IKONIN KAKSI MALLIA

Yksi ikoninen auto. Kaksi mallia. Upean Ford Mustang GT:n seuraan on nyt liittynyt kaikkien aikojen tehokkain ja suorituskykyisin polttomoottori-Mustang Euroopan teillä koskaan: Ford Mustang Mach 1.

Molemmat Ford Mustang -mallit tarjoavat jännitystä aina kun haluat. Molemmat ovat aerodynaamisesti ja aggressiivisesti muotoiltuja sekä täynnä edistyksellisiä ominaisuuksia ja kehittyneitä avustavia teknologioita. Ne tarjoavat myös urheiluautojen loistavaa suorituskykyä. 5.0-litrainen V8 Mach 1 -moottori kehittää huikean 460 hv:n tehon ja 529 Nm:n väännön. Se kiihtyy nollasta sadan kilometrin tuntinopeuteen automaatilla 4,4 sekunnissa ja manuaalilla 4,8 sekunnissa. Kysymys kuuluukin, kuinka paljon vaadit suorituskyvyltä?

New Ford Mustang Mach 1
Ford Mach 1 engine

PETO KONEPELLIN ALLA

Mustang GT:n voimalähteenä on Fordin maineikkaan 5.0-litraisen V8-moottorin parannettu versio, jossa on kaksoispolttoaineensuihkutus suorituskyvyn parantamiseksi. Mustang Mach 1: ssä on mahtava, erikoisviritetty ja kalibroitu 5.0L V8, joka tuottaa huikean 460 hv:n tehon 7250 rpm:llä ja 529 Nm:n väännön 4900 rpm:llä. Molemmissa malleissa on sulavatoiminen ja nopeasti reagoiva 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai hienostunut 10-vaihteinen automaattivaihteisto. 

Ford Mustang Mach 1 exhaust close up

KARJUNTAA KÄSKYSTÄ

Uusi Mustang Mach 1 tarjoaa hurjaa suorituskykyä ja saavuttaa 100 km/h:n nopeuden 4,4 sekunnissa. Uusi jäähdytysjärjestelmä, tarkka ohjaus ja parannettu alusta takaavat kutkuttavan ajonautinnon. Siinä on ainutlaatuinen pakoputkisto, joka on viritetty vastaamaan sen tinkimätöntä luonnetta. Mach 1:ssä on Mustang GT:n tavoin aktiiviventtiilillä varustettu Active Valve Exhaust -teknologia, jonka avulla voit valita, millainen ääni uudesta Mustangistasi lähtee. Jos esimerkiksi haluat vaikuttavamman äänimaailman, valitse Race Track -tila. Jos taas kaipaat rauhallisempaa ympäristöä, voit valita hiljaisen tilan.

All-New Ford Mustang Mach 1 front three quarter view

TEKNOLOGIA PARANTAA JOKAISTA MATKAA

Ford Mustangissa on lukuisia teknologioita, jotka parantavat ajokokemustasi. Esimerkiksi 12" digitaalinen mittaristo näyttää hyödyllisiä tietoja, jotka on optimoitu valitsemaasi ajotilan mukaan. Track Apps -sovelluksen avulla voit seurata myös reaaliaikaisia tietoja rata-ajostasi. Valinnaisvarusteena oleva MagneRide™ -jousitusjärjestelmä säätää jousitusta automaattisesti olosuhteiden mukaan ja takaa sinulle tasaisen ja tasapainoisen ajotuntuman.

KATSO, MIKÄ TEKEE SIITÄ AINUTLAATUISEN

FordPass Connect hand with a mobile phone

OTA KÄYTTÖÖN AUTOSI ÄLYKKÄÄT OMINAISUUDET

FordPass-sovellus yhdistää sinut saumattomasti uuteen Mustangiisi ja pitää sinut liikkeessä älykkäillä ja intuitiivisilla toiminoilla. Voit avata etäyhteyden urheiluautoosi mistä vain, seurata sen viimeisimpiä sijainteja ja jopa lukita sen etäyhteyden kautta mielenrauhan varmistamiseksi. Autosi navigointijärjestelmään toimitettujen reaaliaikaisten liikennetietojen ansiosta vältät viivästykset. Ja suoraan puhelimeesi lähetettyjen ilmoituksien kautta pysyt aina ajan tasalla autosi kunnosta.

Ford Mustang Mach 1 showing interior sync screen

HANDSFREE SYNC 3:N AVULLA 

Ford SYNC 3:n avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointia suomenkielisillä puhekomennoilla. Voit myös lähettää määränpääsi puhelimesi FordPass-sovellukselta suoraan auton SYNC 3 -navigointijärjestelmään. SYNC 3:ssa on 8" kosketusnäyttö, jonka nipistys- ja pyyhkäisytoiminnot mahdollistavat intuitiivisen ohjauksen. SYNC 3:n voi myös yhdistää Applen CarPlayhin ja Android Autoon, ja AppLinkin avulla voit käyttää suosittuja älypuhelinsovelluksia.

KAIKKI MUSTANG-MALLIT

Vertaa malleja (PDF)