SIVUSTON SAAVUTETTAVUUS

SAAVUTETTAVUUSLAUSEKE

 

Fordille on tärkeää tarjota kaikkien saavutettavissa oleva sivusto. Tämän vuoksi ford.fi-sivustolle on suoritettu useita saavutettavuusarviointeja W3C:n (World Wide Web Consortium) verkkosisällön saavutettavuusohjeiden mukaisesti.

Ford on sitoutunut jatkuvaan parantamiseen ja pyrkii jatkuvasti varmistamaan, että tarjottu sisältö noudattaa saavutettavuutta ja käytettävyyttä koskevia ohjeita ja standardeja. Tämä kattaa seuraavat osa-alueet:

Sivuston käytettävyys 

Osa sivuston ominaisuuksista (esim. Etsi lähin Ford-jälleenmyyjä) toimivat reagoivasti, jotta niitä voi käyttää matkapuhelimilla sekä tabletti- ja työpöytälaitteilla. 

Fontit ja tekstin koko

Ford.fi-sivustolla käytetään tavallista helppolukuista

  • sans-serif-fonttia aina kun se on mahdollista ja asianmukaista.
  • Tekstin käyttäminen grafiikan sijaan tarjoaa käyttäjälle paremmat mahdollisuudet hallita käyttökokemusta, ja lisäksi se vähentää sivujen latausaikaa.

Asetusten muuttaminen

Tämän sivuston tekstin kokoa voi muuttaa verkkoselaimen asetuksista. Selaimessa ja tietokoneessa on mahdollista tehdä myös muita hyödyllisiä muutoksia.

Kuvat ja vaihtoehtoinen teksti

Kuvissa on vaihtoehtoinen teksti näytönlukijoita varten, kun se on mahdollista ja asianmukaista. Kun kuvassa on tärkeää tietoa, sen sisältö siis näkyy vaihtoehtoisessa tekstissä, jota näytönlukija voi käyttää.

Yhteystiedot

Jokaisen verkkosivun alalaidassa on linkki yhteystietoihin, joiden avulla Fordin tavoittaa verkon ulkopuolella.

Tämä saavutettavuuslauseke on julkaistu toukokuussa 2017.

Tärkeää tietoa

Tällä sivustolla olevat kuvat ja tiedot eivät välttämättä vastaa viimeisimpiä teknisiä tietoja Suomen markkinoilla, ja värit saattavat vaihdella. Lisäksi valinnaisvarusteet ja/tai lisävarusteet saattavat edellyttää lisämaksua ja esitetyt sijainnit ja ajoneuvot saattavat olla Suomen ulkopuolella.

Ford pyrkii jatkuvaan tuotekehitykseen. Ford pidättää oikeuden muuttaa tällä sivustolla kuvattujen ja kuvailtujen mallien ja kohteiden teknisiä tietoja ja värejä milloin tahansa.