KUINKA VOIMME AUTTAA?

Home > Henkilöautot > MUSTANG > Ominaisuudet > Ajo-ominaisuudet

Tehokkaampi. Tyylikkäämpi. Mustang.

Magneettisesti ohjattu iskunvaimennus, mukautettava 12 tuuman digitaalinen mittaristo sekä edistyksellisiä ajoteknologioita, kuten valittavissa olevat ajotavat ja aktiivinen vakionopeudensäädin. Näiden ominaisuuksien ansiosta jokainen ajomatka Mustangilla on unohtumaton kokemus.

New Ford Mustang transparent model with visible suspension system

Esittelyssä MagneRide™ jousitusjärjestelmä

Edistyksellinen iskunvaimennus tarjoaa sekä ajovarmuutta että poikkeuksellisen ajonautinnon. Järjestelmä tarkkailee jatkuvasti tietä ja kuljettajan ajotapaa säätäen vaimentimia jopa tuhat kertaa sekunnissa. Kun vaihdat ajotapaa, järjestelmä kalibroituu automaattisesti. Tuloksena on erinomainen ajovakaus, ajomukavuus ja hallinta kaikissa olosuhteissa.

Mittaa autosi suorituskykyä.

Track Apps mittaa suorituskykyä eri osa-alueita ja näyttää tiedot mittaristossa, jotta saat kaiken irti Ford Mustangista.

Track Appsin avulla voit tarkastella esimerkiksi kiihdytyksen nopeutta, jarrutustehoa ja kierrosaikoja. Näiden tietojen ansiosta voit maksimoida Mustangin suorituskyvyn sekä ajonautintosi radalla.

A person sitting behind driving wheel in Ford Mustang for driving test
New Ford Mustang LED lights close-up

LED-ajovalot ja päiväajovalot

Mustangissa on nyt kokonaan LED-teknologiaa hyödyntävät kolmipalkkiset ajovalot. Ne tuottavat tarkan ja erittäin kirkkaan valokeilan. Automaattiset kaukovalot helpottavat pimeällä ajamista. Ominaisuus vaihtaa myös tilapäisesti lähivaloille, kun se havaitsee vastaantulevaa liikennettä tai edessä ajavan auton. Näin valot eivät häikäise muita kuljettajia. Sen jälkeen kaukovaloihin palataan automaattisesti, jotta näkyvyys olisi paras mahdollinen. Päiväajovalot paitsi näyttävät upeilta, myös parantavat näkyvyyttä.

Ohjaustehostin reagoi kaikkiin tilanteisiin

Sähköinen ohjaustehostin (EPAS) mukautuu automaattisesti nopeuteen ja olosuhteisiin. Matalilla nopeuksilla järjestelmä saa ratin kääntymään kevyemmin ja helpommin, mikä parantaa ohjattavuutta. Korkeammilla nopeuksilla, joilla tarvitaan enemmän hallintaa, se vakauttaa ohjausta. EPAS-ohjaustehostimessa on nyt suunnanhallinta, ja se huomioi sivutuulen ja muut ajo-olosuhteet, kun taas aktiivinen tärinänhallinta vähentää ohjauspyörän tärinää.

New Ford Mustang leather steering wheel

Edistyksellinen järjestelmä auttaa pysymään kaistalla

Kaistavahti havaitsee eteenpäin suunnatun kameran avulla, jos autosi on vahingossa ajautumassa väärälle kaistalle. Tämän jälkeen se varoittaa tärisyttämällä ohjauspyörää ja näyttämällä merkkivalon mittaristossa. Jos reagoit hitaasti tai et ollenkaan, kaistan pitoavustin auttaa ohjauksen väännössä, jotta pääset oikealle kaistalle. Tämä teknologia on suunniteltu monikaistaisille teille (kuten moottoriteille). Se poistuu automaattisesti käytöstä alle 70 km:n tuntinopeuksilla, ja sen voi myös poistaa käytöstä manuaalisesti.

New Ford Mustang side-view on coastal road
Ford SYNC logo

Ford SYNC hätäaputoiminnolla

Hätäaputoiminto on Ford SYNC -järjestelmän tärkeä ominaisuus. Onnettomuustilanteessa tämä teknologia voi auttaa soittamaan järjestelmän kanssa paritetulla ja siihen yhdistetyllä Bluetooth®-matkapuhelimella hätäkeskukseen, jos turvatyyny laukeaa tai polttoainepumppu sammuu. Voit halutessasi lopettaa puhelun tai keskustella hätäkeskuspäivystäjän kanssa. Mikä tärkeintä, järjestelmä antaa elintärkeitä tietoja, kuten GPS-koordinaatit.

Top