UUSI FORD FOCUS ACTIVE 

Kauttaaltaan seikkailuhenkinen. Jykevä ja monipuolinen. Tyylikäs ja hienostunut. Uusi Focus Active on luotu kaupunkiin ja upeaan ulkoilmaan, ja sen katumaasturimaiset yksityiskohdat sisältävät mustat kattokiskot ja lokasuojat sekä omaleimaiset 17" kevytmetallivanteet.

Korotettu 30 mm:n ajokorkeus antaa paremman hallinnan kokemuksen tien päällä. Uusi hankalaan maastoon sopiva jousitus tarkoittaa, että uusi Focus Active tarjoaa aina yhtä mukavan ajokokemuksen, olitpa sitten maaseutuajelulla, moottoritiellä tai kaupunkikierroksella.

KATSO, MIKÄ TEKEE SIITÄ ERILAISEN

VALINNAN VAPAUS

VALITSE VÄRI JA KORIMALLI. 

TÄRKEIMMÄT VAKIOVARUSTEET

Ford Focus in side view parked on a beach

JOUSITUS HANKALAAN MAASTOON

Focus Active on valmis seikkailuun, ja erityisesti hienosäädetty jousitus on kehitetty haastavampia maastoja ja sääolosuhteita varten.

Ford Focus parked next to the building

ACTIVE-MUOTOILU

Uusi Focus Active on luotu seikkailuihin. Active-mallissa on mustalla viimeistellyt etu- ja takapuskurit, kattokiskot, sivuverhous ja pyöränholvit.

Interior of a Ford Focus

ACTIVE-SISÄTILAT

Focus Activen sisätiloissa on kontrastiväriset siniset tikkaukset istuinverhoilussa ja kojelaudassa sekä sisäkaton vaaleankermanvärinen verhoilu. 

Front grille of a Ford Focus

OMALEIMAINEN SÄLEIKKÖ 

Uudessa Focus Active -etusäleikössä on ristikkorakenne mustalla viimeistelyllä. Keulan ilme kuvastaa aktiiviseen elämään sopivaa luonnetta.

Ford Focus parked by a lake in late evening sun

MUSTAT KATTOKISKOT

Lisää tyyliä ja monipuolisuutta. Focus Activen mustat kattokiskot muodostavat pohjan erilaisille kattotarvikkeille kattolaatikoista hiihtotelineisiin ja polkupyörätelineisiin.

Close up of a front wheel of a Ford Focus

AINUTLAATUISET KEVYTMETALLIVANTEET

Näyttävät 17" Active-kevytmetallivanteet takaavat optimaalisen suorituskyvyn ja parantavat auton kestävyyttä ja ulkoilmaan sopivaa vankkaa luonnetta. 

KAIKKI FOCUS-MALLIT

Vertaa malleja (PDF)

Ford Promotions

KATSO AJANKOHTAISET FORD-TARJOUKSET

Katso Focus-tarjoukset