All-New Ford Mustang Mach-E interior with the steering wheel and Next Generation SYNC screen

MUSTANG MACH-E:N OMINAISUUDET

Edistykselliset kuljettajaa avustavat teknologiat, täysin uuden sukupolven yhteysominaisuudet ja innovatiivisen muotoilun yksityiskohdat: Mustang Mach-E tarjoaa vaivattoman ja nautinnollisen ajokokemuksen, joka on kuin juuri sinulle tehty. Astu tyylikkääseen ja hienostuneeseen ohjaamoon käyttämällä älykästä avaimetonta E-Latch avaus- ja lukitusjärjestelmää. Sisätiloissa on puolestaan lukuisia edistyksellisiä teknologioita, jotka parantavat entisestään täyssähköauton ajokokemusta. Esimerkiksi intuitiivinen yhdellä polkimella ajo takaa tasaisen ja vaivattoman ajon, ja kolme valittavissa olevaa ajotilaa hienosäätävät auton suorituskyvyn asetuksia juuri sellaisiksi kuin haluat. Uuden sukupolven liitettävyysominaisuudet, kuten FordPass Connect ja Ford SYNC 4A, antavat sähköiselle katumaasturillesi ennennäkemättömät yhteysmahdollisuudet.

All-New Ford Mustang Mach-E driving past modern illuminated building at night

AJO-OMINAISUUDET

AJOTILAT

Mustang Mach-E:ssä voit mukauttaa ajo-ominaisuuksia omaan tyyliisi sopiviksi. Kolme erilaista ajotilaa (Active, Whisper ja Untamed) muuttavat moottorin ääniä, sisävalaistusta, sekä auton reagointikykyä mielesi mukaiseksi. Ainoastaan Mach-E GT:ssä on saatavilla ajotila Untamed Plus, joka tehostaa entisestään Mach-E:n Untamed-tilaa. Rata-ajoon suunniteltu ajotila tuo jännitystä elämään ja jättää lähtemättömän vaikutuksen.

MAGNERIDE®-AKTIIVIJOUSITUS

Aktiivinen MagneRide®-jousitus pitää Mach-E GT:n tiukasti kiinni tien pinnassa säätämällä jousitusta 1 000 kertaa sekunnissa. MagneRide®-vaimentimet on täytetty älykkäällä magneettinesteellä, joka mahdollistaa niiden nopean mukautumisen muuttuviin tieolosuhteisiin. Tuloksena on tasaisen varma ja luottamusta herättävä ajotuntuma. 

Ford Mustang Mach-E GT Magneride suspension graphic

YHDELLÄ POLKIMELLA AJO

Mustang Mach-E:ssä on edistyksellinen yhdellä polkimella ajo -toiminto. Ota jalka pois kaasulta, ja auto hidastaa automaattisesti ja pehmeästi. Yleensä hidastuksen aikana menetetään energiaa, mutta Mustang Mach-E:ssa tämä energia otetaan talteen ja sitä käytetään akun lataamiseen ja siten toimintamatkan pidentämiseen. Järjestelmän ansiosta voit ajaa enimmäkseen vain yhtä poljinta käyttäen. Sinun ei tarvitse käyttää jarrupoljinta muuten kuin äkkijarrutuksissa.

All-New Ford Mustang Mach-E driving behind a car using the Adaptive Cruise Control to maintain a pre-set distance

VAKIONOPEUDENSÄÄDIN

Helpompaa ajamista ruuhkassa. Stop and Go -toiminnolla varustetun aktiivisen vakionopeudensäätimen avulla voit automaattisesti pitää asetetun etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon. Se voi myös pysäyttää Mustang Mach-E:n kokonaan ruuhkassa ja kiihdyttää sitten automaattisesti takaisin valitsemaasi nopeuteen.

All-New Ford Mustang Mach-E detecting a pedestrian with the Pre-Collision Assist feature

TÖRMÄYKSENESTOAVUSTIN

Törmäyksenestoavustin tarkkailee tietä kameran avulla ja varoittaa mahdollisesta törmäysvaarasta ajoneuvon, jalankulkijan tai pyöräilijän kanssa. Jos et reagoi varoitukseen ajoissa, järjestelmä voi automaattisesti jarruttaa jopa täydellä voimalla. Tämä auttaa lieventämään tai jopa välttämään etuosaan kohdistuvia törmäyksiä.

