Täysin uusi Ford Mustang®

Erottuva ja ikoninen

Suositushinta alkaen:

95 508 €

Hinta sisältää toimituskulut 600 €.

Esittelyssä 7. sukupolven Ford Mustang® -urheiluauto. Erottuvaa muotoilua. Ikonisen 5,0-litraisen V8-moottorin teho ja ääni. Moderni ohjaamo ja mukautettavat digitaalinäytöt.

0-100 km/hPerformance statistics based on the Mustang Dark Horse

0

s

Suurimmat hevosvoimatPerformance statistics based on the Mustang Dark Horse

0

hv

Suurin vääntöPerformance statistics based on the Mustang Dark Horse

0

Nm

Vie se ajelulle

Katso interaktiivinen 360-esittelyvideo, niin näet mikä tekee Mustangista® erityisenMustang S650 - optional features.

 

Katso nyt

Erikoismallit

Mustang® Dark HorseTM

Esittelyssä ensimmäinen uusi Mustang-performancemalli 21 vuoteen. Ainutlaatuinen korimuotoilu. Parannettu aerodynamiikka sekä alustan ja moottorin viritys – 453 hv ja 0–100 km 4,4 sekunnissaHorsepower rating based on premium fuel.

Tutustu Dark Horseen

Suorituskykyyn

Tutustu suorituskykyyn

Tietokoneella luotu animaatio, joka jäljittelee ammattikuljettajan ajoa suljetulla reitillä. Älä kokeile. Malli, jossa näkyy takaspoileri, on saatavilla huhtikuusta alkaen.

Tehokas neljännen sukupolven 5,0-litrainen Ti-VCT V8 Coyote -moottori, 453 hevosvoimaa ja 540 Nm vääntöä sekä paljon älykästä tekniikkaa. Kiihtyy 0-100 km/h 4,4 sekunnissaPerformance statistics based on the Mustang Dark Horse.

 

Näe sen suorituskyky

 

 

Erinomaiset Mustang®-sisätilat

Tutustu sisätilat

Ford Mustang interior

Täynnä tekniikkaa

12,4" digitaalimittaristo ja 13,2" Ford SYNC™ 4 -kosketusnäyttöDon’t drive while distracted Mustang s650 yhdistyvät yhdeksi kuljettajaa palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Mustang® Mallit

Tunne voima

Koe Mustang® itse.

 

Varaa koeajo

  

  

Mukauta ikonisi tyyli

Ford Mustang driving into the sunset

© 2024 Ford Motor Company. Mustang, Dark Horse, SYNC, SelectShift ja FordPass ovat Fordin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Brembo on Brembo SpA:n tavaramerkki, jonka käyttöön on saatu lupa.  MagneRide on BMI Groupin tavaramerkki, jonka käyttöön on saatu lupa. B&O on Bang & Olufsen Groupin tavaramerkki, jonka käyttöön on saatu lupa. TREMEC on KUO Groupin tavaramerkki, jonka käyttöön on saatu lupa.