UUSI FORD FOCUS

Tässä on uusi Ford Focus. Siinä on uusi, näyttävä keulailme ja seuraavan sukupolven yhteysominaisuudet, kehittynyt uusi EcoBoost-hybriditeknologia ja valinnainen Powershift-kaksoiskytkinautomaatti3.

Uusi Focus on saatavilla useilla varustetasoilla ja niin 5-ovisena kuin Wagon-korimallilla. Se tarjoaa erinomaista suorituskykyä, älykästä teknologiaa ja huomiota herättävää muotoilua.

KATSO, MIKÄ TEKEE SIITÄ ERILAISEN

VALINNAN VAPAUS

VALITSE VÄRI JA KORIMALLI. 

Kuvan malli on Focus Titanium

NÄE FOCUS TOSITOIMISSA

Katso video ja totea itse, kuinka monipuolinen uusi Focus on.

Ford Focus Product Film Video

VALITSE MOOTTORI

Uuden Focuksen EcoBoost Hybrid -kevythybridi on saatavilla M6-manuaalivaihteistolla tai A7-automaattivaihteistolla. Saatavilla myös Flexifuel-versiona.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

New Ford Focus interior view of dashboard

SYNC 4

Ford SYNC 4 -tietoviihdejärjestelmä, jossa on yhdistetty navigointijärjestelmäTooltip, Ford Secure ja 13,2" kosketusnäyttö. SYNC 4 integroituu saumattomasti älypuhelimeesi FordPass-sovelluksen kautta, jolloin voit hallita kaikkea Focuksessa puheluista etälukitukseen, musiikkiin ja navigointiin.

Yhdistettävyys

Visualisation of regenerative braking on a blue Ford Focus

ECOBOOST HYBRID

Akkukäyttöinen sähkömoottori tukee moottoria, parantaa taloudellisuutta ja vähentää päästöjäTooltip. Jarrutusenergian talteenotto lataa Focuksen kevythybridiakkua ajon aikana, joten autoa ei tarvitse kytkeä ulkoiseen virtalähteeseen. Saatavilla manuaali- tai automaattivaihteistolla.

Moottorit ja vaihteistot

Ford Focus with open trunk showing wet compartment

WAGONIN KUORMATILA

Focus Wagon -mallin tavaratilan lattiassa on pystysuora jakaja ja uusi märkätila, jossa on kumimatto6, jolloin voit kuljettaa märkiä tai kuraisia esineitä erikseen.  

Hyödyllisiä ominaisuuksia

New Ford Focus front view

UUSI ULKOMUOTO

Uuden Focuksen etuosa on uudelleenmuotoiltu ja entistä näyttävämpi, sillä siinä on uusi konepelti, puskuri, säleiköt sekä huomiota herättävät LED-ajovalot integroiduilla sumuvaloilla ja LED-takavalot. Valinnaisvarusteena on saatavilla mukautuvat LED-ajovalot automaattisilla ja häikäisemättömillä kaukovaloilla.

Rakenna oma Focus

FORDPASS-SOVELLUS

Avaa useita yhteysominaisuuksia älypuhelimellasi. FordPass-sovelluksenTooltip avulla voit muun muassa seurata auton sijaintia ja ajotietoja, saada reaaliaikaisia liikennetietoja, ajoneuvon kuntovaroituksia ja paljon muuta.

Tutustu FordPassiin

Man looking at smartphone with FordPass App open
Screen next to a driving wheel showing a map

YHDISTETTY NAVIGOINTI

Uudessa Focuksessa on myös ominaisuuksia, jotka mahdollistavat Ford Securen ja yhdistetyn navigoinnin käytönTooltip. Saat aina uusimmat liikennetiedot suoraan SYNC 4 -näytöllesi yhdistetty navigointi -toiminnolla, ja Ford Secure -toiminto parantaa autosi turvallisuutta.

Yhdistettävyys

SENSICO-VERHOILU

Uuden Focuksen kestävät Sensico©-keinonahkaverhoillut istuimetTooltip tarjoavat ensiluokkaista mukavuutta ja hienostunutta tyyliä. 

Mukavuus ja kätevyys

Focus interior showing Sensico upholstery

VALINNAISVARUSTEPAKETIT

Uuteen Focukseen on saatavana valikoima valinnaisvarustepaketteja tarpeidesi mukaan.

KAIKKI FOCUS-MALLIT

Vertaa malleja (PDF)

Ford Promotions

KATSO AJANKOHTAISET FORD-TARJOUKSET

Katso Focus-tarjoukset