Home > Henkilöautot > TOURNEO CONNECT > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Suorituskyky ja taloudellisuus

Saatavissa on bensiini- ja dieselmoottori, manuaali- ja/tai automaattivaihteistolla. 

Moottori- ja vaihteistoyhdistelmät löytyvät hinnastosta.

Tourneo Connectissa yhdistyvät henkilöauton mukavuus ja pakettiauton muunneltavuus ja tilat. Tourneo Connect on erinomainen vaihtoehto muunneltavaa tila-autoa etsiville.

1.0 EcoBoost -bensiinimoottori

1.0 EcoBoost 100 hv (170 Nm) on kolmisylinterinen bensiinimoottori. Vaihteistona on kuusivaihteinen manuaalivaihteisto ja vakiovarusteena Auto-Start-Stop. Polttoaineenkulutus on vain 5,6 l/100 km ja CO2-päästöt 129 g/km.

1.5 TDCi -dieselmoottori

1.5 TDCi -dieselmoottorin tehovaihtoehdot ovat 100 hv viisivaihteisella manuaalivaihteistolla ja 120 hv kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla. PowerShift-automaattivaihteiston saa 1.5 TDCi 120 hv:n kanssa. 1.5 TDCi 100 hv -mallin polttoaineenkulutus on 4,4 l/100 km ja CO2-päästöt 115 g/km.

Ford TDCi Diesel engines
Tourneo Connect Use less fuel with Auto-Start-Stop

Auto-Start-Stop-järjestelmä pienentää polttoaineenkulutusta

Kun pysähdyt esimerkiksi liikennevaloihin tai ruuhkaan, tämä teknologia voi sammuttaa moottorin automaattisesti. Se antaa kuitenkin edelleen virtaa ajovalojen, ilmastoinnin, radion ja Ford SYNC -järjestelmän kaltaisille tärkeille toiminnoille. Kun haluat lähteä liikkeelle, paina kytkintä ja valitse ensimmäinen vaihde tavalliseen tapaan (tai jos käytössä on automaattivaihteisto, paina kaasua), niin moottori käynnistyy uudelleen. Auto-Start-Stop on erityisen tehokas kaupunkiajossa, jossa se voi vähentää polttoaineenkulutusta jopa 10 prosenttia (kaupunkiajo).

Top