Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

E-TRANSIT CUSTOM TOIMINTAMATKA

JOPA 327Tiedot ilmoitettu 320 L1H1 KILOMETRIN TOIMINTAMATKA

Lue lisää

KATSO, MIKÄ TEKEE SIITÄ ERILAISEN

KATSO

Katso videolta, miten edistyksellinen uusi Transit Custom on.

Ford E-Transit Custom

TÄYSSÄHKÖINEN, TÄYSIN UUDET OMINAISUUDET

Innovatiivinen Pro Power Onboard -teknologiamme tarjoaa jopa 2,3 kW:n virran ulostulon (valinnaisvaruste). Voit siis käyttää työkaluja ja laitteita sekä liikkeellä ollessasi että paikan päällä.

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard

VIRTAA KOKO PÄIVÄKSI

Käytä työkalujasi siellä, minne työsi vie sinut. Pro Power Onboard -teknologia mahdollistaa jopa 2,3 kW:n virran ulostulon sähkötyökalujen, valojen, kannettavien tietokoneiden tai muiden laitteiden kytkemiseen työmaalla.

Ford Transit Custom Limited parked at port loading bay

PIKALATAUS

Maksimoi käyttöaika ja toimintamatka nopealla tasavirtalatauksella (DC), joka lataa pakettiautosi 10 prosentista 80 prosenttiin vain 39 minuutissaTavoitteellinen toimintamatka. Näin autokantasi pysyy liikkeellä ja liiketoimintasi tehokkaana.

ÄLYKÄSTÄ LATAUSTA

FIKSUA TYÖSKENTELYÄ

TYÖKALUT PÄIVITTÄISIIN HAASTEISIIN

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Jos sinulla on yhdestä viiteen Ford-ajoneuvoa hallinnassasi, FordPass Pro tarjoaa käyttöösi työkalut, jotka auttavat pitämään ajoneuvot kunnossa, turvassa ja aina toimintakykyisinä. Veloituksettoman sovelluksen avulla voit tarkastella ajoneuvon sijaintia ja kuntotietoja, lukita tai avata ajoneuvon ovet etänä, hallita latausaikatauluja sekä paljon muutaEtätoiminnot vaativat FordPass Connect -modeemin.

Tutustu FordPass Pro

MALLISTO

RATKAISU JOKAISELLE YRITYKSELLE