 kaiuttimen kokoonpanossa on subwoofer, joka on nokkelasti integroitu takaväliseinään. Näin Puman tavaratilasta ei ole tarvinnut tinkiä. Käännä siis nupit kaakkoon ja nauti lempiartisteistasi ja -kappaleistasi autossasi kuin olisit konsertissa.

Ristiselkää hierovat istuimet

Ford Puman etuistuimissa on ristiselän hierontatoiminto, joka tarjoaa mukavuutta ja tukea. Kolmella tavalla säädettävät hieronta-asetukset aktivoituvat napin painalluksella ja elvyttävät väsyneitä lihaksia – kätevää pitkillä ajomatkoilla.Tooltip

Ford Puma close up on massage seats
Ford Puma close up on removable seat covers

Läikkyneitä juomia tai mutaisia tassuja? Ei hätää.

Joskus juomaa läikkyy ja märissä tassuissa tai kengissä kulkeutuu kuraa ja likaa, eikä joka tahraa ehdi heti puhdistaa. Siksi Pumassa on uudenlaiset etu- ja takaistuimet, joissa on kokonaan irrotettavat suojukset. Suojukset ovat konepestäviä ja niissä on vetoketju, joten ne on helppo irrottaa. Ja jos kaipaat vaihtelua, Ford-jälleenmyyjältä on saatavilla erilaisia vetoketjullisia istuinsuojuksia lisävarusteina. Ominaisuus on saatavana vain osassa varustetasoista.

Anna auringon paistaa

Pumaan on saatavilla valinnaisvarusteinen täyspitkä panoraamakatto teräksisen kattopaneelin tilalle. Näin luonnonvalo pääsee autoon tehden sisätiloista valoisat ja avaran tuntuiset. Täyspitkän ja sisään työnnettävän aurinkosuojan ansiosta voit avata lasikaton ja saada raikasta ilmaa, mutta olet silti suojassa auringolta.

 

Ford Puma view of panoramic roof
Top