Mustang logo 60th anniversary

Juhlimme Ford Mustangin® 60-vuotista taivalta

Ikuisesti erottuva ikoni

17. huhtikuuta, 2024

IKONI TÄYTTÄÄ 60 VUOTTA

Tänä vuonna Ford Mustang® juhlii 60-vuotista taivaltaan. Yli 10 miljoona autoa myöhemmin, Ford Mustang® on todellinen ikoni myös kulttuurin saralla, sillä se on esiintynyt jo yli 5 000 elokuvassa.

Liity mukaamme juhlimaan 60-vuotiasta Mustangia®, ja näe esiteltävät uudet erikoismallit.

TALLIN UUDET TULOKKAAT

60-vuotisjuhlan kunniaksi esittelemme useita uusia Ford Mustang® -malleja, jotka valtaavat tiet. Vaihtoehtoja on aina 5,8-litraisesta Mustang® V8-superautosta sorateille sopivaan täyssähköiseen Mustang Mach-E® Rallyyn.

Silver mustang driving next to a mountain
Mustang driving on a well-paved road

MUSTANG® GT CALIFORNIA SPECIAL

Aisti Tyynenmeren rannikkovaltatien tunnelma vuoden 2024 Ford Mustang® GT California Special -mallissa. Sen rohkea ja välittömästi ikoninen tyyli on viimeistelty ainutlaatuisella sisustuksella ja ulkomuotoilulla sekä California Special -logoilla.

MUSTANG® GT NITE PONY

Valmistaudu kiitolaukkaan Mustang® GT Nite Ponyn kyydissä. Ebony Black -väriset kevytmetallivanteet saavat kavereikseen mustat poni-logot edessä ja takana, mustat peilikotelot ja mustaksi maalatun katonPoislukien Shadow Black.

Mustang Rally on a dirt road

MUSTANG MACH-E® RALLY

Täyssähköinen Mustang Mach-E® Rally vie Mustangin ennen kokemattomille urille – soralle. Tässä tähän mennessä nopeimmin kiihtyvässä Mustang Mach-E® -erikoismallissa on dramaattista rallityyliä, ainutlaatuinen rallijousitus ja paranneltu 487 hevosvoiman teho sekä jopa 510 kilometrin sähköinen toimintamatkaTodellinen toimintamatka vaihtelee muun. Suunniteltu asfaltille, mutta on kuin kotonaan myös muualla. Saatavilla rajoitettu määrä autoja Euroopassa 30. huhtikuuta 2024 alkaen.

 

Lue lisää

MUSTANG® GTD

Mustang® GTD, jolla on superauton teho ja Mustangin sielu, on tulossa Eurooppaan. Kestävyyttä vaativaa Le Mansin 24 tunnin ajoa 15.-16. kesäkuuta seuraamaan tulevat katsojat näkevät Mustang GTD:n ilmielävänä paikan päällä. Samalla he voivat seurata Mustang® GT3 -mallin kilpailua radalla. Euroopassa Mustang GTD -mallin tilauksia aletaan ottaa vastaan näillä näkymin tänä kesänä. Tilaa uutiskirje, niin saat lisätietoja heti ensimmäisten joukossa.

 

Tutustu GTD:hen

Mustang Logo on a floor mat

SEURAA FORD MUSTANG GLOBAL GALLOP -UUTISIA

Seuraa maailmanlaajuista myyntimenestystä nauttivan ajoneuvomme juhlaa Ford Mustang® Global Gallop -tunnuksella. Juhlistamme kuuden vuosikymmenen ikonista Mustang®-perintöä samalla kun keskitymme tämän ikonin tulevaisuuteen, jolloin valokeilassa on Mustang®-asiakkaiden seuraava sukupolvi.

Lue lisää