All-New Ford Mustang Mach-E interior with the steering wheel and Next Generation SYNC screen

MUSTANG MACH-E:N OMINAISUUDET

Edistykselliset kuljettajaa avustavat teknologiat, täysin uuden sukupolven yhteysominaisuudet ja innovatiivisen muotoilun yksityiskohdat: Mustang Mach-E tarjoaa vaivattoman ja nautinnollisen ajokokemuksen, joka on kuin juuri sinulle tehty. Astu tyylikkääseen ja hienostuneeseen ohjaamoon käyttämällä älykästä avaimetonta E-Latch avaus- ja lukitusjärjestelmää. Sisätiloissa on puolestaan lukuisia edistyksellisiä teknologioita, jotka parantavat entisestään täyssähköauton ajokokemusta. Esimerkiksi intuitiivinen yhdellä polkimella ajo takaa tasaisen ja vaivattoman ajon, ja kolme valittavissa olevaa ajotilaa hienosäätävät auton suorituskyvyn asetuksia juuri sellaisiksi kuin haluat. Uuden sukupolven liitettävyysominaisuudet, kuten FordPass Connect ja Ford SYNC 4A, antavat sähköiselle katumaasturillesi ennennäkemättömät yhteysmahdollisuudet.

All-New Ford Mustang Mach-E driving past modern illuminated building at night

AJO-OMINAISUUDET

AJOTILAT

Mustang Mach-E:ssä voit mukauttaa ajo-ominaisuuksia omaan tyyliisi sopiviksi. Kolme erilaista ajotilaa (Active, Whisper ja Untamed) muuttavat moottorin ääniä, sisävalaistusta ja jopa sähkö-Mustangisi reagoivuutta täysin mielesi mukaiseksi.

YHDELLÄ POLKIMELLA AJO

Mustang Mach-E:ssä on edistyksellinen yhdellä polkimella ajo -toiminto. Ota jalka pois kaasulta, ja auto hidastaa automaattisesti ja pehmeästi. Yleensä hidastuksen aikana menetetään energiaa, mutta Mustang Mach-E:ssa tämä energia otetaan talteen ja sitä käytetään akun lataamiseen ja siten toimintamatkan pidentämiseen. Järjestelmän ansiosta voit ajaa enimmäkseen vain yhtä poljinta käyttäen. Sinun ei tarvitse käyttää jarrupoljinta muuten kuin äkkijarrutuksissa.

All-New Ford Mustang Mach-E driving behind a car using the Adaptive Cruise Control to maintain a pre-set distance

VAKIONOPEUDENSÄÄDIN

Helpompaa ajamista ruuhkassa. Stop and Go -toiminnolla varustetun aktiivisen vakionopeudensäätimen avulla voit automaattisesti pitää asetetun etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon. Se voi myös pysäyttää Mustang Mach-E:n kokonaan ruuhkassa ja kiihdyttää sitten automaattisesti takaisin valitsemaasi nopeuteen.

All-New Ford Mustang Mach-E detecting a pedestrian with the Pre-Collision Assist feature

TÖRMÄYKSENESTOAVUSTIN

Törmäyksenestoavustin tarkkailee tietä kameran avulla ja varoittaa mahdollisesta törmäysvaarasta ajoneuvon, jalankulkijan tai pyöräilijän kanssa. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä voi automaattisesti jarruttaa jopa täydellä voimalla. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään etuosaan kohdistuvia törmäyksiä.

AUTOMAATTINEN PYSÄKÖINTIAVUSTIN

Anna Mustang Mach-E:n tarvittaessa huolehtia pysäköinnistä puolestasi. Kun älykäs automaattinen pysäköintiavustin on aktivoitu, järjestelmä tunnistaa sopivan tasku- tai rinnakkaispysäköintiruudun ja ohjaa auton siihen tai siitä pois. Peruutus- ja sivu-parkkitutkan anturit ilmoittavat äänimerkillä, kun olet liian lähellä estettä.

KUOLLEEN KULMAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ JA RISTEÄVÄN LIIKENTEEN VAROITUSJÄRJESTELMÄ

Ylimääräinen silmäpari käytössäsi. Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä varoittaa peruutuksen aikana, jos se havaitsee jommaltakummalta puolelta lähestyviä ajoneuvoja.

Kuolleen kulman valvontajärjestelmä puolestaan tunnistaa katveeseen jääneet muut ajoneuvot ajon aikana. Vaaran uhatessa järjestelmä varoittaa sinua sivupeileissä sijaitsevilla varoitusvaloilla.

All-New Ford Mustang Mach-E detecting a vehicle in front of it while swerving using the Evasive Steering Assist feature

TÖRMÄYKSENVÄISTÖAVUSTIN

Mustang Mach-E:n törmäyksenväistöavustin on osa laajempaa törmäyksenesto-järjestelmää. Teknologia tunnistaa väistöliikkeen ja auttaa sinua ohjaamaan tielläsi olevan kohteen ohi.

