KUINKA VOIMME AUTTAA?

Home > Henkilöautot > MUSTANG

TEHOKKAAMPI. TYYLIKKÄÄMPI. MUSTANG.

Ford Veitsenterävää tarkkuutta

Veitsenterävää tarkkuutta

Käynnistäessäsi Ford Mustangin saat käyttöösi lukuisia edistyksellisiä teknologioita, jotka parantavat ajonautintoa.

Uusi 12” digitaalinen mittaristo antaa hyödyllisiä tietoja sen mukaan, minkä ajotilan olet valinnut: Normaali, Sport+, Snow/Wet, Track tai Drag Strip. Myös mittariston ulkoasu muuttuu ajotilan mukaan.

Mustangissa on myös edistyksellinen MagneRide™ -iskunvaimennus, joka mahdollistaa erinomaisen hallinnan radalla ja poikkeuksellisen ajomukavuuden tien päällä.

Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta voit valita ajonopeuden, ja järjestelmä pitää sen jarruttamalla tai kiihdyttämällä automaattisesti. 

Mustang murisee voimakkaammin

Mustangin maineikkaassa 5.0 V8-moottorissa on nyt sekä korkeapaineinen suoraruiskutus, että matalapainen epäsuora polttoaineen ruiskutus. Lisäksi 2.3 EcoBoost-moottorin yliahtoa on kasvatettu suorituskyvyn parantamiseksi.

Valitsitpa kumman tahansa moottorin, käytettävissäsi on täsmällisesti toimiva ja reagoiva 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai edistyksellinen 10-vaihteinen automaattivaihteisto.

Uuden aktiiviventtiilillä varustetun pakoputkiston (Active Valve Exhaust) - ansiosta voit jopa valita, millainen ääni Mustangistasi lähtee. Jos esimerkiksi haluat vaikuttavamman äänimaailman, valitse Race Track -tila. Jos taas kaipaat rauhallisempaa ympäristöä, voit valita hiljaisen tilan.

Ford Uusi Mustang murisee voimakkaammin
Ford Hands-free SYNC 3:n avulla

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Ford Mustangiin on saatavilla FordPass ConnectFordPass Connect-modeemi. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G LTE Wi-FiWi-Fi 4G LTE-yhteyden kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedotLive Traffic suoraan auton navigointijärjestelmään toimitettuina. Paikalliset vaaratiedot näytetään varoitusmerkkeinä mittaristossa, jotta olet tietoinen mahdollisista matkaa hidastavista tekijöistä. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-puhelun hätäkeskukseen ja välittää auton sijainnin.

Parempaa turvaa jalankulkijoille

Törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella tarkkailee tietä tutkan ja kamerateknologian avulla. Järjestelmä varoittaa, jos olet vaarassa törmätä toiseen ajoneuvoon tai jalankulkijaan. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä voi automaattisesti jarruttaa jopa täydellä voimalla. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään auton etuosaan kohdistuvia törmäyksiä.

Ford Parempaa turvaa jalankulkijoille
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top