Home > Ostaminen > Tutustu > Hybrid Electric GLP
Ford Hybrid and Electric logo

Liikkumisen Tulevaisuus

Bensiini- ja dieselmoottorin lisäksi saatavilla on kevythybridejä, hybridejä, ladattavia hybridejä ja täyssähköautoja. Esittelemme seuraavaksi kunkin mallin edut, jotta voit helposti valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Fordin tavoitteena on, että Ford-mallistossa on vuoteen 2022 mennessä maailmanlaajuisesti 40 sähkö- ja hybridiautomallia, joista 16 on täyssähköautoja. Vuonna 2020 on tarkoitus esitellä uusi suorituskykyinen täyssähköauto, jonka toimintasäde on 480 km.

New Ford fully electric performance vehicle

Uuteen suorituskykyiseen täyssähkökatumaasturiin on haettu inspiraatiota Mustangista.

Mikä sähköauto sopii sinulle?

Jos harkitset vaihtamista sähköautoon, eri tyyppien erot on tärkeää ymmärtää. Klikkaa alla olevia kuvakkeita, niin saat lisätietoja kevythybrideistä, hybrideistä, ladattavista hybrideistä ja täyssähköautoista.

Saatavilla on neljä sähkö-

ja hybridiautovaihtoehtoa eri käyttötarkoituksiin. Sopivan auton valitseminen on helppoa, kun ymmärrät jokaisen vaihtoehdon tuomat edut.

4 types of electric vehicles
Ford Transit Custom PHEV

Ford Transit Custom ladattava hybridi (PHEV)

Ford Transit Custom ladattava hybridi (PHEV) on parhaillaan testikäytössä Lontoossa. Tekemällä yhteistyötä paikallishallinnon ja paikallisten yritysten kanssa voimme selvittää, miten näiden pakettiautojen käyttö autokannassa voi parantaa ilmanlaatua ja taloudellisuutta.

IONITY: Entistäkin pidemmälle

Ford investoi infrastruktuuriin, joka mahdollistaa pidemmät matkat sähköautoilla. IONITY on Fordin, BMW Groupin, Daimlerin ja Volkswagen Groupin (Audi ja Porsche) yhteinen hanke. Rakennamme yhdessä luotettavaa ja tehokasta nopean latauksen verkostoa Eurooppaan, jotta sähköautoilla pääsee entistäkin pidemmälle ja lataaminen vie vähemmän aikaa. Lue lisää

IONITY electric charging stations
Which vehicle is right for you logo with electric power scheme

Mikä sähköauto sopii sinulle?

Esittelemme kunkin mallin edut, jotta voit helposti valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

save on costs icon

Alhaisemmat käyttökustannukset

Sähköauton keskimääräiset latauskustannukset 100 kilometrin matkalle ovat pienemmät kuin keskimääräiset bensiini- tai dieselkustannukset samalle matkalle. Koska sähkömoottoreissa on vähemmän liikkuvia osia kuin polttomoottoreissa, myös niiden kunnossapito- ja huoltokulut voivat olla alhaisemmat kuin perinteisillä moottoreilla. Tästä on etua pitkällä aikavälillä, sillä polttoaine- ja huoltokustannukset auton käyttöiän aikana ovat alhaisemmat.

reduce emissions icon

Matalammat päästöt

Jos auto on hybridi- tai täyssähköauto, päästöt ovat matalammat perinteiseen polttomoottoriautoon verrattuna. Täyssähköauto ei tuota lainkaan päästöjä ajon aikana.

easy charging icon

Helppo ladata

Sähköautojen suosio kasvaa vuosi vuodelta, koska niiden toimintasäde on entistä pidempi. Euroopassa on yli 120 000 latausasemaa, ja tavoitemäärä vuodelle 2020 on 500 000.
Auton voi ladata tavallisesta 230 V -pistorasiasta, kiinteästä latauslaitteesta tai yleisellä latausasemalla. Voit siis ladata auton kotona, työpaikalla tai tien päällä.

Ford hybridi- ja sähköajoneuvot

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top