All-New Ford Mustang Mach-E driving in the dark with the Auto High Beam on

AUTOMAATTISET KAUKOVALOT

Mustang Mach-E osaa himmentää automaattisesti ajovaloja, jos se havaitsee vastaantulevaa liikennettä. Automaattisten kaukovalojen täysi teho otetaan käyttöön, kun tie on tyhjä.

A smartphone charging in a Ford vehicle

LIITETTÄVYYS

SYNC 4A

Ford SYNC 4A on pilvipalveluun yhdistetty auton viestintä- ja viihdejärjestelmä. Yhteydet pilvipalveluun mahdollistavat edistyneen reittisuunnittelun ja luonnollisen puheentunnistuksen. Älypuhelimen integrointi langattomasti, sähköauton latauksen hallinta, intuitiivinen 15,5" kosketusnäyttö ja useat muut varusteet tarjoavat autoosi täysin uudenlaisia yhteysominaisuuksia.

Tutustu Sync 4A:han

PÄIVITYKSET VERKON KAUTTA (OTA)

Mustang Mach-E on suunniteltu kehittymään ajan myötä. Turvalliset verkon kautta (Over-The-Air) tehtävät päivitykset tarjoavat parannuksia: SYNC® 4A -ohjelmiston päivittämisestä aina auton laatua, suorituskykyä ja käytettävyyttä parantaviin päivityksiin. Useimmat näistä päivityksistä asennetaan automaattisesti innovatiivisen pilvipalveluun yhdistetyn teknologian avulla. Suuremmat päivitykset voidaan asentaa Wi-Fi-yhteyden kautta, ja voit itse valita sopivan ajankohdan ja paikan.

Man using FordPass App on phone

FORDPASS-SOVELLUS

Yhdistä Mach-E älypuhelimesi FordPass-sovellukseen, niin saat käyttöösi entistä enemmän älyominaisuuksia. Voit käyttää puhelinta auton paikantamiseen, lukitsemiseen ja avaamiseen etänä, rengaspaineiden seurantaan ja auton kuntovaroitusten vastaanottamiseen. Voit suunnitella matkoja puhelimella, lähettää määränpäät autollesi ja saada automaattisesti tiedot ennakoiduista latauspisteistä matkasi varrella - jos lataus on tarpeen. Mach-E:n älykkäisiin erityisominaisuuksiin kuuluvat lataustason ja jäljellä olevan ajomatkan sekä sopivasti matkan varrella sijaitsevien julkisten latausasemien näyttäminen.

Nauti myös ilmaisesta pääsystä FordPass-latausverkostoon, joka tarjoaa alennuksia IONITY-latausasemilla.

A man leaning against an All-New Ford Mustang Mach-E at sunset

HENKILÖKOHTAINEN PROFIILI JA PERSONOINTI

Kun yhdistät älypuhelimesi FordPassiin, Mustang Mach-E säätää eri toimintoja ennalta valittujen asetusten mukaan. Tähän sisältyy istuimien ja peilien säädöt, suosikkiradioasemasi valitseminen ja jopa sisätilojen tunnelmavalaistuksen ja mittariston säätäminen haluamallasi tavalla. Voit myös luoda oman ainutlaatuisen avatarin saadaksesi henkilökohtaisemman ilmeen.

A red All-New Ford Mustang Mach-E driving on the road in the mountains

MATKAN SUUNNITTELU

Sähköautojen EV-matkasuunnittelu (EV Trip Planner) antaa sinulle täyden varmuuden tien päällä. Aseta määränpää ja järjestelmä suunnittelee reittisi akun varaustilan ja käytettävissä olevien julkisten latausasemien perusteella. Voit myös suunnitella reittisi etukäteen. Aseta vain määränpääsi ja etsi latauspisteitä FordPass-sovelluksen avulla. Lähetä sitten reitti suoraan autosi SYNC 4A -järjestelmään.

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

AUTON ETÄTOMINNOT

FordPass tarjoaa käyttöösi myös auton etätoimintoja, joiden avulla voit lukita Mustang Mach-E:n ja avata lukituksen, käynnistää tai sammuttaa moottorin ja seurata latauksen tilaa lähes mistä tahansa. Voit myös asettaa haluamasi lähtöajan ja autosi valmistelee sisätilojen lämpötilan juuri sellaiseksi kuin sinä haluat.

LANGATON MOBIILILAITTEIDEN LATAUS

Pysy yhteydessä Mustang Mach-E:ssä. Puhelimen langaton latausSmartphone on vakiovarusteena, joten voit kätevästi ladata yhteensopivan älypuhelimesi ilman kaapeleita. Aseta vain laitteesi auton lataustasolle. Tämä pitää tyylikkäät sisätilat puhtaina ja siisteinä sekä varmistaa, että laitteesi ovat aina ladattuja ja käyttövalmiita.

