KUINKA VOIMME AUTTAA?

Home > Henkilöautot > S-MAX > Ominaisuudet > Turvallisuus

Turvallisuus

Fordin älykkäät turvallisuutta parantavat ominaisuudet, kuten Hätäjarruavustin ja Elektroninen ajovakaudenhallintajärjestelmä avustavat ajoasi S-MAX:lla. Turvallisen matkan myös nuorimmille matkustajille takaavat kolme ISOFIX-kiinnityspistettä lastenistuimille.

Whte Ford S-MAX in motion in the city

Hätäjarrutehostin

Hätäjarrutehostin varmistaa tehokkaan jarrutuksen hätäjarrutustilanteessa. Mahdollisimman tehokkaan jarrutuksen ja mahdollisimman lyhyen jarrutusmatkan varmistamiseksi järjestelmän uusi ominaisuus on takajarrutehostus (Hydraulic Rear Boost). Se varmistaa takajarrujen lisäpaineistuksen hätäjarrutuksen aikana, kun ABS-järjestelmä on aktiivinen.

Hallintaa kaikissa olosuhteissa

Ajovakauden hallintajärjestelmä valvoo jatkuvasti auton kulkua. Se tunnistaa poikkeamat ajolinjasta, esimerkiksi jos auto alkaa luisua, ja korjaa automaattisesti auton asemaa tiellä, jotta se pysyy hallinnassa.

Silver Ford S-MAX in motion on the road in sunset
Red Ford S-MAX detail on the front right wheel

Nopeammat ja lyhyemmät hätäjarrutukset

Kun ajovakauden hallintajärjestelmä havaitsee hätäjarrutustilanteen, se valmistelee jarrut poistaen jarrupalojen ja -levyjen mahdollisen välin. Elektroninen jarrutuksen valmisteluteknologia lyhentää auton jarrutusmatkaa.

Edistyksellinen turvatyynyjärjestelmä

Turvatyynyjärjestelmässä on etuistuimen lantio- ja rintakehäturvatyynyt sekä vakiovarusteena sivuturvatyynyt toisen rivin kahdelle uloimmaiselle paikalle.

Red Ford S-MAX from bird's perspective showing the interior
Silver Ford S-MAX with alarm lines

Murtohälytin parantaa suojausta

Valinnainen murtohälytin suojaa autoasi hälyttämällä, jos ovet tai konepelti avataan väkisin.

Top