KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > UUSI TRANSIT ALUSTA

UUSI FORD TRANSIT ALUSTA

Uusi Transit Alusta on monipuolisin Transit ikinä. Se mukautuu yrityksesi tarpeisiin, tarvitsetpa sitten lava-auton, kippiauton, kylmäkuljetusauton tai jonkin muun. Transit Alusta on saatavilla myös älykkäällä AWD-nelivetojärjestelmällä ja nyt myös uutena 5-tonnisenaSuomessa 5-tonninen mallina, joten se selviytyy kaikista yrityksesi tarpeista. Kaikkien aikojen vahvin ja luotettavin Transit Alusta.

Lataa esite ja hinnasto Ominaisuudet & tekniset tiedot (PDF 2.6Mt)

Monipuolinen, luotettava ja taloudellinen

Uusi Transit Alusta on toimistosi tien päällä. Se on valmistettu miellyttäväksi, kestäväksi, tehokkaaksi, taloudelliseksi ja ennen kaikkea luotettavaksi.

Entistä älykkäämpi

Ford Transit alusta on täynnä edistyksellisiä teknologioita, jotka kaikki auttavat työskentelemään entistäkin fiksummin. Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta pitkät ajomatkat moottoriteillä ovat vähemmän väsyttäviä ja taloudellisempia. Karkeammilla teillä älykäs AWD-neliveto parantaa pitoa ja auttaa etenemään vaikeissakin paikoissa. Ajotilavalintojen avulla voit säätää Transitin ajo-ominaisuuksia olosuhteiden mukaan.

 

Ford EcoBlue TDCi-moottorit

Uusi Transit on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi. Edistyksellinen 2.0 -litrainen Ford EcoBlue -dieselmoottori on saatavilla neljänä eri tehoversiona, joista tehokkain tuottaa 185 hv. Löydät siis varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

New Transit Chassis Cab interior LCD screen close up

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Uuteen Transitiin on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass Connect -modeemi*. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G Wi-Fi-yhteyden** kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedot***suoraan auton navigointijärjestelmään toimitettuina. Kun se yhdistetään FordPass-matkapuhelinsovellukseen, voit tarkistaa, lukitsitko ovet, ja sitten lukita tai avata ne etänä. Näet jopa pakettiauton sijainnin kartalla – ei siis huolta, vaikka unohtaisit, minne pysäköit sen vieraassa paikassa.

Parempaa turvaa jalankulkijoille

Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä tutkan ja kamerateknologian avulla. Järjestelmä varoittaa, jos olet vaarassa törmätä toiseen ajoneuvoon, jalankulkijaan tai pyöräilijään. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä jarruttaa automaattisesti. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään auton etuosaan kohdistuvia törmäyksiä. Hätäjarruassistentti auttaa autoa saavuttamaan parhaan jarrutustehon hätätilanteessa. Järjestelmä tunnistaa, kuinka paljon olet painanut jarrua itse ja lisää painetta tarvittaessa.

New Ford Transit Chassis Cab side view

Kuuluisa monipuolisuudestaan

Ford Transit Alusta on tunnettu monipuolisuudestaan ja joustavuudestaan. Se on saatavilla Suomessa neljällä eri kokonaispainolla, joten se sopii loistavasti monille erilaisille muutostöille. Uusi 5-tonninenSuomessa 5-tonninen malli tarjoaa entistäkin enemmän kantavuutta -  jopa 2 925 kg - ja sen vetopaino on erinomainen, joten se selviää kaikista tehtävistä.

Monipuolinen Ford Transit -mallisto - jopa seitsemän hengen matkustamo

Alusta tai jatko-ohjaamoalusta, viisi eri runkopituutta: valitse sopivin aihio korimuutostöitä varten. Ford Transit -mallistosta kaikki ratkaisut yrityksesi kuljetustarpeisiin.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Ford Promotions

Katso kaikki tarjoukset ja kampanjat

Sinua voisi kiinnostaa

Top