• miles E-Transit Charge
  SÄHKÖKÄYTTÖINEN TOIMINTAMATKA
 • Kantavuus: kg Kantavuus: kg
  ENIMMÄIS- KANTAVUUS
 • mm
  KUORMATILAN TILAVUUS
 • kW E-Transit Charge
  PIKALATAUS (TASAVIRTA) 15 % -80 %
 • RAKENNA OMA FORD

FORD E-TRANSIT -PAKETTIAUTO

Jopa 317 km:n täyssähköinen toimintamatka ja tinkimätön suorituskyky: anna tehtävä, ja uusi Ford E-Transit -pakettiauto hoitaa homman. Uuden toimintamatkalaskurimme avulla voit arvioida, kuinka pitkälle voit ajaa ajo-olosuhteistasi riippuen.

 

TOIMINTAMATKALASKURIAMME

 

Valitse kahdesta saatavilla olevasta auton korkeudesta ja kolmesta koripituudesta, jotta voit koota täydellisen pakettiauton yrityksesi tarpeisiin. Älykkäiden SYNC 4 ja FordPass Pro -yhteysominaisuuksien avulla pystyt maksimoimaan ajoneuvon käyttöajan ja parantamaan yrityksesi tuottavuutta.

TUTUSTU OMINAISUUKSIIN

Katso videomme nähdäksesi uuden Ford E-Transitin tositoimissa.

E-Transit front three-quarter view

KATSO, MIKÄ TEKEE SIITÄ ERILAISEN

VAIVATON LATAUS

E-Transit charging graphic

YHDISTETYT PALVELUT

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Jos sinulla on yhdestä viiteen Ford-ajoneuvoa hallinnassasi, FordPass Pro tarjoaa käyttöösi työkalut, jotka auttavat pitämään ajoneuvot kunnossa, turvassa ja aina toimintakykyisinä. Veloituksettoman sovelluksen avulla voit tarkastella ajoneuvon sijaintia ja kuntotietoja, lukita tai avata ajoneuvon ovet etänä, hallita latausaikatauluja sekä paljon muuta.FordPass E-Transit

Tutustu FordPass Pro:hon

FORD TELEMATICS

Kuuluuko kalustoosi enemmän kuin 5 Ford-ajoneuvoa? Ford Telematics auttaa sinua hallinnoimaan ajoneuvokalustoasi tehokkaammin, maksimoimaan tuottavuuden ja minimoimaan ajoneuvojen seisokit. Se tarjoaa tehokkaita tietoon perustuvia näkemyksiä ajoneuvokalustosi päivittäisestä toiminnasta. Voit nopeasti tarkastella ajoneuvojesi kuntoa ja parantaa tuottavuutta tunnistamalla huomiotasi kaipaavat seikat ilman turhia viiveitä. (Ford Telematics ei ole toistaiseksi saatavilla Suomessa.)E-Transit Telemetrics

Ford Pro Telematics Live Map view

TÄRKEIMMÄT VAKIOVARUSTEET

SYNC 4

SYNC 4SYNC 4 E-Transit on pilvipalveluun yhdistetty tieto- ja viihdejärjestelmä, joka sisältää edistyneen reittisuunnittelun sekä keskustelutyyppisen puheentunnistuksen. Yhdistettävyys pilvipalveluun mahdollistaa Ford Power-Up -ohjelmistopäivitykset, joiden kautta auton käyttöjärjestelmä kehittyy jatkuvasti. Siihen sisältyy myös langaton älypuhelimen yhdistettävyys, uusi 12” kosketusnäyttö sekä paljon muuta.

PRO POWER ONBOARD –OMINAISUUS

E-transit pakettiautolla voit käyttää työkalujasi, minne ikinä työ sinut viekään. Pro Power Onboard tuottaa 2,3 kW tehoa ilman generaattoria. Voit kytkeä porat, sahat, kannettavat tietokoneet ja monet muut työkalut pistorasiaan ja aloittaa työt. Saatavana lisävarusteena.

VALITTAVAT AJOTILAT

Voit muokata E-Transitin ajo-ominaisuuksia kuhunkin tilanteeseen sopivaksi 3 valittavan ajotilan avulla. Normaali on tarkoitettu päivittäiseen ajoon; Liukas parantaa ajettavuutta märillä tai jäisillä pinnoilla; ECO auttaa sinua ottamaan akusta kaiken irti, maksimoiden toimintamatkan.

Ford E-Transit Van loadspace view

KUORMATILA

E-Transit-pakettiautossa on kuormatilaa jopa 15,1 kuutiometriä ja kuormatilan pituus on enimmillään 4 256 mm:n (L4-malli). Kuormatilaan on helppo päästä liukuoven tai täyskorkeiden pariovien ja takapuskurin astinlaudan kautta.

OMISTUSKUSTANNUKSET

VALITSE OMA E-TRANSIT

Tarvitsetko tilaa matkustajille vai reilun kuormatilan? Tai haluatko umpipakettiauton vai alustan? Laajasta mallistosta voit helposti valita juuri omaan liiketoimintaasi täydellisesti sopivan Ford E-Transitin.

L2 = L2-akseliväli, L3 = L3-akseliväli, L4 = L4-akseliväli

H1 = H1-kattokorkeus, H2 = H2-kattokorkeus, H3 = H3-kattokorkeus