TÄYSIN UUSI FORD RANGER

UUSI FORD RANGER ON TÄÄLLÄ.

Erinomainen kantavuus ja vetokyky, vaikuttavat maastoajo-ominaisuudet sekä laaja valikoima moottoreita, varustetasoja ja korimalleja – täysin uusi Ford Ranger on Euroopan suosituin lava-autoPerustuu 2022 tietoihin.

Ja nyt se on entistäkin parempi...

Rohkea uusi ilme, parempi suorituskyky sekä runsaasti uusia ja edistyksellisiä muotoiluominaisuuksia ja teknologioita. Täysin uusi malli on suorituskykyisin ja vaikuttavin Rangerimme.

Ford Ranger driving on the road

KANSAINVÄLINEN AVOLAVA-AUTO 2024 -TUNNUSTUS

Raskaan sarjan mestari palaa! Täysin uusi Ranger on jälleen saanut International Pick-up Award 2024 -tunnustuksen. Ranger voitti tämän arvostetun tittelin nyt jo kolmannen kerran. Valitse siis voittaja yrityksellesi!

NÄE SE TOSITOIMISSA

All-New Ford Ranger front 3/4 view parked by mountains

TÄRKEIMMÄT VAKIOVARUSTEET

All-New Ford Ranger dashboard view

MUOTOILU

Rangerin uusi ulkoasu kertoo heti mistä on kyse - modernista ja viimeistellystä lujuudesta. Edessä on uusi etusäleikkö ja voimakkaasti muotoillut ajovalot, ja C-kirjaimen muotoiset päiväajovalot. Kyljet ovat atleettiset ja nyt Ranger on aikaisempaa leveämpi. Ranger ei siis ainoastaan ole entistä järeämpi ja vakaampi, vaan se myös näyttää siltä.

All-New Ford Ranger rear 3/4 view driving under overpass

SUORITUSKYKY JA AJOKOKEMUS

Ranger menee minne haluat... ja tekee mitä tahdot. Valittavissa on useita erilaisia moottori- ja vaihteistoyhdistelmiä, edistyksellinen Terrain Management System -ajotilajärjestelmä, sekä runsaasti kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten älykäs aktiivinen vakionopeudensäädin, kaistanpitoavustin ja kaistavahti sekä aktiivinen pysäköintiavustin.

All-New Ford Ranger tailgate workbench in use

HYÖDYLLISET OMINAISUUDET

Etsitkö ominaisuuksia, jotka tekevät työskentelystä entistäkin helpompaa? Miten olisi työpenkkinä toimiva takalaita, sähkötyökaluillesi 240 volttia ja 400 wattia virtaa tuottava invertteri, kätevät uudet säilytysratkaisut, takapuskurin askelma, vyöhykevalaistus tai ihan vain suurempi kuormalava? Tätä kaikkea on Ranger.

Täysin uuden Ford Rangerin yhdistetty navigointi

LIITETTÄVYYS & TEKNOLOGIA

Sisältää runsaasti edistyksellisiä kuljettajaa avustavia teknologioita ja liitettävyysominaisuuksia. Ford SYNC 4A:nSYNC 4: Don’t drive while distracted ansiosta auton ääniohjaus-, navigointi- ja älypuhelimen liittävyysominaisuudet ovat erinomaiset. Lisäksi Ranger voi ladata langattomastiLangaton lataus vain yhteensopiville puhelimille. mobiililaitteita ja tuottaa virtaa sähkötyökaluille. Ranger on äärimmäisen suorituskykyinen ja moderni työkaveri.

KOKO MALLISTO

TARJOLLA ON LAAJA VALIKOIMA ERILAISIA VARUSTETASOJA JA KORIMALLEJA SEKÄ MOOTTORIVAIHTOEHTOJA – UUSI NELIVETOINEN FORD RANGER SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN.

VALITSE KORIMALLI

VALITTAVANA ON KOLME KORIMALLIA – HALUATKO MAHDOLLISIMMAN PALJON KUORMATILAA VAI PAIKKOJA MATKUSTAJILLE?

All-New Ford Ranger Chassis Cab 3/4 rear view

ALUSTA

Ford Ranger Alusta on ihanteellinen muutostöiden aihio.