Lexie Limitless ja uusi täyssähköinen Explorer®
Charge Around The Globe

8. SYYSKUUTA 2023

MATKA

6 MANTEREEN HALKI

ENSIMMÄISTÄ

KERTAA MAAILMASSA

MATKA ALKAA

Syyskuun 8. päivänä 2023 Lexie Alford, jonka miljoonat tuntevat nimellä @LexieLimitless, aloitti eeppisen, uraauurtavan automatkan uudella täyssähköisellä Ford Explorerilla®

Hänen tavoitteensa oli olla ensimmäinen henkilö, joka matkustaa maapallon ympäri sähköajoneuvolla. Uraauurtavan seikkailijan Aloha Wanderwellin inspiroimana.

Sata vuotta sitten Aloha oli ensimmäinen nainen, joka ajoi maailman ympäri. Hän teki sen Ford Model-T:llä. Tutkimusretkeilijä-ajaja, kääntäjä ja elokuvantekijä Aloha aloitti matkansa 16-vuotiaana. Hänen tarinansa on yhtä uskomaton kuin hänen saavutuksensa.

Kuten Aloha, Lexie Limitless aloitti ja tulee päättämään matkansa Nizzaan, Ranskaan. Hän vierailee kuudella eri mantereella ajaen huimaavan pitkiä matkoja. Matkalla hän tapaa muita edelläkävijöitä, vierailee kiehtovissa paikoissa — ja toivottavasti löytää tarpeeksi latureita matkan varrelta!

Verification check in Johannesburg from a RecordSetter Yellow Jacket Official

KAPTEENIN BLOGI

Olemme tallentaneet jokaisen hetken Lexie Limitlessin ja uuden Ford Explorerin tähän saakka tekemästä matkasta maapallon ympäri. Vieraile blogissamme ja lue tarinoita kustakin maanosasta, jossa he ovat tähän mennessä vierailleet. 

Lue lisää

Lexie Limitless

SEURAA MATKAA

Paljon on muuttunut Alohan ajoista. Nykypäivänä tutkimusmatkailijamme voi siirtyä verkkoon, löytää tietoja ja jakaa kokemuksia yhdellä napautuksella.

Mutta tämä ei ole mikään autoiluloma. Tämä on ensimmäinen kerta maailmassa, kun sähköajoneuvon toimintarajoja todella venytetään. Matka tuntemattomaan monin tavoin. Ylä- ja alamäkiä tulee varmasti. Mutta Lexien kaltaiselle kokeneelle reissaajalle se on vain osa haastetta.

 

Koe seikkailu silloin, kun se tapahtuu:

1. Seuraa Lexien matkaa live-kartalla osoitteessa recordsetter.com

2. Hae #ChargeAroundTheGlobe ja seuraa matkaa sosiaalisessa mediassa

3. Käytä alla näkyviä sosiaalisen median linkkejä

Instagram TikTok YouTube

VALMIINA SEIKKAILUUN

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

SYVENTÄVÄÄ EXPLORER-KOULUTUSTA

Valmistautuakseen tuleviin haasteisiin Lexie vieraili Fordin testikeskuksessa Belgian Lommelissa. Vaikka tämä oli Lexien ensimmäinen kerta Explorerin ratissa, hän sopeutui nopeasti sähköauton ajamiseen ja suoritti syventävän Explorer-koulutuksen.

Katso nyt

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

VIERAILULLA SÄÄOLOJEN TESTIKESKUKSESSA

Lexie vieraili huippuluokan sääolojen testikeskuksessamme, joka tunnetaan myös nimellä säätehdas, Weather Factory. Hän tutustui, miten testaamme Exploreria äärimmäisiin olosuhteisiin, arktisesta kylmyydestä aavikon kuumuuteen ja trooppiseen kosteuteen. Rohkaisevaa, sillä pian he ylittävät mantereita yhdessä.

Katso nyt

Front view of the all-new electric Ford Explorer

TAPAAMASSA EXPLORER-TIIMIÄ
 

Uusi täyssähköinen Explorer tulee olemaan Lexien koti tulevina kuukausina. Tutustuakseen siihen paremmin hän meni tapaamaan ihmisiä ajoneuvon kehityksen takana, tutustui sen suunnittelussa käytettyyn edistykselliseen teknologiaan ja antoi omia ehdotuksiaan ominaisuuksien kehittämiseen.

Katso nyt

The all-new electric Ford Explorer driving in the countryside

Uusi täyssähköinen Explorer

Exploring Reinvented

Lue lisää

 

HISTORIASTA TULEVAISUUTEEN