UUSI FORD FIESTA

Nauti päivästäsi uudessa Ford Fiestassa.

Päät kääntävä uusi ulkomuoto tekee ikonisesta pikkuautosta tyylikkään ja muodikkaan näköisen missä tahansa ajatkin. Samalla edistykselliset teknologiat, kuten täysin uusi interaktiivinen digitaalinen mittaristo, tarjoavat sinulle entistäkin taloudellisemman ja nautinnollisemman ajokokemuksen.

Edistykselliset Fiesta EcoBoost Hybrid -kevythybridit tarjoavat nopeasti reagoivaa suorituskykyä ja hauskaa ajettavuutta, sekä vaikuttavaa polttoainetaloudellisuutta pienemmin CO2-päästöinTooltip.

Urheilullisen Fiesta ST-Linen, ensiluokkaisen mukavan Fiesta Titaniumin ja rouhean maasturihenkisen Fiesta Activen kaltaisten ainutlaatuisten mallien joukosta voit valita juuri itsellesi täydellisen Ford Fiestan.

SILMINNÄHTÄVÄN MONIPUOLINEN

VALINNAN VAPAUS

VALITSE VÄRI JA KORIMALLI. 

Kuvan malli on Fiesta Trend

NÄE SE TOSITOIMISSA

Side view of the Ford Fiesta

VALITSE MOOTTORI

Uudessa Fiestassa on useita erinomaisia moottorivaihtoehtoja.

Valitsitpa EcoBoost-bensiinimoottorin tai jonkin EcoBoost-kevythybridivaihtoehdoista ja 6-vaihteisen manuaalivaihteiston tai 7-vaihteisen automaattivaihteiston, polttoaineenkulutus ja CO2 -päästöt ovat pienemmät kuin aikaisemmin.

TÄRKEIMMÄT VAKIOVARUSTEET

All-New Ford Fiesta interior view of dashboard

FORD SYNC 3.2

Ford SYNC 3.2Overall SYNC disclaimer integroituu saumattomasti älypuhelimeesi Android Auton tai Apple CarPlayn kauttaSYNC 4 Apple Carplay Android Auto. Voit hallita kaikkea puheluista ja tekstiviesteistä aina sisätilojen lämpötilaan, musiikkiin, navigointijärjestelmään ja Live Traffic -päivityksiin. Ohjauksessa voit käyttää 8"" HD-värikosketusnäyttöä tai yksinkertaisia puhekomentoja.

Ford Fiesta showing digital instrument cluster

DIGITAALIMITTARISTO

Uuden Fiestan 12,3"" digitaalinen mittaristo näyttää kuljettajan tiedot HD-laatuisina intuitiivisina ja helppolukuisina kuvakkeina. Voit myös valita ensisijaisesti näytettävät tiedot, mukaan lukien navigointi-ilmoitukset, sekä ohjelmoida asetukset eri kuljettajille.

B&O sound system close up

B&O AUDIOJÄRJESTELMÄ

Erinomainen äänenlaatu ja tyylikäs muotoilu. B&O:n audioasiantuntijat ovat suunnitelleet ja virittäneet tämän ensiluokkaisen 10 kaiuttimen audiojärjestelmän uuteen Fiestaan. Sisältää siististi takaväliseinämään yhdistetyn bassovahvistimen sekä tunnusomaiset Bang & Olufsen -kaiuttimet, jotka täydentävät täydellisesti auton omaleimaista muotoilua.

Ford Fiesta overhead view of panoramic roof

PANORAAMAKATTO

Fiestan sähkökäyttöisen panoraamakaton ansiosta sinä ja matkustajasi voitte nauttia ympäröivistä maisemista. Kaksisuuntaisesti säädettävä katto voidaan joko kallistaa tai vetää kokonaan sisään. Aurinkoa heijastava pinnoite pitää sisätilat viileinä ja mukavina. Sähkötoimisen kaihtimen ansiosta katon saa peittoon tai näkyviin napinpainalluksella.

 

Explore Features

FORDPASS-SOVELLUS

Avaa useita yhteysominaisuuksia älypuhelimellasi. FordPass-sovelluksenFordPass-sovelluksen avulla voit seurata ajoneuvon sijaintia ja ajotietoja, saada reaaliaikaisia liikennetietoja

 

More on FordPass

Mobile phone showing FordPass App
Ford Fiesta wireless charging port

LANGATON LATAUS

Suunniteltu maksimoimaan tilankäyttö ja kätevyys. Uuden Fiestan sisätiloissa on kätevä keskitetty säilytystila ja langaton lataustoiminto älypuhelimesi avullaSmartphone.

Explore Features

KAIKKI FIESTA-MALLIT

Vertaa malleja (PDF)