KUOLLEEN KULMAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ JA RISTEÄVÄN LIIKENTEEN VAROITUSJÄRJESTELMÄ

Ylimääräinen silmäpari käytössäsi. Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä varoittaa peruutuksen aikana, jos se havaitsee jommaltakummalta puolelta lähestyviä ajoneuvoja.

Kuolleen kulman valvontajärjestelmä puolestaan tunnistaa katveeseen jääneet muut ajoneuvot ajon aikana. Vaaran uhatessa järjestelmä varoittaa sinua sivupeileissä sijaitsevilla varoitusvaloilla.

All-New Ford Mustang Mach-E detecting a vehicle in front of it while swerving using the Evasive Steering Assist feature

TÖRMÄYKSENVÄISTÖAVUSTIN

Mustang Mach-E:n törmäyksenväistöavustin on osa laajempaa törmäyksenesto-järjestelmää. Teknologia tunnistaa väistöliikkeen ja auttaa sinua ohjaamaan tielläsi olevan kohteen ohi.

All-New Ford Mustang Mach-E driving in the dark with the Auto High Beam on

AUTOMAATTISET KAUKOVALOT

Mustang Mach-E osaa himmentää automaattisesti ajovaloja, jos se havaitsee vastaantulevaa liikennettä. Automaattisten kaukovalojen täysi teho otetaan käyttöön, kun tie on tyhjä.

VIIDEN TÄHDEN EURO NCAP -TULOS

Erinomaisista turvaominaisuuksista kertoo se, että Ford Mustang Mach-E on saavuttanut viiden tähden huippupisteet EURO NCAP -turvallisuusluokituksessa. Euro NCAP on Euroopan johtava riippumaton testiohjelma, joka arvioi uusien, markkinoille saapuvien ajoneuvojen turvallisuutta hyvin tiukoin laatustandardein. Mach-E sai myös täydet pisteet Green NCAP:n puhtaan ilman ja kasvihuonekaasujen päästötesteissä.

Ford Mustang Mach-e with Euro NCAP logo
A smartphone charging in a Ford vehicle

LIITETTÄVYYS

SYNC 4A

Ford SYNC 4A on pilvipalveluun yhdistetty auton viestintä- ja viihdejärjestelmä. Yhteydet pilvipalveluun mahdollistavat edistyneen reittisuunnittelun ja luonnollisen puheentunnistuksen. Älypuhelimen integrointi langattomasti, sähköauton latauksen hallinta, intuitiivinen 15,5" kosketusnäyttö ja useat muut varusteet tarjoavat autoosi täysin uudenlaisia yhteysominaisuuksia.

Tutustu Sync 4A:han

PÄIVITYKSET VERKON KAUTTA (OTA)

Mustang Mach-E on suunniteltu kehittymään ajan myötä. Turvalliset verkon kautta (Over-The-Air) tehtävät päivitykset tarjoavat parannuksia: SYNC® 4A -ohjelmiston päivittämisestä aina auton laatua, suorituskykyä ja käytettävyyttä parantaviin päivityksiin. Useimmat näistä päivityksistä asennetaan automaattisesti innovatiivisen pilvipalveluun yhdistetyn teknologian avulla. Suuremmat päivitykset voidaan asentaa Wi-Fi-yhteyden kautta, ja voit itse valita sopivan ajankohdan ja paikan.

Man using FordPass App on phone

FORDPASS-SOVELLUS

Yhdistä Mach-E älypuhelimesi FordPass-sovellukseen, niin saat käyttöösi entistä enemmän älyominaisuuksia. Voit käyttää puhelinta auton paikantamiseen, lukitsemiseen ja avaamiseen etänä, rengaspaineiden seurantaan ja auton kuntovaroitusten vastaanottamiseen. Voit suunnitella matkoja puhelimella ja saada automaattisesti tiedot ennakoiduista latauspisteistä matkasi varrella - jos lataus on tarpeen. Mach-E:n älykkäisiin erityisominaisuuksiin kuuluvat lataustason ja jäljellä olevan ajomatkan sekä sopivasti matkan varrella sijaitsevien julkisten latausasemien näyttäminen.

