Ford Mustang Mach‑E®

Puhdasverinen sähköauto

Alkaen

51 990 €

Suositushinta, sisältää toimituskulut 600 €.

Legenda. Sähköistetty. Mustangin rohkea fiilis täysin sähköisellä suorituskyvyllä. Jopa 600 kilometrin toimintamatkaTooltip ja käytettävissä yli 600 000 latausasemaa ympäri Eurooppaa. Fordin sähköinen Mustang Mach-E – seuraa omaa polkuasi.

Kiihtyvyys 0–100 km/hTooltip

0

sekunnissa

Toimintamatka jopaTooltip

0

km

Nopea lataus noin 10 minuutissaTooltip

0

km

SYNC 4 on Fordin pilveen yhdistetty auton tietoviihdejärjestelmäTooltip, joka mahdollistaa edistyneen reittisuunnittelun ja keskustelevan puheentunnistuksen.

Ford Mustang Mach-E panoramic roof

Panoraamakatto

Päästä valoa sisään valinnaisella panoraamakatolla. Erityinen pinnoite auttaa sisätiloja pysymään viileämpinä kesällä ja lämpimämpinä talvella.Tooltip

Valmistaudu voimakkaan, 10 kaiuttimen B&O-äänentoistojärjestelmän^ tarjoamaan kokemukseen. Handsfre -takaluukku^ helpottaa tavaratilaan pääsyä. Mustang Mach-E:n frunk tarjoaa jopa 100 litraa ylimääräistä säilytystilaa^^.

BlueOval™ Charge Network -verkostossamme on nyt yli 600 000 latausasemaa, ja tarjoamme erilaisia ratkaisuja kotilataustarpeisiisi.


Tutustu lataamiseen

Teknologia

Nauti saumattomista yhteyksistä liikkeellä ollessasi FordPass Connect –modeemin avulla. Langaton latausominaisuus matkapuhelimille kuuluu vakiovarusteisiin, jotta pysyt kuulolla^^^.

  

  

Ford Mustang Mach-E® GT

Ford Mustang Mach-E GT driving

Ford Mustang Mach-E® Rally

Ralliautojen innoittama sähköauto, joka tuo Mustang®-fiiliksen sorateille

Näytä lisää

Mustang Mach-E® Rally

The rally-inspired EV that takes Mustang® swagger onto dirt roads

Mustang Mach‑E® ‑mallit

Ford Mustang Mach-E GT seen from the front

Huippuedullinen rahoitustarjous – 0,6% + kulut

Katso lisätiedot Tarjoukset-sivulta.

Tarjoukset

  

  

Kulje omaa polkuasi

A white Ford Mustang Mach-E parked above a city with a person leanin on it

^ Valinnaisvaruste osana Technology Pack -varustepakettia Mach-E -malleissa. Vakiovaruste Premium- ja GT-malleissa.

^^ Paino ja jakauma vaikuttavat kuormakapasiteettiin ja kantokykyyn. Kuvassa on valinnainen jakaja (vähentää kapasiteettia 81 litraan).

^^^ Langaton latausalusta mahdollistaa yhden Qi-standardin mukaisen yhteensopivan laitteen lataamisen. Langaton latausalusta voi vaikuttaa lääketieteellisten laitteiden, kuten sydämentahdistimen toimintaan. Jos sinulla on lääketieteellinen laite, suosittelemme keskustelemista lääkärin kanssa.