Home > Tulevat mallit > Uusi Ford Kuga

TÄYSIN UUSI FORD KUGA

TULOSSA VUONNA 2020

Täysin uudessa Ford Kugassa yhdistyvät elegantti tyyli, erinomainen suorituskyky ja taloudellinen ladattavan hybridin teknologia. Viimeistelty ja moderni ulkoasu. Muunneltavat monipuoliset sisätilat. Parhaat puolet samassa paketissa

Täysin uusi Ford Kuga

Ajamisen vapautta

Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta voit valita ajonopeuden. Jos sisäänrakennettu tutka-anturi havaitsee edessä ajoneuvon, se hidastaa, jotta turvallinen ajoetäisyys säilyy. Kun tie on selvä, järjestelmä kiihdyttää automaattisesti takaisin valittuun nopeuteen. Kaistavahti puolestaan estää ajautumisen väärälle kaistalle, joten pitkät matkat ovat rennompia.

Parhaat puolet samassa paketissa

Täysin uusi Kuga ladattava hybridi hyödyntää kahta voimanlähdettä, jotta pääset määränpäähäsi taloudellisemmin kuin koskaan. Edistyksellinen sähkömoottori mahdollistaa lyhyet matkat nollapäästöillä, ja sen voi ladata missä tahansa, kunhan verkkovirtaa on saatavilla. Pidemmillä matkoilla 2.5 Duratec-bensiinimoottori mahdollistaa ajamisen niin pitkälle kuin on tarpeen ja lataa samalla akkua. Tässä ladattavassa hybridissä ei ole tingitty mistään, ja se tarjoaa eri voimanlähteiden parhaat puolet samassa paketissa.

Täysin uusi Ford Kuga ladattava hybrid (PHEV) voidaan ladata kotona
A hand with mobile phone with FordPass App

Erinomaiset yhdistettävyysominaisuudet

Täysin uuteen Kugaan on nyt saatavilla integroitu FordPass ConnectFordPass Connect -modeemi, jonka tarjoamat uudet ominaisuudet vievät matkanteon uudelle tasolle. Voit luoda autoosi Wi-Fi-yhteyspisteen ja hyödyntää 4G LTE Wi-Fi-yhteyttäWi-Fi-yhteyspisteen jopa kymmenessä laitteessa. Lisäksi voit lähettää määränpäitä puhelimesta auton navigointijärjestelmään sekä saada reaaliaikaisia liikennetietojaLive Traffic. Edistyksellisten etätoimintojen ansiosta voit hallita ja valvoa täysin uutta Kugaa missä tahansa oletkin. Voit käyttää puhelinta auton paikantamiseen, ovien lukitsemiseen ja avaamiseen ja jopa moottorin käynnistämiseen.

Tarpeisiisi muuntautuvat istuinjärjestelyt

Täysin uusi Kuga on valmis kaikkeen: uudistetut sisätilat mahdollistavat täydellisen vapauden ja mukautuvat jokaiseen matkaan. Tarvitsetko enemmän tavaratilaa pidemmälle matkalle vai haluatko enemmän jalkatilaa taakse? Takaistuimet liukuvat eteen- tai taaksepäin tarpeen mukaan, joten kaikki tarvittava mahtuu kyytiin.

All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top