Home > Henkilöautot > S-MAX > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Suorituskyky ja taloudellisuus

Enää et joudu valitsemaan tehon ja
taloudellisuuden välillä. S-MAXissa voit nauttia molemmista
nerokkaan muotoilun,innovatiivisen suunnittelun ja älykkäiden teknologioiden ansiosta.

Ford EcoBoost engine

Ford EcoBoost: tehosta ja taloudellisuudesta tinkimättä

Saatavilla on kaksi eri Ford EcoBoost-bensiinimoottoria, joiden erinomainen suorituskyky ja taloudellisuus on saavutettu yhdistämällä suoraruiskutus ja turboahdin: 

Mullistavan Ford EcoBoost-malliston uutuutena on 1,5-litrainen Ford EcoBoost-bensiinimoottori. Moottori on taitavasti pienennetty 1,6-litraisestaFord EcoBoostista, ja se tuottaa pienemmät päästöt, 6,5 l / 100 km (yhdistetty) polttoaineenkulutuksen ja 160 hv:n tehon. Vieläkin tehokkaampi 2,0-litrainen Ford EcoBoost-vaihtoehto tuottaa vaikuttavan 240 hv:n tehon.

Erilaisia dieselvaihtoehtoja

Suositko dieseliä? Edistyksellisestä täysin uudesta 2,0-litraisesta TDCi-moottorista on saatavilla kolme vaihtoehtoa: 120hv, 150hv ja 180hv. Tehokkaimpana on saatavana 210hv kaksoisahdettu 2.0 TDCi. Kaikissa moottoreissa on uusinta tekniikkaa, joka parantaa tehoa, vääntöä ja taloudellisuutta. Samalla se myös pienentää päästöjä, ja parannetussa mallissa onkin pienemmän polttoaineenkulutuksen lisäksi jopa 
7 % pienemmät CO2-päästöt.

Ford All-New 2.0L TDCi engine
Ford S-MAX 6-Speed Manual Gearbox detail

Valta valita

S-MAXin saa kolmenlaisella vaihteistolla. 6-vaihteisessa manuaalivaihteistossa on sujuvat ja täsmälliset vaihteiden vaihdot. 6-vaihteisessa bensiiniautomaatissa on huolellisesti viritetyt vaihtopisteet tehon ja taloudellisuuden maksimoimiseksi. Dieseleissä on 6-vaihteinen Ford PowerShift -automaattivaihteisto ja se on saatavilla myös nelivedon kanssa.

Ford S-MAX Advanced Multi-Link Rear Suspension

Edistyksellinen jousitus takaa miellyttävämmän ajon ja auton hallittavuuden

Täysin uusi edistyksellinen monivarsitakajousitusjärjestelmä yhdistyy parannettuun McPherson-etujoustintukeen. Tämä saa aikaan erinomaisen pyörien hallinnan ja ajonautinnon sekä parantaa entisestään auton herkkää ohjattavuutta.

Top