Home > Henkilöautot > TOURNEO CONNECT > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

Muunneltavuus lisää käytettävyyttä

Muunneltavuutensa ansiosta Ford Tourneo Connect sopii sekä perhe-, vapaa-ajan että työkäyttöön.

Ford Tourneo Connect flexible seating

Ford Fold Flat

Istuinjärjestelmän ansiosta istuimet on helppo järjestää matkustajien, matkatavaroiden tai suurikokoisten tai pitkien esineiden kuljettamista varten. Tourneo Connect on saatavissa 5-paikkaisena ja Grand Tourneo Connect sekä viisi- että seitsemänpaikkaisena.

5-paikkaisen Tourneo Connectin toinen istuinrivi on jaettu 60/40-suhteessa. Kun selkänoja taitetaan alas, koko istuin voidaan kallistaa eteenpäin, jolloin saadaan mahdollisimman paljon tilaa tavaroille.

7-paikkaisen Grand Tourneo Connectin toinen istuinrivi on jaettu 60/40-suhteessa ja istuimet voi kallistaa eteenpäin. Kolmannen istuinrivin selkänojat voidaan taittaa alas 50/50-suhteessa.

Säilytystilat

Monipuoliset säilytystilat varmistavat, että tavarat ovat aina helposti käden ulottuvilla. Tilaa on mm. A4-kokoisille asiakirjoille tai kannettavalle tietokoneelle. Lisäksi autossa on Aux in- ja USB-liitännät sekä kaksi 12 V -virtapistoketta.

Ford Tourneo Connect open centre console close up
Ford Tourneo Connect open centre console close up

Suojapeite

Seitsemänpaikkaisessa Grand Tourneo Connectissa on suojapeite, joka suojaa istuimia niiden ollessa taitettuna tasaisiksi.

Sivuliukuovet

Tourneo Connectissa on molemmilla puolilla matkustamon sivuliukuovet. Kyytiin nouseminen ja poistuminen on helppoa ja vaivatonta. Lisäksi sivuliukuovet ovat erittäin käytännölliset varsinkin kapeilla pysäköintipaikoilla.

Ford Tourneo Connect open centre console close up
Ford Tourneo Connect open centre console close up

Vetokoukku

Valinnaisvarusteena on saatavissa kiinteä tai irrotettava vetokoukku. Vetokoukun kanssa tulee perävaunun hallintajärjestelmä.

Laadukkaat verhoilumateriaalit

Tourneo Connectin sisätilojen verhoilumateriaalit ovat laadukkaat ja kestävät.

Ford Tourneo Connect open centre console close up
Top