Nauti myös ilmaisesta pääsystä FordPass-latausverkostoon, joka tarjoaa alennuksia IONITY-latausasemilla.

A man leaning against an All-New Ford Mustang Mach-E at sunset

HENKILÖKOHTAINEN PROFIILI JA PERSONOINTI

Kun yhdistät älypuhelimesi FordPassiin, Mustang Mach-E säätää eri toimintoja ennalta valittujen asetusten mukaan. Tähän sisältyy istuimien ja peilien säädöt, suosikkiradioasemasi valitseminen ja jopa sisätilojen tunnelmavalaistuksen ja mittariston säätäminen haluamallasi tavalla. Voit myös luoda oman ainutlaatuisen avatarin saadaksesi henkilökohtaisemman ilmeen.

A red All-New Ford Mustang Mach-E driving on the road in the mountains

MATKAN SUUNNITTELU

Sähköautojen EV-matkasuunnittelu (EV Trip Planner) antaa sinulle täyden varmuuden tien päällä. Aseta määränpää ja järjestelmä suunnittelee reittisi akun varaustilan ja käytettävissä olevien julkisten latausasemien perusteella. Voit myös suunnitella reittisi etukäteen. Aseta vain määränpääsi ja etsi latauspisteitä FordPass-sovelluksen avulla. 

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

AUTON ETÄTOIMINNOT

FordPass tarjoaa käyttöösi myös auton etätoimintoja, joiden avulla voit lukita Mustang Mach-E:n ja avata lukituksen, käynnistää tai sammuttaa moottorin ja seurata latauksen tilaa lähes mistä tahansa. Voit myös asettaa haluamasi lähtöajan ja autosi valmistelee sisätilojen lämpötilan juuri sellaiseksi kuin sinä haluat.

LANGATON MOBIILILAITTEIDEN LATAUS

Pysy yhteydessä Mustang Mach-E:ssä. Puhelimen langaton latausSmartphone on vakiovarusteena, joten voit kätevästi ladata yhteensopivan älypuhelimesi ilman kaapeleita. Aseta vain laitteesi auton lataustasolle. Tämä pitää tyylikkäät sisätilat puhtaina ja siisteinä sekä varmistaa, että laitteesi ovat aina ladattuja ja käyttövalmiita.

Ford Mustang Mach-E interior view of wireless charging
Ford Mustang Mach-E rear three quarter view

SUORITUSKYKY JA TALOUDELLISUUS

Mustang Mach-E side view in snow conditions

SÄHKÖINEN AWD-NELIVETO

Edistyksellinen kahdella sähkömoottorilla varustettu AWD-neliveto nostaa riman korkealle. Etu- ja taka-akseleiden sähkömoottorit parantavat suorituskykyä ja auttavat selviytymään haastavistakin ajo-olosuhteista.

AKUN VARAUSI

Mustang Mach-E on saatavilla kahdella akkuvaihtoehdolla. Voit valita Standard Range tai Extended Range -akun. RWD Standard Range -akun (72,6 kWh) toimintamatka on enintään 470 kmPerustuu täyteen ladattuun Mustang Mach-E RWD, kun taas takavetoinen Extended Range -akku (91 kWh) tarjoaa jopa 600 km (WLTP-testin tulokset)Perustuu täyteen ladattuun Mustang Mach-E Premium RWD toimintamatkaa. 

Public charging

LÄMPÖÄ KIERRÄTTÄVÄ TEKNOLOGIA

Mustang Mach-E sisältää nyt teknologiaa, joka kierrättää moottorien ja elektroniikan tuottamaa lämpöä älykkäästi. Tämä parantaa matkustamon ja akun lämmitystä, ajamisen tehokkuutta todellisissa olosuhteissa sekä latausnopeuksia DC-pikalatausasemilla kylmissä olosuhteissaVerrattuna ennen elokuuta 2023.

FORD TIEPALVELU

Jos akun varaus loppuu tien päällä, FordPass-sovelluksen kautta voit helposti saada apua soittamalla Ford-tiepalveluunFord Road Service. Autosi hinataan haluamaasi paikkaan: kotiisi, lähimmälle julkiselle latauspisteelle tai sähköautoja myyvän Ford-jälleenmyyjän luo. Ford-liikkeestä saat autollesi edullisesti Ford Liikkumisturva -lisäpalvelun, joka kattaa myös Ford-tiepalvelun hinauskustannukset.

