Lexie Limitless ja uusi täyssähköinen Explorer®
Charge Around The Globe

31. ELOKUUTA, 2023

Lexie Limitless and the new all-electric Ford Explorer near pyramids

MATKA

6 MANTEREEN HALKI

TIEN PÄÄLLÄ

3 KUUKAUTTA

ENSIMMÄISTÄ

KERTAA MAAILMASSA

MATKA ALKAA

Syyskuun 8. päivänä 2023 Lexie Alford, jonka miljoonat tuntevat nimellä @LexieLimitless, aloittaa eeppisen, uraauurtavan automatkan uudella täyssähköisellä Ford Explorerilla®

Hänen tavoitteensa on olla ensimmäinen henkilö, joka matkustaa maapallon ympäri sähköajoneuvolla. Uraauurtavan seikkailijan Aloha Wanderwellin inspiroima matka.

Sata vuotta sitten Aloha oli ensimmäinen nainen, joka ajoi maailman ympäri. Hän teki sen Ford Model-T:llä. Tutkimusretkeilijä-ajaja, kääntäjä ja elokuvantekijä Aloha aloitti matkansa 16-vuotiaana. Hänen tarinansa on yhtä uskomaton kuin hänen saavutuksensa.

Kuten Aloha, Lexie Limitless aloittaa ja päättää matkansa Nizzasta, Ranskasta. Hän vierailee kuudella eri mantereella ajaen huimaavan pitkiä matkoja. Matkalla hän tapaa muita edelläkävijöitä, vierailee kiehtovissa paikoissa — ja toivottavasti löytää tarpeeksi latureita matkan varrelta!

Lexie Limitless lifestyle photo

SEURAA MATKAA

Paljon on muuttunut Alohan ajoista. Nykypäivänä tutkimusmatkailijamme voi siirtyä verkkoon, löytää tietoja ja jakaa kokemuksia yhdellä napautuksella.

Mutta tämä ei ole mikään autoiluloma. Tämä on ensimmäinen kerta maailmassa, kun sähköajoneuvon toimintarajoja todella venytetään. Matka tuntemattomaan monin tavoin. Ylä- ja alamäkiä tulee varmasti. Mutta Lexien kaltaiselle kokeneelle reissaajalle se on vain osa haastetta.

Koe seikkailu silloin, kun se tapahtuu. Hae #ChargeAroundTheGlobe ja seuraa matkaa sosiaalisessa mediassa.

Instagram TikTok YouTube

Lexie Limitless near an EV charger

VALMIINA SEIKKAILUUN

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

SYVENTÄVÄÄ EXPLORER-KOULUTUSTA

Valmistautuakseen tuleviin haasteisiin Lexie vieraili Fordin testikeskuksessa Belgian Lommelissa. Vaikka tämä oli Lexien ensimmäinen kerta Explorerin ratissa, hän sopeutui nopeasti sähköauton ajamiseen ja suoritti syventävän Explorer-koulutuksen.

Katso nyt

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

VIERAILULLA SÄÄOLOJEN TESTIKESKUKSESSA

Lexie vieraili huippuluokan Sääolojen testikeskuksessamme, joka tunnetaan myös nimellä säätehdas, Weather Factory. Hän tutustui, miten testaamme Exploreria äärimmäisiin olosuhteisiin, arktisesta kylmyydestä aavikon kuumuuteen ja trooppiseen kosteuteen. Rohkaisevaa, sillä pian he ylittävät mantereita yhdessä.

Katso nyt

Front view of the all-new electric Ford Explorer

TAPAAMASSA EXPLORER-TIIMIÄ
 

Uusi täyssähköinen Explorer tulee olemaan Lexien koti tulevina kuukausina. Tutustuakseen siihen paremmin hän meni tapaamaan ihmisiä ajoneuvon kehityksen takana, tutustui sen suunnittelussa käytettyyn edistykselliseen teknologiaan ja antoi omia ehdotuksiaan ominaisuuksien kehittämiseen.

Katso nyt

The all-new electric Ford Explorer driving in the countryside

Uusi täyssähköinen Explorer

Exploring Reinvented

Lue lisää

 

HISTORIASTA TULEVAISUUTEEN