Home > Tulevat mallit > Uusi Ford Explorer ladattava hybridi (PHEV)

UUSI FORD EXPLORER LADATTAVA HYBRIDI TULOSSA PIAN

Uusi Ford Explorer on suunniteltu ja toteuttu erityisellä tarkkuudella, jotta tuloksena on paras mahdollinen katumaasturikokemus. Näyttävä muotoilu. Jämäkät maasto-ominaisuudet. Edistykselliset kuljettajaa avustavat teknologiat. Ja edistyksellinen ladattava hybridivoimanlähde, joka tuottaa saumattoman yhdistelmän suorituskykyä ja taloudellisuutta.

OMASSA LUOKASSAAN

Uusi Ford Explorer on suorituskykyinen, miellyttävä ja taloudellinen. Harkitut yksityiskohdat viestivät ylellisyydestä, ajoitpa sitten kaupungissa tai vaativassa maastossa. Edistyksellisen hybriditeknologian ansiosta voit valloittaa maailman entistäkin taloudellisemmin.

Harmaa uusi Ford Explorer PHEV takaviistosta
Punainen uusi Ford Explorer PHEV etuviistosta

Edistyksellistä hybriditeknologiaa

Uusi Ford Explorer on suurin, hienostunein ja suorituskykyisin Euroopassa koskaan myyty Ford-katumaasturi. Se on myös ensimmäinen Ford-katumaasturi, joka on saatavana ladattavana hybridinä. Edistyksellinen ladattava sähkömoottori ja 3,0-litrainen turboahdettu V6 EcoBoost-bensiinimoottori tuottavat 450 hv:n tehon ja erinomaisen taloudellisuuden. Älykäs 10-vaihteinen automaattivaihteisto takaa ajonautinnon missä ikinä ajatkin.

Tinkimätöntä taloudellisuutta

Edistyksellinen ladattava hybriditeknologia maksimoi taloudellisuuden, eikä Ford-katumaasturilta odotetusta suorituskyvystä tarvitse tinkiä. Älykäs nelivetojärjestelmä välittää tehon niille pyörille, joilla on paras pito. Lisäksi Explorerissa on uusi Terrain Management System, joka mahdollistaa suorituskyvyn mukauttamisen olosuhteisiin ja maastoon. Kaupunkiajossa Auto-Start-Stop -järjestelmän ja aktiivisen etusäleikön kaltaiset älykkäät järjestelmät toimivat yhdessä hybriditeknologian kanssa päästöjen vähentämiseksi ja tankkausvälin pidentämiseksi.

Lähikuva uuden Ford Explorer PHEVin mittaristosta
Uusi Ford Explorer PHEV takaluukku auki, lastattuna ostoksilla

Riittävästi tilaa

Uudessa Ford Explorerissa on ylellisen miellyttävät tilat jopa seitsemälle hengelle. Viimeisteltyjen sisätilojen ja huipputeknologioiden ansiosta matkanteko on miellyttävää jokaisella istumapaikasta. Kaikkien istuinpaikkojen ollessa käytössä kolmannen rivin taakse jää edelleen tilaa kahdelle golfmailasetille. Kun istuimet taittaa alas, kuormatilaa on jopa 2 274 litraa. Mukaan mahtuu siis kaikki tarvittava viikonloppulomalle tai pidemmällekin seikkailulle. Uuden SYNC 3:n, integroidun FordPass Connect -modeemin ja B&O-audiojärjestelmän ansiosta matkanteko on yhtä mukavaa kuin perille pääsy.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top