Ford Mustang Mach-E interior view of wireless charging
Ford Mustang Mach-E rear three quarter view

SUORITUSKYKY JA TALOUDELLISUUS

Mustang Mach-E side view in snow conditions

SÄHKÖINEN AWD-NELIVETO

Edistyksellinen kahdella sähkömoottorilla varustettu AWD-neliveto nostaa riman korkealle. Etu- ja taka-akseleiden sähkömoottorit parantavat suorituskykyä ja auttavat selviytymään haastavistakin ajo-olosuhteista.

AKKUKAPASITEETTI

Mustang Mach-E on saatavilla kahdella akkuvaihtoehdolla, jotka molemmat ovat saatavilla sekä RWD-takaveto- että AWD-nelivetomalleihin. Mach-E:n Standard Range -akulla (vakiotoimintamatka, 75 kWh) voidaan ajaa jopa 440 km täyssähköisesti. Extended Range -akun (laajennettu toimintamatka, 98 kwH) toimintamatka on jopa 610 km yhdellä latauksella.

Mustang Mach-E front view

FORD TIEPALVELU

Jos akun varaus loppuu tien päällä, FordPass-sovelluksen kautta voit helposti saada apua soittamalla Ford-tiepalveluunFord Road Service. Autosi hinataan haluamaasi paikkaan: kotiisi, lähimmälle julkiselle latauspisteelle tai sähköautoja myyvän Ford-jälleenmyyjän luo. Ford-liikkeestä saat autollesi edullisesti Ford Liikkumisturva -lisäpalvelun, joka kattaa myös Ford-tiepalvelun hinauskustannukset.

All-New Ford Mustang Mach-E interior dashboard

INNOVATIIVISTA MUOTOILUA

Woman approaching a Mustang Mach-E to open the door

PUHELIN AVAIMENA

Ei enää hapuilua avaimen kanssa. Käytä puhelintasi avaimena Mustang Mach-E:n käynnistämiseen ja eri toimintoihin. FordPass-sovelluksen avulla voit myös avata takaluukun ja käynnistää Mustang Mach-E:n etäkäynnistystoiminnolla, täysin ilman kauko-ohjainavainta.

E-LATCH-JÄRJESTELMÄ

Halusimme tyylikkään virtaviivaisen muotoilun, joten poistimme Mustang Mach-E:n ovenkahvat. Kun lähestyt autoasi, järjestelmä tunnistaa puhelimesi tai auton kauko-ohjainavaimen ja valaisee ovipilarissa sijiatsevan painikkeen. Avaa ovi koskettamalla painiketta. Lähtiessäsi järjestelmä myös lukittuu automaattisesti.

All-New Ford Mustang Mach-E close up on secure door opening
Mustang Mach-E showing hands free tailgate

HANDSFREE-TAKALUUKKU

Mustang Mach E:n handsfree-takaluukku on helppo avata, vaikka kädet olisivat täynnä tavaraa. Kun järjestelmä tunnistaa avaimesi tai yhdistetyn älypuhelimesi, voit avata ja sulkea takaluukun heilauttamalla jalkaa kevyesti takapuskurin keskikohdan alla. Näin sinun ei tarvitse avata tai sulkea luukkua käsin. Takaluukun voi avata ja sulkea myös auton sisältä käsin.

TILAA TAVAROILLE

Oli kyse sitten seikkailusta tai kauppareissusta, käytännölliset tavaratilat auton etu- ja takaosassa tarjoavat monikäyttöistä säilytystilaa kaikenlaisille matkoille.

Ford Mustang Mach-E rear view of loadspace

MIKÄ VERSIO ON SINULLE SOPIVIN?

VERTAILE MALLIEN OMINAISUUKSIA

 • All-New Ford Mustang Mach-E First Edition

  Loppuunmyyty

  SAATAVUUS RWD AWD First Edition GT
  ARVIOITU TOIMITUSAIKA 6-7 kuukautta 6-7 kuukautta Loppuunmyyty Loppuvuosi 2021
  SUOSITUSHINTA ALKAEN 49 991 €CX727 Indicative Pricing RRP 57 872 €CX727 Indicative Pricing RRP Loppuunmyyty 81,116 €CX727 Indicative Pricing RRP
  TEKNISET TIEDOT RWD AWD First Edition
  GT

  AKKUKAPASITEETTI (KWH)

         

  EXTENDED RANGE

  98 98   98

  STANDARD RANGE

  75 75    

  KÄYTETTÄVISSÄ (KWH)

         

  EXTENDED RANGE

  88 88   88

  STANDARD RANGE

  68 68    
  TOIMINTAMATKA (KM)        

