Home > Henkilöautot > TOURNEO CONNECT > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Monikäyttöinen

Ford Tourneo Connect on erittäin monikäyttöinen ja käytännöllinen. Uudet teknologiat, kuten SYNC 3 ja langaton latausalusta helpottavat yhteydenpitoa ja tekevät matkustamisesta entistä mukavampaa.

Ford Tourneo Custom SYNC 3 display

Ford SYNC 3

Ford SYNC 3 (valinnaisvaruste) mahdollistaa puhelimen käyttämisen, musiikin kuuntelun sekä navigointilaitteen käyttämisen (valinnaisvaruste) puhekomennoilla tai mm. 6” värikosketusnäytön kautta älypuhelimista tutuilla nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Live Traffic Tooltip antaa reaaliaikaisia liikennetietoja ja laskee uudelleenreitityksen, jos alkuperäisellä reitillä on mm. ruuhkaa tai onnettomuus.

Langaton latausalusta

Jotkin älypuhelimet Tooltip  voi lisäksi ladata langattomasti latausalustan päällä.

Ford wireless charging close up
FordPass Connect modem close up

FordPass Connect -modeemi

Transit Connectiin on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass Connect -modeemi*, joka mahdollistaa mm. erilaisten etätoimintojen käyttämisen. Käytettävissä on Wi-Fi-yhteyspisteWi-Fi 4G LTE, johon voi yhdistää 10 laitetta. Sen ansiosta matkustajat voivat esimerkiksi käyttää suoratoistopalveluja, ja pitkät matkat sujuvat entistä mukavammin. Lisäksi saat reaaliaikaiset liikennetiedot*** suoraan autosi navigointijärjestelmään (valinnaisvaruste).

FordPass-sovellus

FordPass-sovellus voidaan ladata älypuhelimeen ja yhdistää FordPass Connect -modeemin kanssa. Näin saat käyttöösi erilaisia toimintoja kuten: voit esimerkiksi paikantaa autosi sijainnin parkkipaikalla tai esim. lukita ja avata auton ovet etätoimintona. Saat myös tietoja auton kunnosta ja voit tarkastaa mm. polttoaineen määrän.

Lisäksi, jos autossasi on automaattivaihteisto, voit jopa käynnistää sen valmiiksi niin, että ikkunat ovat puhtaat huurteesta tai jäästä ja pääset heti matkaan. Voit myös ohjelmoida satelliittinavigoinnin etänä lähettämällä määränpääsi tiedot autoon suoraan puhelimestasi.

A hand holding a mobile phone with FordPass App
Ford Dock close up

MyFord-älypuhelinteline

USB-latausliitännällä varustettuun telineeseen sopii navigointilaite, älypuhelin tai MP3-soitin.

Avaimeton käynnistys (vakiona Titanium-mallissa)

Tourneo Connect voidaan käynnistää painamalla Ford Power -käynnistyspainiketta.

Ford Tourneo Connect Power Start button detail
Ford car with frosted up screen

Quickclear – lämmitettävä tuulilasi

Lämmitettävä tuulilasi sulattaa lunta ja jäätä tuulilasin pinnalta. Se poistaa myös huurua tuulilasin sisäpinnalta. Vakiovaruste.

Muunneltava istuinjärjestelmä

Takaistuimella on tilaa kolmelle matkustajalle. Tarvittaessa selkänojat voidaan kallistaa eteen ja alas, jotta matkatavaroille saadaan enemmän tilaa.

Ford Tourneo Connect Power Start button detail
Ford car with frosted up screen

Kaksoisautomaattinen ilmastointi

Kaksoisautomaattisen ilmastoinnin avulla voit säätää itsellesi ja matkustajalle sopivan sisälämpötilan, ja järjestelmä ylläpitää sen.

Panoraamakatto

Panoraama-lasikatto on vakiovarusteena Titanium-mallissa, ja se on saatavissa valinnaisvarusteena Trend-malliin. Panoraamakatto lisää matkustamon avaruutta ja valoisuutta. Aurinkoa heijastava lasi pitää sisätilat viileinä ja suojaa lämpösäteilyltä.

Ford Tourneo Connect Power Start button detail
Top