TÄYSIN UUSI FORD RANGER

UUSI FORD RANGER ON TÄÄLLÄ.

Erinomainen kantavuus ja vetokyky, vaikuttavat maastoajo-ominaisuudet sekä laaja valikoima moottoreita, varustetasoja ja korimalleja – täysin uusi Ford Ranger on Euroopan suosituin lava-autoPerustuu 2022 tietoihin.

Ja nyt se on entistäkin parempi...

Rohkea uusi ilme, parempi suorituskyky sekä runsaasti uusia ja edistyksellisiä muotoiluominaisuuksia ja teknologioita. Täysin uusi malli on suorituskykyisin ja vaikuttavin Rangerimme.

NÄE SE TOSITOIMISSA

All-New Ford Ranger front 3/4 view parked by mountains

TÄRKEIMMÄT VAKIOVARUSTEET

All-New Ford Ranger dashboard view

MUOTOILU

Uuden Rangerin ulkoasu on moderni ja viimeistelty. Rangerissa on täysin uusi etusäleikkö ja C-kirjaimen muotoiset päiväajovalot, atleettiset kyljet ja se on aiempaa leveämpi. Siksi uusi Ranger on entistä vakaampi ja näyttää järeämmältä.

All-New Ford Ranger rear 3/4 view driving under overpass

SUORITUSKYKY JA AJOKOKEMUS

Täysin uusi Ranger menee minne haluat... ja tekee mitä tahdot. Valittavissa on useita erilaisia moottori- ja vaihteistoyhdistelmiä, edistyksellinen Terrain Management System -ajotilajärjestelmä sekä runsaasti kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten älykäs aktiivinen vakionopeudensäädin, kaistanpitoavustin ja kaistavahti sekä aktiivinen pysäköintiavustin.

All-New Ford Ranger tailgate workbench in use

HYÖDYLLISET OMINAISUUDET

Etsitkö ominaisuuksia, jotka tekevät työskentelystä entistäkin helpompaa? Miten olisi työpenkkinä toimiva takalaita, sähkötyökaluillesi 240 volttia ja 400 wattia virtaa tuottava invertteri, kätevät uudet säilytysratkaisut, takapuskurin askelma, vyöhykevalaistus tai ihan vain suurempi kuormalava? Tätä kaikkea on Täysin uusi Ranger.

Täysin uuden Ford Rangerin yhdistetty navigointi

LIITETTÄVYYS & TEKNOLOGIA

Sisältää runsaasti edistyksellisiä kuljettajaa avustavia teknologioita ja liitettävyysominaisuuksia. Täysin uusi Ranger on äärimmäisen suorituskykyinen ja moderni työkaveri.Lisätietoja saat Ford-jälleenmyyjältäsi Ford SYNC 4A:nSYNC 4: Don’t drive while distracted ansiosta auton ääniohjaus-, navigointi- ja älypuhelimen liitettävyysominaisuudet ovat erinomaisia. Lisäksi Ranger voi ladata mobiililaitteita‌‌‌‌Langaton lataus vain yhteensopiville laitteille ja tuottaa virtaa sähkötyökaluille.

KOKO MALLISTO

TARJOLLA ON LAAJA VALIKOIMA ERILAISIA VARUSTETASOJA JA KORIMALLEJA SEKÄ MOOTTORIVAIHTOEHTOJA – UUSI NELIVETOINEN FORD RANGER SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN.

VALITSE KORIMALLI

VALITTAVANA ON KOLME KORIMALLIA – HALUATKO MAHDOLLISIMMAN PALJON KUORMATILAA VAI PAIKKOJA MATKUSTAJILLE?

All-New Ford Ranger Chassis Cab 3/4 rear view

ALUSTA

Ford Ranger Alusta on ihanteellinen muutostöiden aihio.