KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Henkilöautot > PUMA > Ominaisuudet > Turvallisuus

Turvallisuus

Huolehdimme turvallisuudestasi, olipa kyseessä varoittaminen törmäysvaarasta tai älykkäät järjestelmät, jotka auttavat säilyttämään pidon ja vakauden. Siksi Ford Pumassa on lukuisia älykkäitä kuljettajaa avustavia teknologioita, jotka suojaavat sinua, perhettäsi ja muita tienkäyttäjiä.

New Ford Transit Courier in motion on a street

Parempaa turvaa jalankulkijoille

Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä kamerateknologian avulla. Järjestelmä varoittaa, jos olet vaarassa törmätä toiseen ajoneuvoon, jalankulkijaan tai pyöräilijään. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä voi automaattisesti jarruttaa jopa täydellä voimalla. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään auton etuosaan kohdistuvia törmäyksiä.

Maksimaalinen jarrutusteho hätätilanteessa

Hätäjarruassistentti tunnistaa hätäjarrutustilanteen ja optimoi jarrujärjestelmän paineen, jotta jarrutusteho on mahdollisimman hyvä.

 

 

Ford Puma emergency braking
Tyre Pressure Monitoring

Varoitus rengaspaineen laskiessa

Jos rengaspaine laskee ajon aikana, rengaspaineentunnistusjärjestelmä ilmoittaa sinulle siitä merkkivalolla mittaristossa. Saat rengaspaineen lisäksi tiedon monesta muusta teknisestä tilasta kuten tuulilasinpesunesteen määrästä.

Jotta ohjat pysyvät käsissäsi

Ajovakauden hallintajärjestelmä valvoo jatkuvasti auton kulkua. Se käyttää ABS-jarrujen ja luistonestojärjestelmän edistyksellisiä antureita ja havaitsee, kun auto on menettämässä pitoa. Tällöin järjestelmä välittää automaattisesti jarruvoimaa yksittäisiin pyöriin auttaen vakauttamaan auton.

Ford Puma with electronic stability diagram shown
Ford Puma driving in city

Paras pito pienellä vaivalla

Edistyksellinen luistonestojärjestelmä antaa parhaan pidon, suorituskyvyn ja vakauden juuri oikealla hetkellä. Järjestelmä tarkkailee jatkuvasti auton yksittäisiin pyöriin välittyvää tehoa ja mukauttaa sitä.

Top