Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT VAN

UUSI FORD TRANSIT VAN

Älykkäät teknologiat. Tehokkaat ja taloudelliset moottorit. Upea uusi muotoilu. Entistä parempi kantavuus. Uusi Ford Transit.

Lataa esite ja hinnasto Ominaisuudet & tekniset tiedot (PDF 2.3MB)

Älykäs ja suorituskykyinen

Ford Transit on nyt entistä tyylikkäämpi ja älykkäämpi. Uudelleenmuotoiltu kojelauta ja edistykselliset, kuljettaa avustavat teknologia, tekevät työajoista entistä miellyttävämpiä.

New Ford Transit Van

Kuormatila

Uudessa Transitissa on erinomaiset kuormatilat niin kuorman pituuden, leveyden (pyöränholvista toiseen) kuin käytettävissä olevan sisätilojen korkeudenkin osalta. 15,1 kuutiometrin kuormatilaan mahtuu yli 3 metriä pitkiä tavaroita. Leveiden sivuliukuovien ja taka-astinlaudan ansiosta kuormatilaan pääsee helposti.

Entistä älykkäämpi

Uusi Ford Transit on täynnä edistyksellisiä teknologioita, jotka kaikki auttavat työskentelemään entistä tehokkaammin ja taloudellisemmin. Mm. kuolleen kulman valvontajärjestelmä ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä varoittavat muista tienkäyttäjistä vaihtaessasi kaistaa tai peruuttaessasi. Aktiivinen pysäköintiavustin helpottaa pysäköimistä. Uuden aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta pitkät ajomatkat moottoriteillä ovat vähemmän väsyttäviä ja taloudellisempia. Lisäksi autossa on uusi korkealle asennettu peruutuskamera valolla sekä laajakuvaetukamera, joten näet aina auton ympärillä olevat kohteet. Nämä järjestelmät lisäävät myös turvallisuutta.

Blue Ford Transit Van driving on road

Edistyksellistä uutta moottoriteknologiaa

Uusi Transit on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi. Uuden 2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottorin suurin tehovaihtoehto on 185 hv / 415 Nm. Transitista on saatavilla myös kevythybridimallit (mHEV), joiden polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat alhaiset. Uuteen Transitiin on saatavissa myös tehtaalla asennettavia erikoisvalinnaisvarusteita.

Entistä paremmat yhteysominaisuudet

Uuteen Transitiin on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass Connect -modeemi*. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G Wi-Fi-yhteyden** kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedot*** näkyvät suoraan auton navigointijärjestelmässä. Kun modeemi yhdistetään FordPass-matkapuhelinsovellukseen, voit mm. etälukita ja -avata auton ovet. Näet myös auton sijainnin kartalla – ei siis huolta, vaikka unohtaisit, minne pysäköit autosi vieraassa paikassa.

Järjestelmä, joka auttaa estämään törmäykset ja suojaa jalankulkijoita

Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä tutkan ja kamerateknologian avulla. Järjestelmä varoittaa, jos olet vaarassa törmätä toiseen ajoneuvoon, jalankulkijaan tai pyöräilijään. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä voi automaattisesti jarruttaa jopa täydellä voimalla. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään törmäyksiä.

Yksi Transit-pakettiauto, monta vaihtoehtoa

Matkustajia? Yksi, kaksi tai enemmän?. Koripituudet L2, L3 ja L4. Korikorkeudet H2 ja H3.

Valitse Ford Transit – kaikkiin kuljetuksiin.

Transit-pakettiauto

Monikäyttöinen, kuormatilaa jopa 15.1 m3

Ford Transit -pakettiauto on erittäin monikäyttöinen ja monipuolisesti muunneltavissa. Kolme koripituutta, eri kokonaispaino- ja moottori/vaihteisto-vaihtoehdot varmistavat, että jokaiseen kuljetustarpeeseen löytyy oikea malli.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Sinua voisi kiinnostaa

Top