Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Hyötyajoneuvot > UUSI TRANSIT CUSTOM
EU-yhdistetty kulutus Declared Fuel Consumption
Malliston CO2-päästöt Declared Fuel Consumption

UUSI FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom on tunnettu kestävyydestään, käytännöllisyydestään ja luotettavuudestaan. Nyt siinä on entistäkin enemmän innovatiivisia ominaisuuksia ja älykkäitä teknologioita. Se on myös entistä taloudellisempi sekä erittäin tyylikkäästi muotoiltu ja viimeistelty.

New Transit Custom interior

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä tunnistaa vakiomuotoiset nopeusrajoitus- ja ohituskieltomerkit. Nopeusrajoitus tai ohituskielto näkyy mittaristossa kuvakkeena, joka muuttuu aina rajoitusten mukaan. (Valinnaisvaruste yhdessä Aktiivisen vakionopeudensäätimen kanssa.)

Enemmän tehoa, vähemmän päästöjä

Edistyksellinen 2.0 Ford EcoBlue -moottori täyttää tiukat Euro 6 -päästötason standardit. Moottori on erittäin vähäpäästöinen ja suorituskykyinen.

New Ford Transit Custom with SYNC 3

Ford SYNC 3

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voidaan pitää yhteyttä puhelimella ajon aikana ilman että tarvitsee irrottaa käsiä ohjauspyörästä. Lisäksi äänikomennoilla voidaan hallita mm. navigointijärjestelmää. Navigointia voidaan käyttää myös 8” kosketusvärinäytön nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Äänikomennoilla voidaan hakea esim. lista paikallisista ravintoloista sanomalla ”I’m hungry” (”Minulla on nälkä”). 

Perävaunun hallintajärjestelmä

Perävaunun hallintajärjestelmä tunnistaa perävaunun heittelehtimisen ja järjestelmä hidastaa auton nopeutta palauttaakseen perävaunun hallinnan. Järjestelmä hidastaa auton nopeutta alentamalla moottorin vääntöä ja jarruttamalla.

New Ford Transit Custom with tow
New Ford Transit Custom open exterior doors

Kuormatila

Uuteen Transit Customiin voidaan lastata jopa kolme eurolavaa. Kätevän ja innovatiivisen väliseinän läpilastausluukun ansiosta tavaratilaan voidaan lastata jopa 3,4 metriä (L2) pitkiä tavaroita kuten putkia. Kuormatilaa on mallista riippuen vähintään 6 m2. L2-mallissa tilaa on jopa 6,8 m3. Autossa on luokkansa levein sivuliukuoviaukko.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleemyyjän tiedot

Top