UUSI TÄYSSÄHKÖINEN MUSTANG MACH-E® RALLY

Aloitimme sähköistämällä Mustangin. Nyt viemme sen aivan uusille urille.
 

Esittelyssä ralliautoilun innoittama uusi täyssähköinen Mustang Mach-E® Rally. Kaikkien aikojen ensimmäinen Mustang, joka on suunniteltu elämään asfaltilla ja leikkimään mudassa.
 

Mustang Mach-E Rally myös näyttää ralliin sopivalta. Dramaattinen takaspoileri, ainutlaatuinen korin muotoiluTooltip ja kestävät, kiiltävän valkoiset Fordin pitkän ralliautoiluhistorian innoittamat 19" kevytmetallivanteet.

 

Mustang Mach-E Rally on tilattavissa alkuvuodesta 2024, ja toimitukset alkavat pian sen jälkeen. Saat viimeisimmät uutiset tästä ajoneuvosta ja muista Mustang Mach-E -malliston autoista klikkaamalla "Tilaa uutiskirje".

 

Tilaa uutiskirje

New All Electric Mustang Mach-E® Rally

MUUTAKIN KUIN KAUNIS ULKOKUORI

Mustang Mach-E Rally tarjoaa joukon parannuksia, jotka vievät Mustang Mach-E:n vapauden ja hauskuuden hiekkateille. Näitä ovat esimerkiksi viritetty versio Mustang Mach-E GT:n voimansiirrosta, ainutlaatuinen pyöräntuenta erityisviritetyin jousin ja MagneRide®-iskunvaimentiminTooltip sekä renkaat, joissa on enemmän sivupintaa ja vapaata pitoalaa kuin Mustang Mach-E GT:ssä.

Mukana on myös Fordin kautta aikojen ensimmäinen RallySport-ajotila, joka sopeuttaa elektroniset järjestelmät tarjoamaan parempaa hallittavuutta ja ohjattavuutta mutkissa.

New All Electric Mustang Mach-E® Rally interior

RALLIMUKAVUUTTA

Ei kuitenkaan turvakaaria! Sisätilat ovat yhdistelmä mukavuutta, toimivuutta ja tyyliä, joka sopii yhteen ikonisten valkoisten vanteiden kanssa. Vyötä itsesi erottuviin Fordin suunnittelemiin istuimiin, joissa on kiiltävän valkoiset selkäosat ja pintaan upotettu teksti "Mach-E Rally". 

Alla hyödyllisiä linkkejä