Home > Henkilöautot > TOURNEO CONNECT > Ominaisuudet > Ajo-ominaisuudet

Ajo-ominaisuudet

Tourneo Connectin uudet teknologiat parantavat ajettavuutta ja lisäävät turvallisuutta.

Edistyksellinen teknologia voi auttaa pysäköimään turvallisemmin ja varmemmin. Esimerkiksi liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä näyttää nopeusrajoitukset mittaristossa ja automaattiset tuulilasinpyyhkijät silloin kun tarvitaan.

Havaitsee liikennemerkit, jotka voivat jäädä huomaamatta

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä tunnistaa pysyvät ja väliaikaiset liikennemerkit, olivatpa ne sitten tien sivussa tai yläpuolella. Liikennemerkin nopeusrajoitus tai ohituskielto näkyy mittaristossa kuvakkeena, joka muuttuu aina rajoitusten mukaan.

Ford Tounreo Connect Traffic Sign Recognition
Tourneo Connect Lane Keeping Sytem

Kaistanpitoavustin

Kaistanpitoavustin on saatavissa valinnaisvarusteena varustepaketissa yhdessä liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän, automaattisten kaukovalojen, kuolleen kulman varoitusjärjestelmän, Active City Stop:in sekä kääntyvien etusumuvalojen kanssa. Järjestelmä seuraa kameran avulla edessä olevaa tietä sekä kaistamerkintöjä. Järjestelmä varoittaa ohjauspyörää tärisyttämällä ja sytyttämällä merkkivalon mittaristoon, jos kaistamerkintöjä lähestytään ilman selkeää ohjausliikettä. Jos kuljettaja ei reagoi varoituksiin, ohjaa kaistanpitoavustin ajoneuvon takaisin omalle kaistalleen. Järjestelmä toimii monikaistaisilla teillä yli 65 km/h nopeuksilla ja se voidaan myös kytkeä tarvittaessa pois päältä.

Tourneo Connect SYNC2 with Emergency Assistance

Ford-hätäaputoiminto

HätäaputoimintoFord Emergency Assistance on Ford SYNC -järjestelmän tärkeä ominaisuus, joka voi osoittautua elintärkeäksi. Onnettomuustilanteessa tämä teknologia voi automaattisesti soittaa järjestelmän kanssa paritetulla ja siihen yhdistetyllä Bluetooth®Bluetooth Trademark-matkapuhelimella hätäkeskukseen, jos turvatyyny laukeaa tai polttoainepumppu sammuu. Voit halutessasi lopettaa puhelun tai keskustella hätäkeskuspäivystäjän kanssa. Mikä tärkeintä, järjestelmä antaa elintärkeitä tietoja, kuten GPS-koordinaatit, vaikka olisit tajuton.

Top