Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Henkilöautot > TOURNEO CONNECT > Active

UUSI FORD TOURNEO CONNECT ACTIVE

Valitsitpa sitten 5- tai 7-paikkaisen mallin, Ford Tourneo Connect Active on täydellinen valinta kuljettamaan sinut ja perheesi uusiin seikkailuihin.

Urheilullisen tyylikäät yksityiskohdat herättävät huomion. Valinnaisvarusteena on saatavissa mekaaninen tasauspyörästön lukko (mLSD) (saatavissa L1 ja L2 120 hv M6 -malleihin).

Järjestelmä välittää tehoa parhaiten pitävään pyörään ja parantaa ajettavuutta mm. hiekkateillä. Vakiovarusteisiin kuuluu mm. FordPass Connect -modeemi. Sovelluskaupasta ladattavan FordPass-sovelluksen avulla saat käyttöösi mm. autosi kuntotiedot.

Tuoteominaisuuksia

Uuden Tourneo Connect Activen ilme on edustava. Sisätilojen ensiluokkaiset materiaalit, älykkäät teknologiat ja monipuolisesti muunneltava istuinjärjestelmä tekevät tästä täydellisen valinnan aktiivisille perheille.

Suorituskykyinen

Tourneo Connect Activen maavara on hieman korkeampi ja valinnaisvarusteena on saatavissa mekaaninen tasauspyörästön lukko, joka parantaa ajettavuutta mm. hiekkateillä. Kattokiskoja voidaan hyödyntää mm. surffilautojen ja muiden välineiden kuljettamisessa. Mm. tyylikkäät 17" kevytmetallivanteet ja urheilullinen Active-etusäleikkö luovat erottuvan ilmeen.

Ford Tourneo Connect Active parked on a mountain road
Ford Tourneo Connect Active central view of dashboard and windscreen

Sisältä monipuolinen

Tourneo Connect Activen verhoilu on tyylikäs ja luo sisätiloihin hienostuneen vaikutelman. Verhoilun ainutlaatuiset Nordic Blue -väriset tikkaukset istuimissa, vaihteenvalitsimen suojuksessa, ohjauspyörässä ja lattiamatoissa antavat ohjaamolle sporttisen ja tyylikkään ilmeen. Sisätilat on helppo järjestää matkustajien, matkatavaroiden tai suurikokoisten tai pitkien esineiden kuljettamista varten.

Mekaaninen tasauspyörästön Lukko (mLSD)

Kun työ tai vapaa-aika vie sinut haastavampiin olosuhteisiin, tarvitset auton, johon voit luottaa. Valinnaisvarusteena on saatavissa mekaanisen tasauspyörästön lukon (mLSD, vain manuaalivaihteiset mallit), joka parantaa ajo-ominaisuuksia mm. hiekkateillä. Mekaaninen tasauspyörästön lukko vähentää pyörien ei-toivottua pyörimistä erityisesti irtonaisilla tai epätasaisilla pinnoilla välittämällä voimaa pyörälle, jolla on eniten pitoa. Näin ajettavuus on entistäkin parempi.

Ford Transit Connect Active engine diagram

1.5 Ford EcoBlue 120 hv -dieselmoottori

120 hv dieselmoottori on suoritukykyinen sekä polttoainetaloudellinen.

Ominaisuudet & tekniset tiedot

Tutustu mallin ominaisuuksiin ja teknisiin tietoihin. Voit myös tutustua esitteeseen.

Ford Tourneo Connect
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top