Home > Ostaminen > Tutustu > Hybrid Electric GLP

Ford Hybridi- ja sähköajoneuvot

Bensiini- ja dieselmoottorin lisäksi saatavilla on kevythybridejä, hybridejä, ladattavia hybridejä ja täyssähköautoja. Esittelemme seuraavaksi kunkin mallin edut, jotta voit helposti valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Fordin tavoitteena on, että Ford-mallistossa on vuoteen 2022 mennessä maailmanlaajuisesti 40 sähkö- ja hybridiautomallia, joista 16 on täyssähköautoja. Vuonna 2020 on tarkoitus esitellä uusi suorituskykyinen täyssähköauto, jonka toimintasäde on 480 km.

Mikä sähköauto sopii sinulle?

Jos harkitset vaihtamista sähköautoon, eri tyyppien erot on tärkeää ymmärtää. Klikkaa alla olevia kuvakkeita, niin saat lisätietoja kevythybrideistä, hybrideistä, ladattavista hybrideistä ja täyssähköautoista.

Ford Hybrid Logo

Ford Hybrid

Ford investoi 11 miljardia dollaria sähköisiin ajoneuvoihin vuosina 2017-2022. Huhtikuussa ilmoitimme Fo Gurther -tapahtuman yhteydessä 16 sähköisen ajoneuvon esittelemisestä Euroopassa, joista 8 ensiesitellään jo vuonna 2019.

Ford on sitoutunut sähköiseen tulevaisuuteen Euroopassa, sillä vuoteen 2020 mennessä Ford-hybridiperheeseen tulee kuulumaan 14 mallia. Ford-hybridimallistosta löydät sopivan vaihtoehdon, etsitpä sitten hauskaa kaupunkiautoa, käytännöllistä hybridiä perheautoksi tai suorituskykyistä hybridipakettiautoa, joka täyttää yrityksesi kaikki tarpeet.

Helppoa lataamista

Ford tarjoaa useita käytännöllisiä tapoja varmistaa, että plug-in-hybridin tai täyssähköauton akku on ladattu. Tarjolla on erilaisia latausvaihtoehtoja ja -ratkaisuja valitsemasi sähköauton tai -pakettiauton tyypistä riippuen. Haluamme tehdä sähköauton lataamisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. 

IONITY electric charging stations
Ford Transit Custom PHEV

Ladattava hybridi - puhtaampi kaupunki

Tähän mennessä 20 pakettiauton saattue Ford Transitin ladattavaa hybridiä on ajanut 240 000 km testiajoa Lontoossa. Testiajojen yhteydessä 75 % saattueen ajosta on tapahtunut Lontoon keskustassa ja 49 % tästä ajomäärästä on kuljettu pelkästään käyttämällä sähkömoottoria. Tämä todistaa sen, että jopa ilman täysin valmista sähköautojen latausverkostoa, Fordin Hybrid-teknologia kykenee pienentämään huomattavasti ajosta aiheutuvia päästöjä kaupunki- ja taajama-ajossa. 

Vähennä päästöjä. Säästä rahaa.

Kaupungeilla ja kaupunkialueilla on yhä enemmän paineita parantaa ilmanlaatua, joten ympäristövyöhykkeet yleistyvät koko ajan. Jos ajat työmatkat kaupunkiin, ympäristövyöhykemaksuja kertyy nopeasti. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että Fordin hybridi- ja täyssähköautot on vapautettu näistä maksuista.Tooltip

A man and a woman insider ford offices
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top