Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Henkilöautot > ECOSPORT
EU-yhdistetty kulutus Declared Fuel Consumption
Malliston CO2-päästöt Declared Fuel Consumption

FORD ECOSPORT

Jykevä moderni ilme ja tyyli kohtaavat käytännöllisyyden ja suorituskyvyn. Kauniit sisätilat on viimeistelty harkiten ja suunniteltu älykkäästi, ja niitä täydentävät hyödylliset älykkäät teknologiat.

Raikas, erottuva ja urheilullinen: valmistaudu EcoSportiin.

Ford EcoSport ST-Line Interior

Taattua ajovarmuutta. 

Kuljettajana voit nauttia korotetusta ajoasennosta ja hyödyntää edistyksellisiä kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Älykäs AWD-neliveto tarjoaa poikkeuksellisen hyvän ohjattavuuden vaihtelevissa olosuhteissa. Mäkilähtöapu estää autoa vierimästä taakse- tai eteenpäin mäkilähdöissä. LED-päiväajovaloissa hyvä näkyvyys yhdistyy tyyliin. 

Suorituskykyä ja tehokkuutta. Kummastakaan tinkimättä

Voit valita EcoSportiin jonkin kolmesta innovatiivisesta ja edistyksellisestä moottorista. 1,0-litrainen Ford EcoBoost-bensiinimoottori on valittu kuudesti vuoden kansainväliseksi moottoriksiTooltip. Se on saatavilla 125 ja 140 hv:n versioina, ja sen teho vastaa tavallista 1,6-litraista moottoria. Lisäksi siinä on erittäin pieni polttoaineenkulutus ja matalat CO2-päästöt.

Ford EcoSport SYNC 3 display

Käytännöllisyys kohtaa älykkyyden.

Ford EcoSportin jokaisella ominaisuudella ja teknologialla on tarkoituksensa, ja ne tekevät ajamisesta entistäkin nautinnollisempaa. Ford SYNC 3:n avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää englanninkielisillä äänikomennoilla tai 8 tuuman kosketusvärinäytöllä. Kymmenellä ensiluokkaisella kaiuttimella varustettu 675 w B&O -audiojärjestelmä puolestaan tarjoaa täyteläisen ja voimakkaan kuunteluelämyksen. Harkitut yksityiskohdat, kuten neljällä tavalla säädettävät lämmitettävät istuimet sekä lämmitettävä ohjauspyörä, takaavat rentouttavan mutta innostavan ajomatkan.

Turvallisuuttasi ajatellen

Turvallisuutesi on ensisijaisen tärkeää. Siksi EcoSportissa on teknologioita ja järjestelmiä, jotka suojaavat kuljettajaa, matkustajia ja autoa. Niitä ovat esimerkiksi ABS-jarrut, ajovakauden hallintajärjestelmä, luistonesto ja rengaspaineen valvontajärjestelmä. Lisäksi autossa on kattavat etu-, sivu- ja polviturvatyynyt sekä turvaverhot.

Rear view of Ford EcoSport in city street
Ford EcoSport rear storage and folded seats

Vaikuttavaa monipuolisuutta

EcoSportissa on yllättävän tilavat sisätilat. Nokkelaa tilankäyttöä ja säilytystiloja täydentävät taittuvat takaistuimet, jotka jakautuvat 60/40-suhteessa. Ylös nostettavan pehmusteen ansiosta selkänojat saa taitettua täysin tasaisiksi, jotta matkatavarat on helppo lastata autoon. Säädettävän tavaratilan lattian saa kolmeen eri asentoon - kätevää, jos et halua lastata tavaroita päällekkäin.

Ford Promotions

Katso kaikki tarjoukset ja kampanjat

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Sinua voisi kiinnostaa

Top