  EXTENDED RANGE

  610 km 540 km 540 km 500 km

  STANDARD RANGE

  440 km 400 km    
  VOIMANSIIRTO Takavetoinen (RWD) Kaksi moottoria (AWD) Kaksi moottoria (AWD) Kaksi moottoria (AWD)
  HUIPPUTEHO (kW/hv)        

  EXTENDED RANGE

  216/290 258/346   358 / 487

  STANDARD RANGE

  198/269 198/269    
  VÄÄNTÖ (Nm) 430 Nm 580 Nm   860 NmTorque GT
  KIIHTYVYYS (0–100 km/h) 6,1 s / 6,2 s 5,1 s / 5,6 s   3,7 s / 4,4 s
  HUIPPUNOPEUS (km/h) 180 km/h 180 km/h   200 km/h
  SUURIN LATAUSTEHO TASAVIRRALLA (kW)        

  EXTENDED RANGE

  150 kW 150 kW   150 kW

  STANDARD RANGE

  115 kW 115 kW    
  KOKONAISLATAUSAIKA (10 %:STA 80 %:IIN)        

  EXTENDED RANGE

  45 min 45 min   45 min

  STANDARD RANGE

  38 min 39 min    
  ULKOA (v=vakiona, o=tarjolla, - =ei saatavilla) RWD AWD First Edition (Loppuunmyyty)
  GT
  VÄRIVAIHTOEHDOT 6 7    

  PANORAAMAKATTO

  O O   X
  VANNETYYPPI 18" kevytmetallivanteet  19" kevytmetallivanteet    20" kevytmetallivanteet
  PUNAISET JARRUSATULAT   X   X
  MUKAUTUVAT MUSTANG-LED-AJOVALOT - X   X
  LED-AJOVALOT X -    
  MUSTANG-LED-TAKAVALOT X X   X
  LÄMMITETTÄVÄT MUSTANG-SIVUPEILIT X X    
  SÄHKÖTOIMISET TAITTUVAT SIVUPEILIT O X   X
  VERHOILU Vaalea kattoverhoilu ja SENSICO-istuinpäälliset Tumma kattoverhoilu ja perforoidut SENSICO-istuinpäälliset punaisilla tikkauksilla   Harmaat, perforoidut mokkanahka-tyyppiset kangasistuinpäälliset, ainutlaatuinen design
  8-SUUNTAAN SÄÄDETTÄVÄT SÄHKÖTOIMISET ETUISTUIMET MUISTITOIMINNOLLA O X   Ainutlaatuinen kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuin
  LÄMMITETTÄVÄ TUULILASI JA OHJAUSPYÖRÄ X X   X
  LÄMMITETTÄVÄT ETUISTUIMET X X   X
  TEKNOLOGIA RWD AWD First Edition
  GT
  OVEN AVAUS PAINIKKEELLA X X   X
  10 KAIUTTIMEN B&O-AUDIOJÄRJESTELMÄ O O   X
  10,2" DIGITAALIMITTARISTO X X   X
  15,5" KOSKETUSVÄRINÄYTTÖ X X   X
  FORD SYNC 4, NAVIGOINTI JA PUHEOHJAUS X X   X
  FORDPASS CONNECT -MODEEMI X X   X
  LANGATON LATAUSPISTE X X   X
  360 ASTEEN KAMERA O O   X
  HANDSFREE-TAKALUUKKU O O   X
  AKTIIVINEN PYSÄKÖINTIAVUSTIN O O   X
  AKTIIVINEN VAKIONOPEUDENSÄÄDIN X X   X
  NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ X X   X
  YHDELLÄ POLKIMELLA AJO X X   X
  MATKAPUHELIN AVAIMENA TOIMINTO X X   X
  PERUUTUSKAMERA X X   X
  TILAVUUDET JA MITAT RWD
  AWD First Edition GT
  KORKEUS 1 597 mm 1 597 mm 1 597 mm 1613 mm
  LEVEYS 1 881 mm 1 881 mm 1 881 mm 1881 mm
  PITUUS 4 712 mm 4 712 mm 4 712 mm 4743 mm
  ISTUINPAIKAT 5 5 5 5
  TAVARATILAN TILAVUUS (TAKAISTUIMET TAITETTUINA) 1 420 l 1 420 l 1 420 l vahvistetaan myöhemmin
  TAVARATILAN TILAVUUS (TAKAISTUIMET YLHÄÄLLÄ) 402 l 402 l 402 l vahvistetaan myöhemmin
  ETUTAVARATILA 81 l 81 l 81 l vahvistetaan myöhemmin
  VETOKYKY 750 kg 750 kg 750 kg 750 Kg

Onko sinulla kysyttävää Mustang Mach-E:stä? Tai tilaamisesta?