UUSI FORD E-TRANSIT

Uusi Ford E-Transit on ensimmäinen täyssähköinen hyötyajoneuvomme.

Täyssähköinen Ford E-Transit on suunniteltu auttamaan yritystäsi sekä menestymään että täyttämään kestävän kehityksen tavoitteet – ilman, että kestävyydestä, suorituskyvystä tai monipuolisuudesta on tingitty.

Käytettävissä oleva akkukapasiteetti on 68 kWh (400-volttinen akku) ja sen tarjoama hiljainen ja päästötön suorituskyky tekee raskaan työn puolestasi. E-Transitin akun toimintamatka on jopa vaikuttavat 318 kmFigures subject to change yhdellä latauksella.  

E-Transit on saatavilla kolmella eri akselivälipituudella ja kahdella eri kattokorkeudella. Kuormatilaa on enimmillään jopa 15,1 kuutiometriäE-Transit Bodystyles. Erilaisia perusmalleja on saatavilla 25, joista on Suomessa saatavilla yhteensä 46 eri malliversiota. Onpa toimialasi mikä tahansa, löydät laajasta mallistosta varmasti liiketoimintaasi sopivan E-Transitin.

VALITSE OMA E-TRANSIT

Tarvitsetko tilaa matkustajille vai reilun kuormatilan? Tai haluatko umpipakettiauton vai alustan? Laajasta mallistosta voit helposti valita juuri omaan liiketoimintaasi täydellisesti sopivan Ford E-Transitin.

L2 = L2-akseliväli, L3 = L3-akseliväli, L4 = L4-akseliväli

H2 = H2-kattokorkeus, H3 = H3-kattokorkeus

KATSO MIKÄ TEKEE SIITÄ ERITYISEN

VAIVATON LATAUS

ÄLYKÄS YHDISTETTÄVYYS

SUORITUSKYKYÄ ILMAN KOMPROMISSEJA

PÄÄSTÖTÖNTÄ AJOA

OMISTUSKUSTANNUKSET