Home > Henkilöautot > TOURNEO CONNECT > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Tourneo Connectin kaikki tuoteominaisuudet ja uudet teknologiat parantavat ajo- ja matkustusmukavuutta.

Ford SYNC 2

Puheohjauksella toimivaa teknologiaa

Ford SYNC 3: mahdollistaa yhteydenpidon, ja voit hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää englanninkielisillä puhekomennoilla tai 8-tuumaisella kosketusvärinäytöllä. 

Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista vain sanomalla "I’m hungry" ("Minulla on nälkä"). Voit myös käyttää Michelin-opasta ja tehdä ravintolaan pöytävarauksen tai varata hotellista huoneen.  

Lisäksi Fordin hätäaputoiminto auttaa soittamaan hätäpuhelun onnettomuustilanteessa.

Fold Flat -istuinjärjestelmä – 16 istuinjärjestysvaihtoehtoa

Tarvitsetko tilaa matkustajille, matkatavaroille vai molemmille?

Viisipaikkaisessa Tourneo Connectissa toisen rivin istuimet on jaettu 60/40-suhteessa. Kun selkänoja on taitettu alas, voidaan koko istuin kääntää eteenpäin jotta saadaan mahdollisimman paljon matkatavaratilaa. Jos tilaa tarvitaan vielä enemmän, voidaan istuin irrottaa nopeasti ja helposti. 

Grand Tourneo Connectin muunneltavuus on vieläkin parempi. Toisen rivin 60/40-suhteessa jaetut istuimet voidaan kallistaa eteenpäin jalkatilaan, jolloin tavaratilan lattiasta saadaan aivan tasainen. Kolmannen rivin 50/50-suhteessa jaetut istuimet (valinnaisvaruste) voidaan myös taittaa alas aivan lattiatasoon linjaan.

Tourneo Connect open centre console

Oma paikka kaikelle

Nokkelan suunnittelun ansiosta autossa on miellyttävät tilat kuljettajalle ja matkustajille sekä useita säilytyslokeroita, joissa voi säilyttää esimerkiksi matkapuhelimia (ja ladata niitä lokeron USB-liitännän avulla), aurinkolaseja, kolikkoja, kuppeja, juomia tai välipaloja.

Top