Mustang Mach-E front view
All-New Ford Mustang Mach-E interior dashboard

INNOVATIIVISTA MUOTOILUA

E-LATCH-JÄRJESTELMÄ

Halusimme tyylikkään virtaviivaisen muotoilun, joten poistimme Mustang Mach-E:n ovenkahvat. Kun lähestyt autoasi, järjestelmä tunnistaa auton kauko-ohjainavaimen ja valaisee ovipilarissa sijiatsevan painikkeen. Avaa ovi koskettamalla painiketta. Lähtiessäsi järjestelmä myös lukittuu automaattisesti.

All-New Ford Mustang Mach-E close up on secure door opening
Mustang Mach-E showing hands free tailgate

HANDSFREE-TAKALUUKKU

Mustang Mach E:n handsfree-takaluukku on helppo avata, vaikka kädet olisivat täynnä tavaraa. Kun järjestelmä tunnistaa avaimesi, voit avata ja sulkea takaluukun heilauttamalla jalkaa kevyesti takapuskurin keskikohdan alla. Näin sinun ei tarvitse avata tai sulkea luukkua käsin. Takaluukun voi avata ja sulkea myös auton sisältä käsin.

TILAA TAVAROILLE

Oli kyse sitten seikkailusta tai kauppareissusta, käytännölliset tavaratilat auton etu- ja takaosassa tarjoavat monikäyttöistä säilytystilaa kaikenlaisille matkoille.

Ford Mustang Mach-E rear view of loadspace

KULJE OMAA TIETÄSI

Vertaile mallien ominaisuuksia

 • SAATAVUUS MACH-E PREMIUM RWD PREMIUM AWD GT
  SUOSITUSHINTA 51 990 €CX727 Indicative Pricing RRP 57 990 €CX727 Indicative Pricing RRP 60 990 €CX727 Indicative Pricing RRP 70 990 €CX727 Indicative Pricing RRP
  TEKNISET TIEDOT MACH-E PREMIUM RWD PREMIUM AWD GT

  KÄYTETTÄVISSÄ OLEVA AKKUKAPASITEETTI (kWh)

         

  EXTENDED RANGE (ER)

    91 kWh 91 kWh 91 kWh

  STANDARD RANGE (SR)

  72,6 kWh   72,6 kWh  

  TOIMINTAMATKA (WLTP)

         

  EXTENDED RANGE (ER)

    600 km 550 km 490 km

  STANDARD RANGE (SR)

  470 km   428 km  
  VOIMANSIIRTO Takaveto (RWD) Takaveto (RWD) Dual Motor -neliveto (AWD) Dual Motor -neliveto (AWD)
  HUIPPUTEHO (kW/hv)        

  EXTENDED RANGE (ER)

    216/294 258/351 jopa 358 / 487

  STANDARD RANGE (SR)

  198/269   232/315  
  HUIPPUVÄÄNTÖ (Nm) 430 Nm 430 Nm 580 Nm jopa 860 Nm
  KIIHTYVYYS (0-100 km/h) (RULLAAVA LÄHTÖ)        

  EXTENDED RANGE (ER)

    6,2 sekuntia 5,1 sekuntia 3,8 sekuntia

  STANDARD RANGE (SR)

  6,3 sekuntia   5,1 sekuntia  
  KIIHTYVYYS (0-100 km/h) (LÄHTÖ PAIKALTAAN)        

  EXTENDED RANGE (ER)

    7,0 sekuntia 5,8 sekuntia 4,4 sekuntia

  STANDARD RANGE (SR)

  7,3 sekuntia   6,2 sekuntia  
  HUIPPUNOPEUS (km/h)        

  EXTENDED RANGE (ER)

    180 km/h 180 km/h 200 km/h

  STANDARD RANGE (SR)

  180 km/h   180 km/h  
  SUURIN LATAUSTEHO TASAVIRRALLA (kW)        

  EXTENDED RANGE (ER)

    150 kW 150 kW 150 kW

  STANDARD RANGE (SR)

  150 kW   150 kW  
  SUURIN LATAUSTEHO TASAVIRRALLA (km/10 min)        

  EXTENDED RANGE (ER)

    119 km 107 km 99 km

  STANDARD RANGE (SR)

