• Maks. kuormakapasiteetti
    SUURIN KUORMATILA
  • Maks. kantavuus viittaa
    SUURIN KANTAVUUS
  • Arvioitu sähkökäyttöinen toimintasäde
    SÄHKÖKÄYTTÖINEN TOIMINTAMATKA
  • RAKENNA OMA FORD

UUSI FORD TRANSIT CUSTOM

Euroopan myydyin pakettiautoPerustuu S&P:n on nyt entistäkin parempi.

Se on tunnettu kestävydestään ja luotettavuudestaan, ja nyt se on luotu uudelleen. Täysin uusi Transit Custom on rakennettu alusta alkaen uuden sukupolven yhteyksien ja tuottavuuden lähtökohdista.

Saatavana diesel-moottorivaihtoehdoilla ja vuonna 2024 myös sähköistetyillä vaihtoehdoilla. Uudessa E-Transit Customissa legendaarinen kuljetuskyky yhdistyy täyssähköisyyteen – tarjoten entistäkin tehokkaampaaVerrattuna perinteiseen ja täysin päästötöntä ajoa.

Uusien nerokkaiden ominaisuuksien ansiosta pakettiautosi voi nyt toimia liikkuvana toimistona. Yhdistettynä älykkäisiin ohjelmistoihin ja Ford Pro -yhdistettävyystyökaluihin, jotka auttavat maksimoimaan auton käyttöajan ja lisäämään tuottavuutta, pakettiautosi ei koskaan ole työskennellyt tehokkaammin.

TUTUSTU

Katso video ja tutustu täysin uuden E-Transit Customin edistykselliseen tyyliin.

Ford E-Transit Custom

VALITSE MOOTTORISI

Valitse useista edistyneistä diesel- ja sähköisistä voimalinjoista.

Ford Transit Custom Limited parked, Person making a delivery

FIKSUJA TOIMITUKSIA

Jarrut päälle, moottorin sammutus, auton ovet ja ikkunat kiinni. Delivery Assist -toiminto automatisoi tehtäviä, joita kuljettajat joutuvat tekemään joka pysähdyksellä.

Ford Transit Custom Limited parked at port loading bay

FIKSUA HALLINTAA

FordPass Pro -sovellusyhteysFordPass Pro -sovellus, jotta voit maksimoida tuottavuuden ja turvallisuuden.

Fort Transit Custom Trail driving on gravel road

FIKSUA AJOA

Edistykselliset kuljettajaa avustavat järjestelmät ja saatavilla oleva AWD-neliveto tekevät ajamisesta, pysäköinnistä ja työskentelystä älykkäämpää ja turvallisempaaTooltip.

KATSO, MIKÄ TEKEE SIITÄ AINUTLAATUISEN

KOKO MALLISTO

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

E-TRANSIT CUSTOMIN TOIMINTAMATKA

JOPA NOIN 380 KM:NArvioitu sähkökäyttöinen toimintasäde TOIMINTAMATKA

Tilaa uutiskirje

TYÖKALUT PÄIVITTÄISIIN HAASTEISIIN

LIIKKUVA TOIMISTO

Käytä pakettiautoasi liikkuvana toimistona. Ford SYNC 4SYNC 4: Kun ajat tarjoaa parannettua yhdistettävyttä 5G-modeemin, saumattoman älypuhelimen integroinnin, 13 tuuman kosketusnäytön, puheentunnistuksen ja reaaliaikaisten liikennepäivitysten avulla, jolloin voit suunnitella reittisi tehokkaammin. Nokkeliin uusiin ominaisuuksiin kuuluvat mm. kätevä säilytyspaikka laitteille istuimien välissä, ylimääräiset USB-liitännät ja innovatiivinen ohjauspyörän kallistusominaisuus. Näin voit luoda pysäköityäsi kulmapöydän, joka on sopii läppärillä työskentelemiseen tai lounaan syömiseen!

Ford E-Transit Custom interior view of dashboard
Ford Pro integrated service dashboard on tablet

FORD PRO: AIVOT MUSKELEIDEN TAKANA

Enemmän kuin pelkkä työauto: uusi Transit Custom on vain yksi osa integroitua Ford Pro -ratkaisua. Ratkaisuun sisältyy erilaisia älykkäitä ohjelmistosovelluksia ja autokannan hallintatyökaluja, kuten Ford Pro E-TelematicsFord Pro™ E-Telematics ja FordPass ProFordPass Pro -sovellus. Kaikki osat toimivat saumattomasti yhdessä. Ne lisäävät autosi käyttöaikaa ja liiketoimintasi tuottavuutta.

VIRTAA KOKO PÄIVÄKSI

Käytä työkalujasi siellä, minne työsi sinut viekin. E-Transit Customiin on saatavana ProPower Onboard, jonka avulla voit syöttää virtaa sähkötyökaluille, valoille, kannettaville tietokoneille ja muille laitteille.

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard
Ford E-Transit Custom in blue grill close-up

TEE LÄHTEMÄTÖN VAIKUTUS

E-Transit Customissa on huomiota herättävä ulkomuoto, jossa yksilöllisten ajovalojen välillä kulkee koko konepellin levyinen LED-valonauha. Upeaa puolisuunnikkaan muotoista etusäleikköä koristavat monikulmiot.

Ford E-Transit Custom side view on red background

KÄTEVÄ SUUNNITTELU

Uudessa Transit Customissa on parannetut mittasuhteet. Matalampi porrauskorkeus helpottaa matkustamoon nousemista, tasainen etupenkki helpottaa siirtymistä paikalta toiselle ja alle 2,0 metrin korkeusAlle 2,0 metrin korkeus koskee vain H1-malleja helpottaa parkkihalleihin pysäköimistä.

Driver assist parallel parking graphic

KULJETTAJAA AVUSTAVAT TEKNOLOGIAT

Pysäköinti vilkkaalle kadulle tai ahtaaseen ruutuun voi olla hankalaa. Uuden Transit Customin aktiivinen pysäköintiavustin ja edistynyt 360 asteen kamera jaetulla näytöllä tekevät siitä helppoaKuljettajaa avustavat toiminnot ovat täydentäviä.

Keyless start close up

AVAIMETON SISÄÄNPÄÄSY JA KÄYNNISTYS

Fordin avaimettoman järjestelmän avulla pääset autoon ja voit käynnistää sen tarvitsematta penkoa avaimia taskuista. Kunhan sinulla on avain mukanasi.