Täysin uusi Ford Mustang®

Erottuva ja ikoninen

Suositushinta alkaen:

95 508 €

Hinta sisältää toimituskulut 600 €.

Esittelyssä 7. sukupolven Ford Mustang® -urheiluauto. Varustettu 5,0-litraisella V8-moottorilla ja ikonisella äänellä. Huippumodernit sisätilat mukautettavalla digitaalisella mittaristolla. Yksi unohtumaton auto, kaksi legendaarista korimallia – Ford Mustang avoauto ja coupe.

0-100 km/hPerformance statistics based on the Mustang Dark Horse

0 s

Suurimmat hevosvoimatPerformance statistics based on the Mustang Dark Horse

0 hv

Suurin vääntöPerformance statistics based on the Mustang Dark Horse

0 Nm

Vie se ajelulle

Katso interaktiivinen 360-video, niin näet mikä tekee siitä erityisen.

 

Katso nyt

Ensimmäisen sukupolven Mustang®-mallin inspiroima virtaviivainen siluetti ja muhkea olemus. Huomiota herättävä keula ikonisella Mustang-logolla ja kolmipalkkisilla LED-ajovaloilla. Varustettu 19" kevytmetallivanteilla ja maalatuilla jarrusatuloilla.

Erinomaiset Mustang®-sisätilat

Kilpa-autoilun inspiroima tasapohjainen ohjauspyörä takaa parhaan ajotuntuman. Ensiluokkaiset nahkaistuimet ja miellyttävän pehmeät pinnat. 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai 10-vaihteinen automaattivaihteisto SelectShift-toiminnolla. Ohjauspyörässä vivut vaihteiden vaihtoon.

Mustang® Dark Horse
erikoismalli

*Suljettu rata. Ammattikuljettaja. Älä kokeile. Eurooppalaiset spesifikaatiot voivat vaihdella.

Performance

Tietokoneella luotu animaatio, joka jäljittelee ammattikuljettajan ajoa suljetulla reitillä. Älä kokeile. Malli, jossa näkyy takaspoileri, on saatavilla huhtikuusta alkaen.

Tehokas neljännen sukupolven 5,0-litrainen Ti-VCT V8 Coyote -moottori, 453 hevosvoimaa ja 540 Nm vääntöä sekä paljon älykästä tekniikkaa. Kiihtyy 0-100 km/h 4,4 sekunnissaPerformance statistics based on the Mustang Dark Horse.

 

Näe sen suorituskyky

 

 

Huipputehokkaat Brembo™ -jarrut tuottavat todellista pysäytysvoimaa. Tasauspyörästön lukko parantaa kiihtyvyyttä ja kaarreajoa radalla. Aktiiviventtiilillä varustetun pakoputkiston avulla voit säätää ärjynnän voimakkuutta mieleiseksesi - Quiet, Normal, Sport tai Track.

Teknologia

All-New Ford Mustang using active pothole mitigation

Aktiivinen kuoppien tunnistus

Järjestelmä havaitsee kuopat tiessä, suojaa renkaita kolhuilta ja ehkäisee kalliita korjauksia. Teknologia valvoo korin, ohjauksen ja jarrutuksen vaikutuksia havaitakseen kuopat ja pysäyttää renkaan ennen kuin se putoaa kuoppaan.Driver-assist features are supplemental Mustang s650

Person driving an All-New Ford Mustang convertible

Liity jonoon.

Koe erottuva ja ikoninen ajoneuvo omakohtaisesti.

Löydä lähin FordStore-liike

Mustang® Mallit

Mukauta

  

  

Mukauta ikonisi tyyli

Ford Mustang driving into the sunset

© 2024 Ford Motor Company. Mustang, Dark Horse, SYNC, SelectShift ja FordPass ovat Fordin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Brembo on Brembo SpA:n tavaramerkki, jonka käyttöön on saatu lupa.  MagneRide on BMI Groupin tavaramerkki, jonka käyttöön on saatu lupa. B&O on Bang & Olufsen Groupin tavaramerkki, jonka käyttöön on saatu lupa. TREMEC on KUO Groupin tavaramerkki, jonka käyttöön on saatu lupa.