  124 km   113km  
  KOKONAISLATAUSAIKA (10-80%)        

  EXTENDED RANGE (ER)

    45 min 45 min 45 min

  STANDARD RANGE (SR)

  33 min   33 min  
  SUOSITELTU KOTILATAUKSEN MAKSIMI (AC)        

  EXTENDED RANGE (ER)

    90% 90% 90%

  STANDARD RANGE (SR)

  100%Mustang Mach-E RWD Standard Range   100%  
  SUOSITELTU JULKISEN LATAUKSEN MAKSIMI (DC)        

  EXTENDED RANGE (ER)

    80% 80% 80%

  STANDARD RANGE (SR)

  80%   80%  
  ULKOPUOLEN VARUSTEET MACH-E PREMIUM RWD PREMIUM AWD GT
  VÄRIVAIHTOEHDOT 8 8 8 8

  PANORAAMAKATTO

  X X X X
  URHEILULLINEN KORISARJA - X X X
  VANTEET 19" kevytmetallivanteet 19" kevytmetallivanteet  19" kevytmetallivanteet  20" kevytmetallivanteet
  PUNAISET JARRUSATULAT - X X X
  MUSTANG-LED-AJOVALOT HÄIKÄISEMÄTTÖMILLÄ KAUKOVALOILLA - X X X
  LED-PROJEKTORIVALOT X X X -
  MUSTANG-LED-TAKAVALOT X X X X
  LÄMMITETTÄVÄT SIVUPEILIT MUSTANG-VALOKUVIOLLA X X X -
  SÄHKÖISESTI TAITETTAVAT PEILIT X X X X
  VERHOILU Vaalea kattoverhoilu & SENSICO-istuinverhoilu Tumma kattoverhoilu & perforoitu SENSICO-istuinverhoilu punaisilla tikkauksilla Tumma kattoverhoilu & perforoitu SENSICO-istuinverhoilu punaisilla tikkauksilla Harmaat perforoidut, mokkanahka-tyyppiset kangasverhoillut urheiluistuimet
  8 SUUNTAAN SÄHKÖSÄÄTÖISET ETUISTUIMET MUISTILLA X X X Ford Performance -urheiluetuistuimet sähkösäädöillä
  LÄMMITETTÄVÄT ETUISTUIMET X X X X
  TEKNOLOGIA MACH-E PREMIUM RWD PREMIUM AWD GT
  OVEN AVAUS PAINIKKEELLA X X X X
  10 KAIUTTIMEN B&O PREMIUM-AUDIOJÄRJESTELMÄ X X X X
  10,2" DIGITAALINEN MITTARISTO X X X X
  15,5" KOSKETUSVÄRINÄYTTÖ X X X X
  FORD SYNC 4, NAVIGOINTI JA PUHEOHJAUS X X X X
  FORDPASS CONNECT X X X X
  LANGATON LATAUSALUSTA X X X X
  360 ASTEEN KAMERA X X X X
  HANDSFREE-TAKALUUKKU X X X X
  ÄLYKÄS ADAPTIIVINEN VAKIONOPEUDENSÄÄDIN X X X X
  TILAVUUDET JA MITAT MACH-E PREMIUM RWD
  PREMIUM AWD GT
  KORKEUS 1 624 mm 1 624 mm 1 624 mm 1 613 mm
  LEVEYS 1 881 mm 1 881 mm 1 881 mm 1881 mm
  PITUUS 4 713 mm 4 713 mm 4 713 mm 4 743 mm
  ISTUINPAIKAT 5 5 5 5
  TAVARATILAN TILAVUUS (takaistuimet taitettuina) 1 420 litraa 1 420 litraa 1 420 litraa 1 420 litraa
  TAVARATILAN TILAVUUS (takaistuimet ylhäällä) 402 litraa 402 litraa 402 litraa 402 litraa
  ETUTAVARATILA 100 litraa 100 litraa 100 litraa 100 litraa
  VETOKYKY 750 kg 1 500 kg 750 kg (SR) / 1500 kg (ER) 750 kg
  KATTOKUORMA 75 kg 75 kg 75 kg 75 kg
  KATTOKUORMA PANORAAMAKATON KANSSA 65 kg 65 kg 65 kg 65 kg
  next
  prev