Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Hyötyajoneuvot > UUSI TRANSIT ALUSTA

UUSI FORD TRANSIT ALUSTA

Uusi Ford Transit Alusta on erittäin monipuolisesti muunneltavissa ja erinomainen aihio kotimaisia korimuutostöitä varten. Transit Alustaan voidaan asentaa kotimaassa mm. takalaitanostin tai siitä voidaan tehdä esimerkiksi kylmäkuljetusauto.

Lataa esite ja hinnasto Ominaisuudet & tekniset tiedot (PDF 2.6Mt)

Monipuolinen, luotettava ja taloudellinen

Uusi Transit Alusta on toimistosi tien päällä. Se on valmistettu miellyttäväksi, kestäväksi, tehokkaaksi, taloudelliseksi ja ennen kaikkea luotettavaksi.

Älykkäämpi vakionopeudensäädin

Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta voit asettaa haluamasi nopeuden. Järjestelmä tunnistaa nopeusrajoituksen ja pitää valitun nopeuden automaattisesti rajoituksen mukaisena. Edistyksellinen tutkateknologia tunnistaa edessä olevan hitaammin etenevän liikenteen. Se voi säätää nopeutta automaattisesti, jotta määritetty väli edellä ajavaan säilyy. Kun liikenne sujuu jälleen nopeammin, auto palaa valitsemaasi nopeuteen.

Ford EcoBlue TDCi-moottorit

Uusi Transit on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi. Edistyksellinen 2.0 -litrainen Ford EcoBlue -dieselmoottori on saatavilla neljänä eri tehoversiona, joista tehokkain tuottaa 185 hv. Löydät siis varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

New Transit Chassis Cab interior LCD screen close up

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Uuteen Transitiin on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass Connect -modeemi*. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G Wi-Fi-yhteyden** kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedot***suoraan auton navigointijärjestelmään toimitettuina. Kun se yhdistetään FordPass-matkapuhelinsovellukseen, voit tarkistaa, lukitsitko ovet, ja sitten lukita tai avata ne etänä. Näet jopa pakettiauton sijainnin kartalla – ei siis huolta, vaikka unohtaisit, minne pysäköit sen vieraassa paikassa.

Parempaa turvaa jalankulkijoille

Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä tutkan ja kamerateknologian avulla. Järjestelmä varoittaa, jos olet vaarassa törmätä toiseen ajoneuvoon, jalankulkijaan tai pyöräilijään. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä jarruttaa automaattisesti. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään auton etuosaan kohdistuvia törmäyksiä. Hätäjarruassistentti auttaa autoa saavuttamaan parhaan jarrutustehon hätätilanteessa. Järjestelmä tunnistaa, kuinka paljon olet painanut jarrua itse ja lisää painetta tarvittaessa.

New Ford Transit Chassis Cab side view

Ford Transit – ratkaisut yrityksesi kuljetustarpeisiin

  • Korimuutostöitä ajatellen suunniteltu tikapuurunko mahdollistaa erilaisia päälliratkaisuja
  • Jousitus on suunniteltu siten, että ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset päällirakenteen koosta ja mallista riippumatta

Uusi Ford Ranger Alusta 

Luotettava, kestävä, suorituskykyinen – Ford Ranger Alusta voidaan korirakentaa vastaamaan yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin. Ota yhteys yhteistyökumppaneihimme kaikissa korirakennukseen liittyvissä tarpeissa

New Ford Ranger Chassis Cab in a factory hall

Monipuolinen Ford Transit -mallisto - jopa seitsemän hengen matkustamo

Alusta tai jatko-ohjaamoalusta, viisi eri runkopituutta: valitse sopivin aihio korimuutostöitä varten. Ford Transit -mallistosta kaikki ratkaisut yrityksesi kuljetustarpeisiin.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Ford Promotions

Katso kaikki tarjoukset ja kampanjat

Sinua voisi kiinnostaa

Top